Får inga förslag utifrån vad man angett att man söker. De mailar ut att det finns potentiella matchningar och för att se dessa behöver man betala. När man väl betalat så finns inga matchningar i lista... Se mere
Jag hittade Hemie för ca 3 år sedan, efter att ha försökt byta min lägenhet på diverse sajter under minst 5 år. Efter 3 månader och flera intressanta bytesobjekt hittade jag min drömlägenhet och fick... Se mere
Jättenöjd med Hemie! enkel att använda för alla. Lättöverskådlig, enkelt att hitta funktioner, alla matchningar och intressen sparade för sitt eget minne. Är mitt i ett byte tack vare sidan. Ha... Se mere
Har fått intresseanmälningar men inga efter mina önskemål. Får bytesförslag ofta på svindyra lägenheter och inte i områden som jag angett intresse för. Värsta att det inte går lätt att avsluta prenu... Se mere
Hemie är en plattform för dig som vill byta hyreslägenhet till något som passar din livssituation bättre. Vi visar relevanta bytesförslag och gör det enkelt att ta ställning och visa intresse. Målet är att hjälpa fler att hitta ett hem som passar deras vardag.
Vasagatan 13A, 17267, Sundbyberg, Sverige
- hemie.se
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 24 timer
Appen fungerar ej och får ej reklamera köpet
Skaffade appen i syfte för att byta lägenhet och betalade för tjänsten. Dock så upptäckte jag att den ej fungerar, då jag själv är väldigt aktiv men får inga visningar eller intressen alls. Jag får endast nya visningar när jag själv går in under ”visa min lägenhet”. Då dyker det upp två nya visningar direkt efter. När jag kontaktar Hemie får jag som svar att den för tillfället ej fungerar och när jag frågar om jag kan reklamera köpet eller få perioden förlängd med motsvarande tid det tar till att det fungerar får jag inget svar, trots att det gått tre arbetsdagar. Det tycker jag är under all kritik.

Fantastisk support
Fantastisk support, hjälpte mig och min bytespart med hur vi skulle gå vidare med lägenhetsbytet. Stort plus är priset jämfört med andra tjänster.

Bra service!
Efter ett par visningar fick vi igenom…
Efter ett par visningar fick vi igenom ett trepartsbyte, vi e såå nöjda😃😃

Besvarelse fra Hemie
Gick superfort att få ett kontrakt
Gick superfort att få ett kontrakt, dem svarade fort på en söndag! Mycket bra service.

Besvarelse fra Hemie
Snabb respons i både kontakt i ärenden
Jättebra kundservice
Jättebra kundservice, Alexander förtjänar löneförhöjning
Fantastiskt boende för unga vuxna och…
Fantastiskt boende för unga vuxna och studenter! Jag är mycket imponerad av den snabba responsen och den utmärkta servicen jag fick från Hemie. Att få snabba svar är avgörande när man letar efter bostad, och Hemie levererade verkligen. Tack vare deras professionella och vänliga service kände jag mig väl omhändertagen genom hela processen. Rekommenderar starkt!
Fantastiskt upplevelse!
Jag har en superbra upplevelse med Hemie! Har varit lite småjobbigt och skickat över 10 mejl med frågor och funderingar, fått snabbt svar från George som jag haft konversation med och han har varit supertrevlig! Har haft precifika förfrågningar om lägenhet, våging och inflyttningdatum och fått alla mina önskemål tillgodosedda! Rekommenderar starkt med denna fantastiska kundservice. Känner mig supertrygg och omhändertagen med servicen!
Lätt att diskutera med perssonal,
Lätt att diskutera med perssonal,
De är treliga och hjälpsamma
10/10
Med hjälp av Hemie fick jag lägenheten jag gillade. De är professionella, svarar snabbt och får det jobbiga att gå smidigt.
Kung du är George!
Väldigt trevlig personal och snabba…
Väldigt trevlig personal och snabba svar på frågor. Det känns som att jag är i trygga händer.
Jag fick hjälp och snabba svar och tack…
Jag fick hjälp och snabba svar och tack så mycket, Ni är bäst
Väldigt trevliga och hjälpsamma!
Supereffektivt!!
Såå snabbt och effektivt - fick tydliga och informativa svar snabbt och har nu ett signerat kontrakt mindre än en vecka efter första kontakt med Hemie. Rekommenderar starkt!!
Fantastiskt!
Fantastiskt! Allt gick så smidigt och snabbt, och personalen svarade på mina frågor och hjälpte mig vid varje steg.
Trevligt och professionellt bemötande
Trevligt och professionellt bemötande. Hjälpsamma och sätter behov i fokus, sök!