Har endnu engang netop været hos Nissan / Helsingør Bilhus - og kan kun anbefale dem. Bilen ville ikke starte her til morgen, og et nyt batteri blev yderst hurtigt monteret til en god pris. Særligt... Se mere
Steffen har været fantastisk til kontakte os så snart der kom nye oplysninger ang vores nye bil- sammen med hans kollega lykkes det os at få bilen før tid og klar til vores ferie. Bare rigtig god serv... Se mere
Jeg har fået en super positiv oplevelse i forbindelse med råd, vejledning og køb af min nye bil. Audrius har været smilende, hjælpsom samt givet mig tryghed i mit valg og køb af bilen. Jeg vil klart... Se mere
Har købt vores drømme duster ved Helsingør bilhus en helt igennem god oplevelse alle aftaler overholdt ordentligt behandling fra start til slut intet pres og en sælger der lytter til kunderne. Tak f... Se mere
- nr. 21 af de 42 bedste virksomheder i Bilforhandler
- nr. 45 af de 63 bedste virksomheder i Autoværksted
Helsingør Bilhus er autoriseret Peugeot, Citroen, Opel, NAVOR, Hongqi og Voyah forhandler samt autoriseret servicepartner.
H. C. Ørsteds Vej 10, 3000, Helsingør, Danmark
- chrmo@helsingorbilhus.dk
- helsingorbilhus.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Har købt vores drømme duster ved…
Tak for handlen Nebojsa.
Malene og Denis.

Fantastisk service
Fik en helt fantastisk service af Nebojsa Maljkovic da jeg skulle hente min nye Renault Arkana. Han giver sig tid til at lytte og har en meget venlig personlighed. Fik en yderst kompetent gennemgang af bilen før jeg kørte derfra. Jeg vil helt klart anbefale Helsingør bilhus og Nebojsa 👍

Renault Helsingør
Renault Helsingør, hvor vi lige har købt en Clio hybrid hos, er meget sympatiske, oplysende, imødekommende og tålmodige med humor. Nebojsa er en rigtig rar og dygtig sælger.

Ny Bil
God service ved køb af ny bil. Audrius tog sig god tid at forklare de tekniske finesser :-)

Super god service
Super god service, og fik en bil som jeg er glad for.
Gode medarbejder som altid vil hjælpe, og fortælle hvis man har spørgsmål. alt i alt en god handle !

Fantastisk service
Fik en fantastisk service af en dygtig sælger i forbindelse med leasing af bil.
Audrius var sød, kompetent og dygtig.
Alt forløb fuldstændig efter planen fra start til slut. Jeg vil til enhver tid anbefale Helsingør bilhus.

Besvarelse fra Helsingør Bilhus Aps
Super oplevelse ved bil køb af Audrius
Købte en brugt peugeot af Audrius. Super behagelig oplevelse. Meget professionel service og godt humør hele vejen igennem. De holder hvad de lover og er rare at snakke med!
10/10

Besvarelse fra Helsingør Bilhus Aps
Super god og professionel oplevelse
Super god og professionel oplevelse. Sød og hurtig sælger.
Vi fik så meget for pengene!
Vil til en hver tid anbefale Nebojsa.

Jeg har været hos Renault i Helsingør
Jeg har været hos Renault i Helsingør og talt med Nebojsa S. Maljkovic. Jeg har fået en yderst god service, og følt at han har haft tid til at svare på alle mine spørgsmål.👍

Besvarelse fra Helsingør Bilhus Aps
Det var en stor dag i dag
Det var en stor dag i dag. Afhentning af vor nye Renault Zoe elbil. Det har fra starten været en god oplevelse. Audrius har lyttet til vore ønsker ang. bil, og været behjælpelig i hele processen. Det har betydet meget, da det er en ny verden for os med en el bil.
Et stort tak til Audrius i Bilhus Helsingør.

Besvarelse fra Helsingør Bilhus Aps
God oplevelse og lige det ekstra
Vi har købt vores sidste 2 biler hos Kronborg Auto, så 3. gang var ingen undtagelse. Vi har altid oplevet god kundeservice og imødekommenhed. Ved denne bilhandel er vi blevet betjent af Nebojsa, og har følt os godt behandlet hele vejen igennem. En kæk bemærkning ved prøvekørsel af bilen gjorde at min søn på 10 år fik et par Fila sko med i handlen. Så alt i alt en positiv oplevelse for alle parter.

Venlig og imødekommende service
Venlig og imødekommende service. Vil gerne anbefale Nebojsa for en veloplagt proces!

Bedste oplevelse ved køb af mine nye Clio E-Tech Intens
Bedste oplevelse ved køb af mine nye bil!
Audrius er en fantastisk sælger, smilende og utrolig hjælpsom, han sætter dig og dine behov først og sørger for du ikke går der fra uden du er tilfreds.
Han fortjener så meget ros i forhold til hvordan han har håndteret mit køb, at en sælger gør så meget som han gjorde for mig er stadig ikke til at forstå.
Da jeg skulle hente min bil, havde han lavet et reveal af bilen hvor den var dækket flot til, Han havde lavet min egen personlig lykønskning på en stander ved siden af. blev helt overvældet og glad!
Han fortjener 10 stjerne for at håndtere de problemer der opstod da den bil jeg skulle havde købt af ham blev solgt!
Jeg er super glad for min bil og kommer helt sikkert til at bruge Helsingør Bilhus som mit faste værksted selvom jeg bor på Amager.
Da jeg ved hvor god en service de giver, ikke kun sælgere men også deres service rådgivere. Såsom Nicklas, han ydede utrolig stor service under mit forløb og sørgede for min bil blev klargjort og stod super flot!

Besvarelse fra Helsingør Bilhus Aps
Jeg har fået en super positiv oplevelse…
Jeg vil klart anbefale Helsingør Bilhus til mine venner og kollegaer m.fl.
Hilsen en glad kunde /Juno Zeuthen

God oplevelse ved bilhandel
God oplevelse ved bilhandel, velinformeret personale og en rigtig god atmosfære.

Den gode oplevelse🙂
God personlig service. Til start lidt manglende viden om bilen der blev spurgt på, men sælger kom fint efter det og søgte informationen til videregivelse.
Har fået svar på alle spørgsmål og endda lånt bilen i en weekend på prøve.
Har haft en fantastisk og positiv oplevelse med god og indlevende forståelse for mit behov hele vejen.
NB! Jeg er ikke den "nemme" kunde😊
Køb af Nissan LEAF e+ tekna
Vi ville købe en Nissan Leaf og kontaktede Helsingør Bilhus. Blev henvist til en meget grøn og nyansat sælger der i første omgang prøvede at prakke os en kampagne model fra det tyske marked på os. Han glemte dog at oplyse os at den var uden batterivarme og varmepumpe og vidste generelt intet om bilen. En bekymrings henvendelse til direktøren fordi vi følte os usikre på sælgerens kompetence fik dog rettet op på dette da han selv tog over. Det endte med en rigtig god handel hvor vi aftalte at købe en Nissan LEAF e+ tekna. Dagen oprandt hvor vi skulle hente bilen. Vi blev desværre 2 timer forsinket på grund af tekniske problemer med en færge på turen så direktøren kunne ikke selv aflevere bilen til os. Det resulterede i at vi blev henvist til først omtalte sælger igen der så skulle forestå afleveringen. Han gav ret hurtigt indtryk af at han "bare" skulle aflevere bilen og at han havde meget travlt fordi han havde 2 yderligere afleveringer. Han stressede rundt med papirerne og snakkede med sig selv og skulle lige ringe rundt og forhøre sig da han ikke var helt sikker. Da vi spurgte ham om tekniske detaljer blev vi mødt med undskyldningen at han var kommet fra Toyota 14 dage tidligere og ikke kendte noget til Nissan, og igen henvist til direktøren (som jo ikke var der), for han skulle bare aflevere bilen. Det endte med at vi blev sendt af sted med bilen uden lader, for den havde man glemt at lægge i bilen da man tog den fra og kørte den ud. Vi kom også afsted uden at få skrevet under på et eneste stykke papir på hverken ny eller gammel bil, indfrielses erklæringer eller noget som helst andet. Alt i alt en rigtig kedelig og meget bøvlet oplevelse som vi opfordrede til burde koste en eller anden form for kompensation. Direktøren var enig så langt at hvis hans sælger kunne genkende vores oplevelse så måtte han jo finde ud af om der skulle lidt ekstra i pakken når de sendte den glemte lader til os. Vi var derfor meget spændte da vi åbnede pakken med den da den kom 10 dage senere (10 dage!), men ak, der var ikke andet end laderen i den. Det ville bare have været så klædeligt om man bare havde sendt et sæt ekstra måtter med til bilen, ihverfald et eller andet for at beklage vores oplevelse. Direktøren spurgte os efterfølgende: "Hvorfor skulle jeg give jer noget som helst, jeg ser jer jo aldrig igen alligevel?". Dette er så vores oplevelse i Helsingør Bilhus, og på det grundlag giver vi en stjerne.
Opfølgning:
3 stjerner givet, 1 var ikke fair.
1 stjerne for handlen
1 stjerne for din håndtering
1 stjerne for Kenni's aftermarket service
Jeg skrev faktisk "en rigtig god handel", det inkluderede naturligvis Kenni's aftermarket service og din håndtering.
Vi har ikke sagt vi ikke ville besøge jer igen, vi sagde blot vi ikke ville køre 300 km. for at få lavet service på vores bil hvilket du jo havde fuld forståelse for.
Min pointe er blot at vi havde en rigtig dårlig og bøvlet oplevelse, og stod uden lader i 10 dage.
Bare husk at en positiv overraskelse ofte vil gøre en forskel på en kedelig Trustpilot anmeldelse.