Verhuis & Montagebedrijf Help2Move B.V. Anmeldelser 122

4,9

Super aardige bezorgers die echt met je meedenken en kijken naar het geleverd product. Helaas was mijn geleverde bank niet naar wens maar na overleg met lloyd en mo toch gerust gesteld en goed geholp... Se mere

Vandaag voor de tweede keer super goed geholpen door de mannen van move2help Mohammed en Quincy net dat extraatje. Super dank mijn ouders zijn ook super blij hoe jullie keurig en beleefd alles n... Se mere

Hele goede ervaringen mee! Zojuist onze nieuwe tafel en eetstoelen geleverd door help2move. De jongens waren super snel en behendig. Kwamen vrolijk binnen en waren voorzichtig met alle dozen etc. Wij... Se mere

Op maandag een bericht verstuurd of help 2 move kon helpen met kasten en planken vervoeren op woensdag. Heel fijn dat zij een gaatje voor mij hadden en zo flexibel waren! Lloyd en Mo B waren heel fijn... Se mere

1. Flytte- og opbevaringsfirma
  2. Vognmandsforretning

Vakkundig & Betaalbaar Verhuizen ?? Help2Move een jong dynamisch team, dat graag van aanpakken weet. Benieuwd wat uw verhuizing gaat kosten ? Vraag naar de mogelijkheden.

4,9

Svarer typisk inden for 24 timer

Onze ervaring met help2move was…

Onze ervaring met help2move was uitstekend. Het team was vriendelijk, professioneel en werkte snel maar zeer zorgvuldig. Alles verliep soepel en zonder stress. De communicatie was duidelijk en er werd goed meegedacht.

Zeker een aanrader voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen!

3. januar 2026

Deze mannen zijn top

Deze mannen zijn top! De bank ging niet in de lift maar dit was geen probleem voor hun. Gewoon de trap gepakt zonder probleem. Erg vriendelijk en behulpzaam

5. januar 2026

Wat een gasten

Wat een gasten! Ongekend. Met grote waardering en dank aan Wesley en Mo. Ondanks een budget levering (zelf verkeerd ingeschat) hebben de jongens toch de levering volledig binnenshuis gebracht. Ze zagen in dat een zwangere vrouw (33 weken) dit niet in haar eentje kon binnen zetten. Ze liepen niet van het probleem weg en hebben alles op alles gezet om de volledige levering binnen te zetten. Uiteraard de jongens bedankt en een review toegezegd. Jongens, echt klasse!

5. januar 2026

Professionele levering met oog voor de klant

Vandaag heeft dit bedrijf onze meubels bezorgd. Ze waren er super snel en enorm vriendelijk. Ze hielpen en dachten mee met ons en ze zetten net een stapje extra om klanten (zoals wij) tevreden te houden. Kortom hele goede en aangename ervaring!

29. december 2025

top service

top service!

Daniel en Salah hebben bij ons ons bed bezorgd, naar zolder getild en in elkaar gezet.
Super snel en erg zorgvuldig in elkaar gezet, vriendelijke gasten. 😁

22. december 2025

Help 2Move super goed verhuis bedrijf!

Help2Move heeft mijn verhuizing perfect geregeld — de verhuizers waren vriendelijk, professioneel en werkten efficiënt. Alles werd zorgvuldig verpakt en op tijd gebracht, en zelfs lastige meubels werden zonder problemen verplaatst. Ik ben enorm tevreden en kan dit verhuisbedrijf zeker aanraden!”

Nogmaals bedankt Lloyd en Collega's💪

8. december 2025

Top bedrijf!!

Mijn bank werd verhuisd door wesley en daniel zonder enkel moeite ging soepel, netjes en met een tempootje door de deur heen. Heel vlot gedaan echt een aanrader help2move!

12. december 2025

Help2Move toppers ze hebben alles…

Help2Move toppers ze hebben alles keurig binnen gebracht. Alles netjes op ze plek gezet. Salah en Mohammed hebben dat heel keurig gedaan. Ik ben heel erg tevreden en raad jullie zeker voor help2move.

12. december 2025

Help to Move heeft mij fantastisch geholpen!

Help to Move heeft mijn verhuizing echt probleemloos laten verlopen. Wesley en Daniel hebben fantastisch werk geleverd – ze dachten met alles mee, werkten snel maar toch heel zorgvuldig, en waren de hele dag vriendelijk en professioneel. Ik voelde me echt ontzorgd. Ik ben enorm tevreden en raad Help to Move zeker aan!

12. december 2025

Erg goed en vriendelijk geholpen…

Ik ben erg goed en vriendelijk geholpen met het verhuizen van een aantal grote meubelen die allemaal 3 verdiepingen naar beneden getild moesten worden. Bed ook netjes ingepakt en nog wat extra ondersteuning en hulp, er werd fijn meegedacht. Heel erg bedankt mannen!

4. december 2025