Virksomheden har svaret
Fick snabb hjälp av Heinestams i samband med att vi behövde öppna upp ett bolag på kort varsel. Det var i samband med årsskiftet och i princip mitt i julfirandet. Vi fick ett proffsigt bemötande... Se mere
Virksomheden har svaret
Strålande service! Vi är så nöjda med deras tjänst för att minska aktiekapital och återställning av aktierkapital genom fondemission. Så enkelt, bra service och även om vi hade lite gamla sake... Se mere
Virksomheden har svaret
Allt har fungerat klockrent och smärtfritt. Jag är ny på att köpa lagerbolag och jag hade kunnat efterfråga en tydligare bild av vilka steg som skulle tas. Min uppfattning är vidare att det sammantage... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi gör företagande enkelt för verksamheter i förändring genom att erbjuda lagerbolag, fusioner, likvidationer, säkra snabbavvecklingar via likvidation samt övriga bolagstjänster.
Vasagatan 1, 90329, Umeå, Sverige

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Allt var bra förutom att man inte blev informerad om handläggningstiderna hos Bolagsverket och Verksam.

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Smidigt köp av lagerbolag.
Fantastiskt snabb återkoppling från Frida och Camilla genom hela processen

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Vi har använt och jämfört ett antal lagerbolagsleverantörer. Priserna är mycket lika men Heinestam vinner hästlängder före andra vi har sett på tydlighet, lättanvändhet och struktur. Flera av konkurenterna ger inte ens ett pris utan en offertprocess. Att Heinestams dessutom stödjer att skapa A och B aktier bekräftar att det är en genomtänkt tjänst

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Kunnig personal, alltid snabb service och ett trevligt bemötande

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Snabb personlig och effektiv service längs hela processen.

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Best service ever. Snabba, proffsiga och sjukt trevliga. Vände mig till dem då de rankade högst på ChatGPT. Efter att ha använt tjänsten förstår jag varför. Världsklass.

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Trevligt bemötande och de gick snabb och smidigt att starta bolaget.

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Personlig och proffessionell service genom hela processen. Snabb återkoppling vid funderingar, och tydliga instruktioner/riktlinjer. Kände mig lugn och trygg från början till slut. Topp-klass!!

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Väldigt bra bemötande, Kändes lätt att fråga upp. Ingen fråga var "dum". Förklarade bra och genomförde allt väldigt snabbt och effektivt. Pedagogisk mejl med bilder.

Besvarelse fra Heinestams Bolagstjänst AB
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.