Köpte ett torkskåp från Nimo. Tyvärr hade producenten stora problem med komponenter vilket gjorde att det blev en rejäl försening på ca 5 månader. Det kunde inte bygglager hjälpa förståss men jag fick... Se mere

Struligt med direktleverans från leverantör som tog några veckor extra och jag var tvungen stöta på, men prylarna kom fram och priset var ju bra. Tur jag inte hade bråttom.

Beställt värmepump-torkskåp Nimo Eco Dryer 2.0 för lev när vi var i vår stuga i fjällen. Bygglager hade bästa priset på produkten men inte som lagervara. Tyvärr kunde utlovad leveranstid inte hållas s... Se mere

Jag fick information och uppdateringar om min leverans hela vägen. Fick veta att varorna inte fanns i lager kort efter lagd order samt när de väntades återkomma. Varorna levererades dock snabbare än u... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Butik med badeværelsesudstyr
  3. Elektriker
  4. Køkkenudstyrsbutik
  5. VVS-installatør

Bygglager.se varuhuset för Sveriges alla hemmafixare & proffs. Privat som företagskund. Vi erbjuder ett stort sortiment som är noga utvalt inom El & belysning, VVS, Verktyg & förnödenheter, Badrum och Hushåll/fastighet. Handla tryggt & säkert till konkurrenskraftiga priser. Enkel retur, snabba leveranser och kunnig personal! Gratis frakt över 625 kr!

4,5

Beställde min pump onsdag kväll ca…

Beställde min pump onsdag kväll ca 22:30 och hade den i min hand fredag eftermiddag - snacka om snabb leverans 😀
Dessutom finns Klarna som ett smidigt och säkert betalningssätt för både kund och leverantör.

8. juni 2023

fick varan långt efter lovad…

fick varan långt efter lovad leveranstid...

31. maj 2023

Hej Marie,

Tack för din feedback!

I vanliga fall levereras beställningsvaror efter uppskattad leveranstid, men i vissa fall kan det bli längre leveranstider. Vilket vi också informerar. Vi återkopplar alltid till den angivna mailadressen efter bekräftad beställning av icke lagervaror.

Om du inte finner detta så misstänker jag att vårt mail har hamnat i din skräppost.

Beklagar att leveranstiden blev något längre än dom utlovade!

Ha en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,
Joakim på Bygglager.se

Lite lång leveranstid annars bra pris…

Lite lång leveranstid annars bra pris på en bra produkt

25. maj 2023

Hej Jan Mikael,

Tack för din feedback!

Om du inte finner mailet så ligger den uppenbarligen i skräpposten. Vilket kan hända ibland.

Beklagar att leveranstiden blev längre än utlovat!

Vänliga hälsningar,

Bra kundmottagare - tveksam säljmetod

Bra kundmottagare men jag tycker inte man ska sälja en produkt som kräver att man köper till batteri och laddare som kostar dubbelt så mycket som produkten. Nu återstår att se hur ni hanterar returen och portot för returförsändelsen.

29. maj 2023

Hej Anders,

Tack för din feedback!

Att varken batterier eller laddare ingår är inget vi styr över. Det är tillverkaren själva som har valt den är metoden på denna. Vilket också står på produktsidan.

Det är vanligt idag att tillbehör som laddare och batterier inte ingår utan dessa köps separat. Ett enda batteri i det här fallet hade passat till samtliga tillverkarens enheter.

Vi har återkopplat angående returen och inväntar din försändelse för återbetalning.
Om du har eventuella frågor eller dylikt så hjälper vi gärna till på kundtjanst@bygglager.se

Ha en trevlig dag!

Med vänliga hälsningar,