Super aardige bezorgers die echt met je meedenken en kijken naar het geleverd product. Helaas was mijn geleverde bank niet naar wens maar na overleg met lloyd en mo toch gerust gesteld en goed geholp... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hele goede ervaringen mee! Zojuist onze nieuwe tafel en eetstoelen geleverd door help2move. De jongens waren super snel en behendig. Kwamen vrolijk binnen en waren voorzichtig met alle dozen etc. Wij... Se mere
Op maandag een bericht verstuurd of help 2 move kon helpen met kasten en planken vervoeren op woensdag. Heel fijn dat zij een gaatje voor mij hadden en zo flexibel waren! Lloyd en Mo B waren heel fijn... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vakkundig & Betaalbaar Verhuizen ?? Help2Move een jong dynamisch team, dat graag van aanpakken weet. Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten ? Vraag naar de mogelijkheden.
Kontaktoplysninger
Platinaweg 25, 2544EZ, Den Haag, Holland
- 085 505 5884
- info@help2move.nl
- help2move.nl
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Supervriendelijke monteurs, snel en vakkundig opgelost !
Nadat onze bank met de verkeerde poten was geleverd kwam Help2move in de avond het probleem verhelpen. Wesley en Mo supervriendelijk en echte vakmannen, super bedankt mannen!
Vandaag nieuwe bank geleverd
Vandaag nieuwe bank geleverd. De bezorgers Salah en Anouar keurig en voorzichtig de bank binnen gezet.
Anouar en Salah top gasten!
Anouar en Salah top gasten!
Netjes bellen voordat ze aankomen, het moment dat ze de bank naar binnen brachten was het gecontroleerd en beheerst. Ook hebben ze de bank in elkaar voor me gezet.
Super blij met dit bedrijf hebben snel…
Super blij met dit bedrijf hebben snel en heel goed alles in elkaar gezet en goed geluisterd waar ik alles wilde hebben. Salah en Anouar heel erg bedankt jullie zijn toppers.
Wesly en Anies hebben mij heel erg…
Wesly en Anies hebben mij heel erg geholpen! Zij zijn erg vriendelijk en hebben mijn tafel precies bezorgd waar hij hoort te staan.
Wat een super service
Wat een super service! Er was wat miscommunicatie met het bedrijf waar de meubels gekocht waren, maar Wesley & Daniel hebben de spullen goed gemonteerd en alles netjes achter gelaten. Super tevreden en dankbaar hoe het vanmorgen is gegaan!
Een echte aanrader !
De verhuizers kwamen een bank bezorgen en uitpakken en dat is supergoed gegaan. Ze waren heel vriendelijk, behulpzaam en gezellig in de omgang. Alles is netjes en snel geregeld. Zeker een aanrader!
Service met een lach
Wesley en Quincy verstaan hun werk! Snelle en feiloze bezorging met een lach. De bank stond met 30 minuten op zijn plek en ze lieten alles super netjes achter.
De jongens Wesley en Quincy hebben…
De jongens Wesley en Quincy hebben uitstekende werk geleverd. Onmogelijke werd werkelijkheid met de aflevering van onze bank. Door 2 smalle deuren heen en wij genieten van onze nieuwe bank!! Top, top top!!!
Zeer tevreden over de service
Zeer correct en netjes gewerkt door Wesley en Quincy. Controleren alles goed na en werken nauwkeurig!
Mijn nieuwe bank werd gebracht door een…
Mijn nieuwe bank werd gebracht door een ander bedrijf, die het niet voor elkaar kreeg om de bank op zijn plaats te zetten en vervolgens zo snel mogelijk weer weggingen.
Eind van de middag kwam hamza met zijn collega van het bedrijf Help2move om het probleem op te lossen.Wat een rustige en zeer goede service heb ik van deze jongens mogen ontvangen het was binnen 10 minuten voor elkaar. chapeau wij zijn zeer blij
Toppers
Anouar en Mous hebben mijn spullen heel netjes naar binnen gebracht en in elkaar gezet. Ze waren op tijd en heel vriendelijk! Super bedankt!
Goede ervaring
Vandaag werd onze bank door Moesa en Sala afgeleverd. Ze gingen keurig en rustig te werk en stonden ons te woord bij vragen. Fijn dat de levering zo goed ging. Complimenten aan deze twee.
✅ Wat een fijn verhuisbedrijf
✅ Wat een fijn verhuisbedrijf! ✅
Help2Move heeft onze verhuizing echt soepel laten verlopen. Wat niet door de voordeur paste, werd gewoon via de tuin geleverd — en waar nodig hadden ze zelfs een verhuislift paraat voor de grotere meubels.
Onze woning heeft een lastige trap en een tuin die gelukkig goed bereikbaar is, maar toch was het even afwachten of alles zou lukken. Help2Move maakte het gewoon mogelijk. Geen stress, geen gezeur, alleen oplossingsgericht en vriendelijk werk.
Dank jullie wel voor de hulp en wie weet: tot ooit!
Perfect move for expats
As an expat in the Netherlands, I was looking for a reliable moving company — and Help 2 Move delivered perfectly. The team was on time, professional, and very careful with my belongings. Communication in English was smooth, and the whole process was stress-free. I highly recommend them to anyone, especially fellow expats!
Het is niet zozeer dat mijn spullen…
Het is niet zozeer dat mijn spullen slecht zijn aangekomen. Maar het verhuisbusje scheurt over de A12, bumperkleeft bij andere bestuurders, haalt rechts in en de chauffeur gebaart naar alles en iedereen. Intussen slingert mijn inboedel van links naar rechts. Toch niet helemaal zoals ik had verwacht.

Besvarelse fra Verhuis & Montagebedrijf Help2Move B.V.
Help 2 Move heeft mijn bank bezorgd en…
Help 2 Move heeft mijn bank bezorgd en ik ben ontzettend tevreden over hun service. Ze waren keurig op tijd, wat tegenwoordig echt een pluspunt is. Daarnaast waren de bezorgers niet alleen snel en efficiënt, maar ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Ze maakten graag een praatje, wat het contact heel prettig en persoonlijk maakte. Ook viel hun beleefdheid op! Echt mensen die plezier hebben in hun werk en dat merk je aan alles.
Toppers
Vandaag voor de tweede keer super goed geholpen door de mannen van move2help Mohammed en Quincy net dat extraatje. Super dank mijn ouders zijn ook super blij hoe jullie keurig en beleefd alles netjes bezorgd hebben.
Lloyd en zijn collega de eerste keer paar weekjes geleden met de eerste levering zelfde keurige ervaring en zeer goede communicatie.
Net dat stapje meer doen , keurig mannen dankjewel 🙏
Wie goed doet wie goed ontmoet ☺️
Verhuizing
Verhuizen is ontzorgen en daar is dit bedrijf super goed in . Personeel en eigenaar super vriendelijk netjes beleefd nogmaals bedankt 👍
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.