Uddannelsen hos Henriette Søvind har give mig stor indsigt i at spise efter ABC*ens kostprincipper. Jeg føler mig sund (elsker morgenmaden) og kan tydeligt mærke forskel på før Henriette og efter! De... Se mere
Jeg er utrolig glad for din lette tilgang til uddannelse. Det er let tilgængeligt både økonomisk og forståeligt, samt at det er online enten på faste tidspunkter eller når der passer mig. Dette pa... Se mere
Hvis du først får startet på èn uddannelse hos Henriette, så er du hooked og kan ikke stoppe igen. Det er en fornøjelse at deltage på disse hold, og sikken en viden man går derfra med. De eksamenso... Se mere
Jeg er mig selv dybt taknemmelig for at jeg lod mig selv ind i Henriettes univers. Henriette er en fantastisk person og hendes uddannelser er proppet med materiale, gode online sessions og en fleksib... Se mere
Ekspert i Emotionel Intelligens & Ledelse, debattør , forfatter, rådgiver & inspirator, foredragsholder Ledere i dag står over for et paradoks: Teknologien udvikler sig hurtigere end nogensinde, men forbindelsen mellem mennesker halter bagefter. Her kommer emotionel intelligens (EQ) ind som en gamechanger. Jeg hjælper ledere, politikere og topledere med at transformere EQ fra et 'blødt' buzzword til en strategisk nøgle, der driver innovation, engagement og vækst. I en verden, hvor mennesker forventer autenticitet, og teams kræver mening, bliver EQ din virksomheds vigtigste konkurrenceparameter. Hvorfor EQ er fremtidens vigtigste kompetence Fremtidens ledelse handler ikke kun om at lave strategier eller træffe beslutninger. Det handler om at aflæse og navigere de emotionelle dynamikker, der kan bygge – eller bryde – teams. EQ er ikke en luksus, det er en nødvendighed for at skabe organisationer, der performer og trives i en kompleks verden. Sådan hjælper jeg dig: EQ som ledelsesværktøj: Træn din evne til at skabe stærke relationer og håndtere komplekse udfordringer. Strategisk empati i praksis: Naviger forandringer og konflikter uden at miste momentum. Talentfastholdelse: Skab miljøer, hvor folk ikke bare bliver – men vokser. Resultater der tæller Min erfaring viser, at ledere med høj EQ ikke bare overlever kriser – de kommer styrket ud af dem. De ved, hvornår der skal lyttes, justeres eller handles, og hvordan deres beslutninger påvirker teams, kunder og omverdenen. Klar til at gøre EQ til din styrke? Hvis du vil skabe transformation og ikke bare trivsel, er det tid til at handle. Jeg tilbyder konkrete værktøjer og en datadrevet tilgang, der gør EQ til din mest værdifulde ressource. Skal vi tage en snak? Sammen kan vi finde ud af, hvordan du kan gøre EQ til det, der sætter din organisation foran alle andre.
9000, Aalborg, Danmark
Henriette er fantastisk og meget sympatisk. Hun er et virkelig behageligt menneske og tager sig godt af sine elever.
Kan til en hver tid anbefale alt som har med hende at gøre.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Godt materiale, indlevende underviser, god veksling mellem undervisning- selvstudium, gruppeøvelser og skriftelige opgaver.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Meget nærværende og autentisk i sin undervisning. Er altid sikker på at Henriette har sat sig ind i nyeste forskning.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg har taget udd. som Skyggevejleder hos Henriette Søvind, det kan varmt anbefales her fra.
Lektionerne er til at forstå, det føltes som om det var skrevet til MIG, jeg har fået rystet posen og det giver meget selvindsigt.
Når Henriette underviser, er det forklaret på en måde så det giver mening og relatere til daglige problemstillinger OG løsninger. Hendes energi smitter af på undervisningen, de spørgsmål jeg havde undervejs fik jeg hurtig hjælp til.
Jeg har allerede tilmeldt mig næste kursus og glæder mig til at komme på skolebænken hos Henriette igen.

Besvarelse fra Henriette Søvind
De varmeste anbefalinger herfra, hvis man kun har mulighed for online selvstudie. Super gode tekster og videoer.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Helt igennem god og grundig uddannelse på alle planer

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg har taget flere uddannelser hos Henriette Søvind.
Og jeg har altid følt mig, både set og hørt.
hun er god til at forklarer materialet på en let forstålig måde.
Selvom jeg var bange for eksamen, så med hendes være måde, får hun skabt en trykhed, som jeg finder ro i. Jeg kan kun varmt anbefalede at tage en uddannelse hos Henriette Søvind, og det er lige meget hvad for et du tager, så vil du få en hel del selvindsigt.
Karin Møller
kostvejleder
Coach i Spise- Adfærdspsykologi
Og Coach i Selvværd og selvtidlig.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Uddannelse som Selvværd og selvtillidscoach har givet mig stor indsigt i hvor stor betydning det har ved at kende egne kerneværdier, hvilke betyder alt for at kunne stå stærkt i sin integritet med et højt selvværd og selvtillid. Henriette er dygtig til at lærer fra sig, og med sin store viden evner hun ikke mindst at formidle på et niveau alle vil kunne forstå. Jeg vil til en hver tid anbefale at blive uddannet hos Henriette hvilke jeg selv har taget flere uddannelser hos.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Henriette er god til at lærer fra sig og formidle materialet på en givende og forståligt måde. En behage oplevelse til at enes eksamen.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Jeg har taget flere uddannelser hos Henriette Søvind.
Jeg er glad og tilfreds, og har flere gode værktøjer at tage med mig i mit arbejde som spirituel rådgiver og coach.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Wow og tusind tak herfra. sikken en rejse jeg har været på med Spise- og adfærdspsykologi. Nej det har på ingen måde været a walk in the park. Der har været en del at læse og en del opgaver at skulle løse. Deltagelse på dette forløb har givet mig en unik og fantastisk indsigt i mig og min adfærd i forhold til mad. Jeg har fået gode værktøjer til at forsætte processen. Ja, det har været tids og ressourcemæssigt krævende. Selvom det har været hårdt er det en også en forløsning inden i mig. Tusind tak Henriette for at give mig denne mulighed. Tusind tak til Rikke for dine opmuntrende og støttende mail. Vi ses igen.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Gode uddannelser med masser af materiale til højere selvindsigt,hvis man selv er villig til at gøre et stykke arbejde.
Rummelig, uhøjtidelig atmosfære.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Elsker Henriettes uddannelser. De er så gode, at jeg gang på gang deltager i nye og spændende og lærerige eventyr.

Besvarelse fra Henriette Søvind
Rigtig fin opbygget side, der er let at finde rundt i, hvilket gør læringen nemmere.
Og så bare wauw - tak for inspiration, for værktøjer, for at jeg nu tør mærke efter, for at jeg nu handler på mine behov og for at jeg nu tror på mig selv ♥️

Besvarelse fra Henriette Søvind
Virkelig gode uddannelse Henriette Søvind udbyder. Hun taler i et let forståeligt sprog, og kommer med nyttige og fine eksempler fra sit eget liv

Besvarelse fra Henriette Søvind
Det har været fantastisk, jeg har lært hvad mine skygger er. Fået en forståelse for hvad jeg har fået med fra min barndom.
Ikke for at ændre mig, men være bevidst om hvor jeg er som jeg er. Når sammen med andre mennesker, giver det meget mening, hvordan vores skygger opleves. Jeg er glad, har læst sammen med en god veninde, det har været super.