Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een goede web winkel, en wat een klantenservice, tot tweemaal toe moeten retourneren daar artikel van ander merk niet aan verwachtingen voldeed. Kreeg mijn geld terug en nog ander artikel ( mijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles ging vlot ook een probleem wat zich voor deed werd bijzonder snel opgelost. Er wordt direct gereageerd en actie ondernomen. Ben echt onder de indruk van de vlotte service

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer attent bedrijf, voor mij werd de bestelling in de wacht gezet, vanwege afwezigheid. Kreeg gisteren en berichtje dat er verzonden zou worden en ja, vanmorgen werd het geleverd. Keurig ingepakt.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Herretøjsbutik
  2. Gavebutik
  3. Overtøjsbutik
  4. Tøjbutik med store størrelser
  5. Undertøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Pas op voor dit bedrijf

Pas op voor dit bedrijf! Ze annuleren je bestelling als ze vinden dat je in het verleden (maanden geleden) teveel gebruik hebt gemaakt van hun acties en ze WEIGEREN om je bestelling terug te betalen. Dus geen artikelen en geen terugbetaling!!

Ze komen met smoesjes zoals en ik citeer: “helaas willen ik en mijn collega’s ook morgen nog werk hebben en op deze manier gaan we vanzelf falliet” en “Ik hoop op uw sportiviteit”. Dus Hemdvoorhem gaat failliet als ze een bestelling annuleren en de klant zijn geld terugkrijgt??

Ook gebruik ze nog steeds het Thuiswinkel keurmerk die allang NIET meer bestaat! Waarschijnlijk om vertrouwen te wekken bij de consument.

Dus pas op, voordat je het weet ben je je geld kwijt als ze je bestelling annuleren.

27. september 2020

Uitstekende service

Er stonden eerst verkeerde foto’s bij het product wat ik wou bestellen, daardoor had ik het verkeerde besteld. Na wat gechat te hebben met de klantenservice kon ik de bestelling wijzigen en werden de foto’s aangepast. Nog geen half uur later was mijn bestelling al verzonden en had ik hem de volgende dag in huis. Oftewel; Top winkel en zeker een aanrader!

6. maj 2020
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Persoonlijke gegevens worden doorgespeeld aan derden.

Ze geven ongevraagd je gegevens door aan derden. Vervolgens krijgt je veel spam van Sovendus. Als je ze hierop aanspreekt zeggen ze geen gegevens te delen met derden. Maar bij nazoeken van de algemene voorwaarden geven ze zelf aan de gegevens door te geven aan Sovendus. Als u dus niet wenst dat uw gegevens worden doorgegeven aan derden is het beter om hier niets te bestellen. De AVG wetgeving lijkt niet hoog in het vaandel te staan.

De bestelling is wel correct afgewikkeld maar zit nu met spam in mijn mailbox. Is niet de moeite waard.

3. januar 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vergoeding teruggekregen

Ik had een cadeaupakketje besteld met 2 biertjes en herenkousen in. Toen ik het pakketje in België ging ophalen in het postkantoor hoorde ik glas kraken. Toen ik het pakket open deed zag ik dat de bierflesjes gesneuveld waren en de sokken vol met glas zaten. Dit moet gebeurd zijn tijdens het transport.

Ik heb met hun gemaild en ik heb het pakket volledig vergoed gekregen.

17. december 2019

Fijne zaak, aanrader.

Ging allemaal super. Mooi aanbod, alleen maar kwaliteitsspullen voor de normale prijs en vaak ook leuke aanbiedingen en stunts. Verzending ging heel snel. Ik bestelde donderdag laat en had het zaterdag al in huis. Keurig verpakt in een stevig doosje. Kans is zeer groot dat ik hier vaker ga bestellen.

2. november 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed assortiment, prima site en service!

Ik realiseer me net (ik heb nu net een bestelling van een paar polo`s gedaan) dat ik nog nooit een review voor Hemdvoorhem.nl heb geplaatst. Ik koop hier al jaren vooral mijn overhemden, polo`s en truien. Vaak ook boxers of sokken. Ik heb eigenlijk nog nooit een klacht gehad. Soms heb ik een vraag en dan kun je bellen of men beantwoordt binnen enkele uren je mail. Geen idee wie er achter deze site zit, maar ik geef ze een dik verdiend compliment!

23. april 2019

Blij met HemdVoorHem.nl

Maandelijks koop ik hier producten voor hem. Er is veel keuze (assortiment), goede service en snelle levering. Blij met de acties die jullie bedenken! Dankzij de handige maattabel op de website heeft mijn vriend altijd de juiste maat, snel en gemakkelijk online te bestellen, naast zijn drukke ondernemende leven!

25. februar 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De webshop waar ik graag overhemden…

De webshop waar ik graag overhemden voor mijn man koop. Geweldig assortiment en een vriendelijke klantenservice. Verder alles prima in orde met gratis verzending en bij retour is het ook gratis. Levering is vaak snel en altijd in een mooie stevige doos.

20. februar 2019
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top site en uitstekende service

Uitstekende website met groot assortiment.
Ik heb er inmiddels een paar keer besteld en ik had de overhemden de volgende dag in huis.
Ook het retourneren ging snel en soepel.

Absoluut mijn vaste adres voor overhemden.

26. oktober 2018

Wees gewaarschuwd

Hemd besteld en betaald vervolgens retour gestuurd 4 maanden niks gehoord in eens incasso brief op de mat gebelt zegge niks binnen gehad te hebben of ik het bonnetje van de retour zending nog had na 4 maanden heb ik dat niet meer totaal geen moeite doen om tot een oplossing te komen dus geen geld terug koop niks hier wees verstandig

18. oktober 2018

Hemdvoorhem.nl jokt

Men komt levering van extra's (Calvin Klein eau de toilette) in een cadeaubox niet na omdat er twee verschillende sites zouden zijn. Op de ene site mét de eau de toilette, op de andere site zonder. De aanbieder is in beide gevallen Hemdvoorhem.nl. (ik heb een screenshot en kan er echt niets anders van maken) Bij navraag een ontwijkende reactie. Jammer, gemiste kans. Juist omdat mijn indruk aanvankelijk positief was.

Nog opvallender is dat ik prompt na het melden van de klacht, geen reviewmail meer krijg. Men weet tenslotte al dat ik niet tevreden ben en een review van mijn kant zou de ogenschijnlijk hoge score niet ten goede komen.
Klanttevredenheid scores op de site hebben dus weinig waarde.

29. december 2017

goed geholpen

Laast heb ik 3 overhemden gekocht bij hemdvoorhem. Ik was erg goed geholpen door Astrid. Zij wist me echt werkelijk alles te vertellen over overhemden, was altijd onduidelijk waarom de een groter valt als de ander. Bedankt voor de geweldige service!

14. oktober 2017

Webshop met hoge klantenservice

Webshop met hoge klantenservice. In juni had ik een olymp overhemd gekocht, die ineens een scheur had bij de elleboog. Ik draag dit merk al jaren en had dit nog nooit meegemaakt. In overleg met de klantenservice van hemdvoorhemd teruggestuurd, nu nog geen week later heb ik een nieuwe ontvangen.

13. oktober 2017
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.