Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een goede web winkel, en wat een klantenservice, tot tweemaal toe moeten retourneren daar artikel van ander merk niet aan verwachtingen voldeed. Kreeg mijn geld terug en nog ander artikel ( mijn... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn eerste bestelling Tommy Hilfiger shorts bij dit bedrijf, omdat Bol ze voor 12,00 euro duurder verkoopt. Dat wil niet betekenen dat het bij de goedkopere leverancier beter is. Máár, zonet het... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles ging vlot ook een probleem wat zich voor deed werd bijzonder snel opgelost. Er wordt direct gereageerd en actie ondernomen. Ben echt onder de indruk van de vlotte service

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer attent bedrijf, voor mij werd de bestelling in de wacht gezet, vanwege afwezigheid. Kreeg gisteren en berichtje dat er verzonden zou worden en ja, vanmorgen werd het geleverd. Keurig ingepakt.... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Herretøjsbutik
  2. Gavebutik
  3. Overtøjsbutik
  4. Tøjbutik med store størrelser
  5. Undertøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Sinds onze oprichting in 2010 doen we maar één ding: onszelf continu verbeteren om de ultieme online winkelervaring te bieden. Met passie en zorg streven we ernaar om de beste service, topkwaliteit, scherpe prijzen en een wisselend assortiment aan te bieden. Altijd en overal – of je nu shopt via desktop, tablet of smartphone. Bij vragen sta je in direct contact met onze eigen medewerkers, en alle bestellingen worden afgehandeld in ons eigen magazijn. We kiezen bij elke bedrijfsbeslissing voor de meest duurzame oplossing, met oog voor zowel onze klanten als het milieu. Heb je vragen, opmerkingen, complimenten of tips? Laat het ons weten – we horen graag van je! Wat ooit begon op een zolderkamer, is uitgegroeid tot een ruim gesorteerde webshop met een groot magazijn en een uitgebreide collectie herenmode. Van overhemden en ondergoed tot truien, polo’s en accessoires – bij HemdVoorHem.nl vind je het allemaal. Wij doen er alles aan om onze klanten blij te maken: met onze gevarieerde collectie, strijkvrije overhemden, modieuze polo’s en kwalitatief ondergoed, maar ook met de service die voor ons vanzelfsprekend is. Wij houden de trends in de gaten, maar verliezen nooit ons eigen gevoel – en dat van onze klanten – uit het oog. Bij HemdVoorHem.nl werken gewoon echte mensen die luisteren naar hun klanten. Jouw tevredenheid is onze drijfveer. Daar doen we het voor!

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Echt of nep

Ik heb via bol.com een poloshirt van Lacoste besteld, roze in de maar 3XL. Prijs 92,00 Euro. Echter, ik betwijfel of dit wel een origineel merk is. De kraag is ten opzichte van alle andere polo's die ik in de kast heb liggen vele malen groter. Koop voortaan toch liever in de winkel. Dan zie ik wat ik koop

28. juni 2024

Beste Ria,

Hartelijk dank voor je review. We vinden het jammer om te horen dat je twijfels hebt over je aankoop.

We willen je met klem verzekeren dat HemdVoorHem.nl, als partner van Bol.com, uitsluitend nieuwe en originele artikelen verkoopt. Dit geldt ook voor het Lacoste poloshirt dat je hebt besteld.

De afwijkingen die je hebt opgemerkt, zoals de grotere kraag, kunnen te maken hebben met variaties in productiebatches of ontwerpseizoenen. We begrijpen echter je bezorgdheid en willen graag samen met je naar een oplossing zoeken.

Neem alstublieft contact met ons op via de bol.com klantenservice zodat we dit verder kunnen onderzoeken en je optimaal van dienst kunnen zijn.

Als je twijfels hebt over het product, neem dan gerust contact met ons op via de bol.com klantenservice. We helpen je graag verder. uiteraard kunt u ook het retour terug sturen en ontvangt u uw aankoop bedrag terug.

Team HemdVoorHem.nl

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Op 9 april voor bijna € 100 besteld

Op 9 april voor bijna € 100 besteld. Op 25 april, na diverse mails te hebben gestuurd, eindelijk 2 van de 5 artikelen ontvangen en met de mededeling dat de andere 3 niet te leveren zijn. Dit geld zou worden teruggestort. Het is nu 29 april en nog steeds geen geld ontvangen. Slechte service, artikelen verkopen die je niet kan leveren en dan ook nog slecht het geld terug betalen.

29. april 2024

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Beste Joke, wij hebben vorige week een verzoek tot meer informatie ingediend. Helaas hebben wij hier geen reactie op mogen ontvangen. Wij zouden dit heel graag voor u op willen lossen, maar met uw naam en de datum alleen kunnen wij helaas geen bestellingen bij ons terugvinden. Wij vinden het erg vervelend hoe uw ervaring tot nu toe is, graag zouden we dit voor u op willen lossen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi assortiment voor goede prijzen.

Mooi assortiment voor goede prijzen.
Marvelis hemden top kwaliteit voor mooie prijs.
En leuke acties zodat de groene krokodillen de weg naar mijn huis goed weten te vinden. Alles opvallend snel geleverd en pakket is goed verzorgd.
Kortom Top!

27. marts 2024

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Beste Jacques, bedankt voor uw mooie review!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles goed verlopen.

14. januar 2024

Beste C van de Fliert,

Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn blij te horen dat alles goed is verlopen met uw ervaring bij HemdVoorHem.nl. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk en we streven ernaar om dit niveau van service consistent te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of behoeften hebben, dan staan wij altijd voor u klaar. Bedankt voor het kiezen van HemdVoorHem.nl en we hopen u snel weer te mogen assisteren.

Top bedrijf!

7. januar 2024

Beste heer Jovanovic,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en voor het erkennen van ons als een 'top bedrijf'! We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze service. Bij HemdVoorHem.nl streven we ernaar om altijd de beste ervaring te bieden aan onze klanten. Uw tevredenheid en positieve feedback motiveren ons om deze standaard te blijven handhaven. We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te zijn!

Prima service

Per ongeluk verkeerde maat besteld.
Retour en prompt de juiste maat geleverd.

5. januar 2024

Beste J. Van Es,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met HemdVoorHem.nl. Het spijt ons te horen dat u per ongeluk de verkeerde maat had besteld, maar we zijn blij dat we het probleem snel en naar tevredenheid konden oplossen. Ons doel is om elke klant een naadloze en positieve ervaring te bieden, zelfs als er iets niet helemaal volgens plan verloopt. We waarderen uw positieve feedback over onze service en hopen u snel weer te mogen helpen.

Prima aankoop!

Precies wat ik zocht en snel geleverd!

11. januar 2024

Beste Simon,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en het delen van uw ervaring met HemdVoorHem.nl. We zijn blij te horen dat u precies heeft gevonden wat u zocht en tevreden bent met de snelle levering. Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Snelle levering.

11. januar 2024

Beste Tjg,

Dank u wel voor uw review en het benadrukken van onze snelle levering. We werken hard om ervoor te zorgen dat elke bestelling zo snel en efficiënt mogelijk bij onze klanten aankomt. Fijn om te horen dat dit gewaardeerd wordt! Mocht u nog verdere feedback of behoeften hebben, staan wij altijd klaar om u te helpen.

Zeer tevreden over HemdvoorHem

Zeer tevreden over HemdvoorHem. Recent goiede ervaring met een product retour. Soepel geruild vioor een andere maat ! Erg fijne webshop👌

20. december 2023

Beste Johan,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback en voor het delen van uw ervaring met het retourneren en ruilen van een product bij HemdVoorHem.nl. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze service en de soepelheid van het ruilproces. We streven ernaar om onze klanten altijd een fijne winkelervaring te bieden. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Mooie producten

Mooie producten en duidelijke communicatie.

23. december 2023

Beste CB,

Hartelijk dank voor uw complimenten over onze producten en onze communicatie. Het doet ons goed te weten dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze producten en de helderheid van onze communicatie. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn.

Beste H.R. Knoppers,

Dank u wel voor het waarderen van onze inzet om onze beloftes na te komen. Bij HemdVoorHem.nl hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en klanttevredenheid. We zijn blij dat dit ook in uw ervaring tot uiting komt. We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Ontzettend attent bedrijf

Ontzettend attent bedrijf. Kunnen heel veel andere nog iets van leren. Klant is hier nog koning.

15. december 2023

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Beste Linda, wat fijn dat je blij bent met onze service, daar doen we het voor!

Snelle verzending

Snelle verzending
Goede communicatie
Prachtig ingepakt voor kerst

20. december 2023

Besvarelse fra HemdVoorHem.nl

Beste Sabine, wat fijn dat je blij bent met onze inpakservice!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Later geleverd, maar uiteindelijk toch zéér tevreden

Ik bestel vaak producten online, maar heb nog niet eerder meegemaakt dat er door een leverancier zo attent met leveringsproblemen werd omgesprongen.

Uiteindelijk alles respectvol én buitengewoon genereus opgelost. Dank daarvoor!

7. december 2023

Beste R Wassenburg,

Hartelijk dank voor uw begrip en positieve woorden ondanks de vertraging in de levering. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de manier waarop we de situatie hebben opgelost. Bij HemdVoorHem.nl streven we ernaar om elk probleem respectvol en genereus aan te pakken. Uw tevredenheid is onze prioriteit. Dank voor uw geduld en vertrouwen in ons.

Snelle en nette levering

De webshop heeft duidelijke afbeeldingen en een vriendelijke klantenservice om te helpen met onduidelijkheden.

2. december 2023

Beste Joyce,

Dank u voor uw complimenten over onze snelle en nette levering, en over onze duidelijke afbeeldingen en vriendelijke klantenservice. We zijn blij te horen dat onze inspanningen gewaardeerd worden en dat u een goede ervaring met ons heeft gehad. We hopen u snel weer te zien in onze webshop.

Het HemdVoorHem.nl Team

Læs mere om andre typer anmeldelser.