1. Vinduespudser
  2. Rengøringsservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi går ikke på kompromis med kvalitet, og vi garanterer dig et perfekt resultat hver gang.

4,3

Fantastisk service fra start til slut

Fantastisk service fra start til slut. Meget imødekommende og professionel vinduespudser, som virkelig går op i detaljerne. Vinduerne har aldrig set bedre ud, og prisen er rigtig god i forhold til kvaliteten. Kan varmt anbefales!

12. december 2025

Bait-and-switch

Det dyreste priseksempel på deres hjemmeside lyder på 246 kr. Da jeg bad om et tilbud for vinduespudsning i en almindelig 80-kvm lejlighed kom der alle mulige tillæg oveni, og prisen var 4.624 kr. - 19 gange så meget. Jeg afviste derfor tilbudet.

20. marts 2025
Helt Klart-logo

Besvarelse fra Helt Klart

Hej,
det du skrev er hverken korrekt eller sandt- "Bait-and-switch" har intet at gøre med vores måde at arbejde på. Vi lægger ære i vores arbejde.
Jeg synes, det er skræmmende, at sådan en unøjagtig, og falsk kommentar som du har lagt kan skabe et falsk billede af os.
Genlæs din forespørgsel om tilbud som du har sendt til os, hvor du udover polering af ruder også anmoder om vask og aftørring af vinduesramme, sprosser og karme, både ud- og indvendigt, hvilket også er inkluderet i det beløb du oplyser.
Derefter vil du indse, at vi ikke har snydt dig på nogen måde, og at din pågældende kommentar bundede i vrede over, at dit tilbud viste sig at være dyrere end du forventede.

Hermed alle de kommentarer, der begrunder vores handling (også nævnt i vores mail korrespondence).

Priseksempler på hjemmesiden er baseret på vinduespolering af den udvendige side, på etplans hus, med ruder i nåhøjde og abonnement interval hver 4 uge.
I alle andre tilfælde er der et svarende tillæg, som er individuelt fra opgave til opgave, og afhængig af de forskellige faktorer som vi har markeret synligt på vores hjemmeside under “bemærkning til pris” lige under priseksempler.
Det er også derfor at vi har en detaljeret online formular, så vi kan udregne det nøjagtige tilbud svarende til enhver individuelt opgave. Som vi har gjort i dit tilfælde.
F.eks. Vinduespolering kan ikke udregnes ligesom rengøring i m2. Alle vinduespolerings opgaver som ikke er svarende til de viste priseksempler, bliver de betragtet individuelt og udregnes individuelt. Derfor er det ikke muligt at oplyse det mere detaljeret på hjemmesiden. Det får man i tilbudet.

I din pris er der tillæg for lejlighed, tilgængelighed, brug af trappestige, udvendig polering indefra og engangspolerings interval, plus afvaskning og aftørring af træværket (vinduesramme, sprosser og karme), og det giver i alt det beløb som du har fået.
Det er op til dig og af fri vilje at acceptere eller afvise vores tilbud.

Det du skrev er hverken korrekt eller sandt- "Bait-and-switch" har intet at gøre med vores måde at arbejde på. Vi lægger ære i vores arbejde.

Sjældent har jeg været så tilfreds!

Vi fik Marckus ud for at pudse vores vinduer - Vi har 3 etager og rigtig mange vinduer, i alle mulige størrelser. Forholdsvis kompliceret vinduespudsning . Andre vinduespudser har afvist opgaven, da det ville blive for besværligt. Men ikke Marckus! han kom som aftalt, gik i gang med at pudse og fik det til at se legende let ud. Han var meget rolig og virkelig flink. Jeg er meget kritisk, og da Marckus var færdig gik jeg en runde og kunne ikke sætte en finger på noget. Alt var til perfektion. Marckus høre til blandt eliten og sjældent har jeg været så tilfreds med min vinduespudser. TAK :)

13. november 2020

Fantastisk vinduespudser

Meget meget dygtig, grundig og ordentlig vinduespudser.
Et af vinduerne faldt ud under pudsningen (pga. en fejl i vinduet) og Marckus (vinduespudseren) hang ud af vinduesrammen og holdt vinduet med én arm i 40 minutter for at undgå, at det faldt ned på legepladsen 7 etager (!) længere nede. En ren uselvisk heltedåd! Af hjertet tak herfra :)

18. september 2020