Virksomheden har svaret
Vi har precis sålt vår verksamhet genom Bolagsplatsen. Hela processen tog ca 6 månader. Vi lade upp en annons i vintras och fick flera relevanta svar varav ett par ledde till konkreta diskussioner. I... Se mere
Virksomheden har svaret
Sveriges största plattform för att köpa och sälja företag. Här hittar du tusentals företag till salu inom alla möjliga branscher över hela Sverige.
Karlavagen 18, 11431, Stockholm, Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bra service! Bra platsen för den som vill köpa eller bolaget! Rekommenterat!

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Det är krångligt att svara på annonser, och när jag ringer er nu är tonen inte lika trevlig.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Jag hade under en lång tid kontakt med Samuel på Bolagsplatsen för att få råd med att sälja mitt företag som jag haft under 33år. Det var alltid trevligt bemötande från Samuel därför valde jag Bolagsplatsen för uppdraget istället för Mäklarfirma, vilket jag inte ångrar. Bolagsplatsen är värd mitt högsta betyg 5 sjärnor.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Det har varit en lyckad annonsering hittills med
mer intressenter än jag räknat med.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Allt var egentligen toppen. Dock är jag lite missnöjd med värdering av mig bolag

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Mycket trevligt samtal med Alexander som är väldigt kunnig och ser till att man får en publicering att se bra ut
Kan verkligen rekommendera Bolagsplatsen om man går i sälj tabkar

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Dem skickade faktura och inte gjorde jobbet som dem pratade om.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Här är platsen man ska annonsera om man vill sälja sin e-handel. Alltid trevliga och tillmötesgående. Hade dock önskat mer guidning gällande prissättning och strategi från första början. Även hoppats på lite mer gällande dokumentationen man får ta del av. I det stora hela får man mycket för pengarna.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Som förvärvsbolag är vi mycket nöjda med Bolagsplatsens tjänst. Det är Sveriges i särklass största marknadsplats för bolagsförsäljningar och förenklar för oss att komma i kontakt med alla bolag som är till salu. Många säljare som vi möter via plattformen verkar också själva mycket nöjda med Bolagsplatsen och dess medarbetare, och berättar ofta för oss att det stora intresset för deras annonserade bolag förvånat dem.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Vi använde Bolagsplatsen för att annonsera ut vårt företag och är väldigt nöjda med resultatet. Supporten var helt fantastisk – snabba svar, hjälpsamma och väldigt professionella genom hela processen.
Annonsen började generera meddelanden från potentiella köpare nästan direkt, och intresset var mycket större än vi förväntade oss. På bara tre veckor lyckades vi hitta en seriös köpare och slutföra affären.
Nu när Blocket inte längre har annonser för företag, är Bolagsplatsen verkligen det perfekta stället för företagsöverlåtelser. Vi kan varmt rekommendera plattformen till alla som funderar på att sälja eller köpa företag.

Besvarelse fra Bolagsplatsen
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.