Heidi’s Bier Bar Anmeldelser 58

2,2

God stemning, men trappen ved beerpong bordet nedenunder er decideret farlig. Jeg havde en ædru ven på en onsdag, der faldt hele vejen ned, og ramte døren. Man skal være lidt varsom når man vil vise h... Se mere

Heidis Bier Bar plejer at være et rigtig fint sted at komme, men kan dog slet ikke anbefale deres restauration i Thisted. Personalet lover dig guld og grønne skove, men lever overhovedet ikke op til d... Se mere

Virkelig en dårlig oplevelse lørdag aften på Heidi’s Bier Bar i København. Meget ringe service, efter lang tid fik vi endelig lov at købe øl fra tank selv anlægget, her smagte øllen dårlig og skummet... Se mere

Alt for mange mennesker i Odense man kan ikke komme rundt. Iøvrigt er trapperne ned til toiletter og garderobe livsfarlige. Vi var der i går skulle hente vores jakker der var spildt noget drikkelse på... Se mere

2,2

Under middel

Langsom bartender og for lidt plads.

Havde reserveret bord til fem og fik anvist et bord. Der var lige nøjagtig plads til fire.... - "nej", sagde bartenderen - "der er plads til seks!" Den femte måtte sidde på en taburet for bordenden....

I øvrigt var bartenderen meget langsom.

Nu har vi været der tre gange, - første gang, sidste gang og eneste gang.

18. august 2019

Jeg havde fået et ølsmagnings gavekort…

Jeg havde fået et ølsmagnings gavekort og havde så valgt at indløse det i Heidi's Bier Bar (København) med min søster. Udefra så det hyggeligt ud.
Men det sluttede så også der. Ølsmagning, så må der forventes et rimeligt udvalg af øl. Der var ca 14 stk., hvor af 2-4 var Tuborg og classic. Nogle taphaner virkede ikke eller var udsolgt. Dårligt.
Servicen var heller ikke god. Svært at få serveret noget. Havde mere travlt med snak. Kun Maria forsøgte at ude lidt service. Da vi beklagede os lidt - kunne vi få en gratis grillpølse. Ok.
Der var ikke hyggeligt. En kedelig oplevelse.
Toilettet var ulækkert og der var ikke rengjort.

30. juni 2019

Vil på det kraftigeste fraråde folk at…

Vil på det kraftigeste fraråde folk at tage på Heidis. Stedet formår at stjæle dine penge via forudbetaling, hvorefter det ikke er muligt at modtage sine allerede betalte drikkevarer, uden at få kompensation heraf. Dette på trods af både at gøre krav på kompensation på aftenen, og de efterfølgende dage via FB. Øv!

5. februar 2019

Forfærdelig oplevelse.

Jeg plejer normalt ikke at være en brokker sig over små fejltagelser. men dette er under al kritik! Mig og min veninde plejer at elske at komme på jeres bar i Aarhus c. Men dette var så sidste gang vi sætter vores ben der.

Vi havde vores jakker i jeres garderobe men efter en times tid besluttede vi os for at tage videre da festen desværre var lidt død inde hos jer. Fred være med det. Vi tænker vi bare vil tage på guldhornene lige ved siden af og derfor godt kan lade vores jakker blive, og evt. Kunne det være vi kiggede forbi senere igen.

Det der så møder os kl. 3.50 er under al. Kritik! Det første vi møder er en låst dør, selvom der udtrykkeligt står i lukker kl. 5.00 altså over en time efter det pågældende tidpunkt. Vi tænker det er da underligt da vi stadig kan se mennesker som sidder derinde.
Efterfølgende ser vi 3 af jeres medarbejder, som går og rydder af og gør rent. Vi prøver at banke jer op og råbe at vi har vores jakker derinde. Men uden respons, man kan se en tydeligt ingorering fra jeres personale som bevist bare går forbi døren mens de kigger ned i jorden.

Lige pludselig for vi kontakt til en som kigger over på os mens vi råber '' vi vil ikke ind vi vil bare gerne have vores ting med hjem'' og hun Står væk fra døren og råber tilbage' ' ærgerligt vi har lukket" magen til flabethed, skal Man lede længe efter. Værre bliver det da flere gæster vender tilbage efter deres ting ogaå før lukketid! Vi banker allesammen men igen ingen respons trods vandren frem og tilbage lige forbi døren, nogle har nøgler i deres jakke og andre vigtige egendele. Efter næsten 3 kvarter beslutter vi os for at opgive kampen.

Da jeg kun har den ene jakke at tage på, betyder det så at når jeg skal spilde min aften på at køre med bus 12 km for at få mine ting bliver det uden jakke her i januar måned.

Husk det folkens lig aldrig jeres ting i heidi's garderobe (Aarhus c)

5. januar 2019

1 juledag på Heidiś i Aalborg

1 juledag på Heidiś i Aalborg. På første sal. Havde i en bag baren med en tatto på venstre underarm og med briller.

Ventede på min tur, rækte hånden frem - uden at den var til gene for ham.
Ham slog den væk, og var rigtig arrogant og betjente selvfølgelig nogle piger først - som lige var kommet til.

Havde bestemt mig for at vente, da han så endelig kom til mig - spurgte jeg hvad det var for en behandling - han ignorerede mig, han ville kun tage imod en bestilling, men ikke svare mig hans uforskammet opførsel.
og som stamkunde, virkede/var han vist ny.

4. januar 2019

Min kæreste og jeg Besøgte heidi's bier…

Min kæreste og jeg Besøgte heidi's bier bar i Odense, og det er da en taber virksomhed..
Jeg har synlige tatoveringer, og blev afvist i døren...
Tror ejeren virkelig at det er tatoveringer der gør at man laver ballade, at folk uden tatoveringer ikke kan lave ballade... det er sku til grin..

Min kæreste og jeg er begge 40 og skulle støde til et større selskab, men det kunne så ik lade sig gøre...

Kan se vi ikke er de eneste der har haft dårlige oplevelser., så held og lykke til heidi's latterlige bar

4. november 2018

Skuffende oplevelse

Hej Heidi’s.
Lad venligst være med at lave flere Facebook konkurrencer hvor man vinder en flaske ren fløde, for at lokke folk ned til jeres overbefolkede, underbemandede dårligt servicerede værtshus. Vi troede det skulle være en positiv oplevelse at vinde jeres facebook konkurrence, men det var desværre en skuffelse. Det tog over 25 min før vi overhovedet kunne komme i kontakt med personale og få indløst præmien - og det kunne ikke lade sig gøre at bestille mere end de to flasker fløde vi havde vundet. Det var vi glade for bagefter, da både service og indhold ikke gav os lyst til at bruge penge hos jer på nogen måde.

23. juni 2018

værste oplevelse længe !

værste oplevelse længe !
torsdag nat kl 03.00 ca skal jeg hente min jakke som jeg havde afleveret og fået en nummer til. da det bliver vores tur aflevere vi nummer og får en jakke som slet ikke er min. jeg siger til dem at det ikke er min jakke.
det konkludere i at de tager jakkken og forsætter med kunder. jeg afventer et stykke tid. efter ca 10-15 min mister jeg min tålmodighed og siger at jeg ikke har fået min jakke. hun siger har du et nummer ? jeg svar det har jeg givet dig men du gav mig den forkerte jakke. og den har du os taget igen!
hun svare at de først lige skal have alle kunder som kommer ind først før de gider hjælpe mig som skal hjem. efter 15-20 min mere spørg jeg om jeg ikke snart kan få min jakke da jeg kan se at der hele tiden kommer folk ind som de hellere ville tage end mig da de skal ind. jeg hidser mig op og det ender med 10 min senere at der kommer en anden og siger vi har fået jakken og jeg forklare igen det ikke er min og at de har lavet en fejl og de mener det er mig der har et forkert nummer og jeg svare ja for det ikke min jakke ! men de mener det er min fejl. jeg hidser mig self op da min bil nøgler er der i og min bil holder i byen og jeg skal hjem med den og self ind i min lejlighed som os er i det bundt. de siger jeg skal vente 1 time og 30 min til de har lukket. og det gider jeg self ikke. jeg forventer at jeg skal have min jakke og bliver ved men de nægter at give mig den. efter længere frem og tilbage giver de sig endeligt til noget og tager min jakke og roder rundt i mine lommer hvor jeg har sagt mine bil nøgler er i og jeg forklare self hvordan de ser ud og til sidst får jeg jakken! for det første var det ikke min fejl for det andet hjælp dog mere til end at være så flabet overfor jeres kunder det jo klart i får dårlige anmeldelser hvis i ikke giver en service til både kunder der kommer ind men os til dem der er på vej hjem. !! jeg personligt ville ikke anbefale eller selv komme der igen. for min aften endte godt nok meget negativt. hvis bare de kunne løse deres opgaver lidt hurtigere eller forklare det mere på en måde så man ikke føler som den dumme for alt var åbenbart min skyld !!! og til sidst hvor jeg spørg hvems fejl det var sagde hun self at vi bare skulle pisse af og ikke komme igen... jeg kunne blive ved med at skrive.. men stopper her i det mindste fik jeg min jakke men det var squ en hård og træls kamp over en lille dum fejl som kunne være rettet hvis man var lidt mere åben og troede på deres kunder i det mindste bare lyttede til kunden... og ville gerne sige jeg ikke havde drukket af den årsag at jeg var i bil. håber jeg høre fra den med en undskyldning men uanset hvad er jeg færdig der det var så ydmygende !!! jeg nævner ingen navne eller andet men kan genkende de 2 ansigter i meget lang tid nu

29. marts 2018

Service niveau = 0

Jeg afleverede min jakke i jeres garderobe.
Min ven hentede både hans jakke og min og fik i den forbindelse en forkert udleveret.
Jeg gik straks ned og gjorde opmærksom på fejlen, afleverede den forkerte jakke og forventede herefter at få min egen.
Det var ikke muligt, da jeg ikke længere havde nummeret og ikke kunne huske det.
Jeg sagde så, at min jakke var nem at genkende og garderobe damen burde kigge hele stativet igennem efter den. Der var ikke tid til og jeg kunne således afhente den i dag.
Jeg kunne ikke få en kvittering på at den var i jeres varetægt og måtte forlade stedet uden nogen som helt bevis på at I havde den eller den var blevet indleveret.
Jeg syntes I har udvist utroligt dårligt service og jeg syntes det er for dårligt, at I ikke vil skrive en mail eller et stykke papir på at I har min jakke.
Jeg har Intet bevis på at I har min jakke og I kvitterede med at smide mig ud da jeg blev sur over jeres dårlige service og forståelse for min situation

18. november 2017

90 kr for 2 flaskeøl

90 kr for 2 flaskeøl! Vælger at "brokke" mig lidt over, at jeg synes prisen er urimeligt højt når de sælger 1L for 99 kr, Får lov at snakke med en kvindelig ansvarlig, som er så F#"#¤ing ubehøvlet, at sige "Hvis man ikke har penge til at gå i byen, så burde man lade vær" Har aldrig oplevet så sindsygt ringe håndtering af en kunde før. Lorteledelse!

29. maj 2017

Underaltkritik

Jeg er nødt til at skrive dette opslag for at forstå hvilken verden vi dog lever i!
Jeg var med min mand og hans firma til comedy show i Odense i går, en rigtig hyggelig aften. Vi er nogle stykker der vælger at afslutte vores rigtig sjove aften af, på Heidis beer bar. Da vi kommer hen til døren får vi selvfølgelig lov til at gå ind- jeg bliver så trukket tilbage og nægtet adgang! Jo- fordi jeg har 3 små stjerner tatoveret på halsen. WHAT?!?!?!? Jeg står der med min mand- hans kollegaer, jeg selv står meget præsentabel i laksko og blondebluse... og så bliver jeg afvist pga jeg har en lille tattoo på halsen. ?!? Aldrig har jeg nogensinde været udsat for lignede diskrimination af mit udseende... Er jeg lige blevet afvist pga hvordan jeg ser ud?? Jeg arbejder med børn, har selv børn, lever som familien Danmark og så vælger man at tro jeg er et meget dårligt menneske fordi jeg har taget et valg i mit liv der hedder- jeg er som jeg er og en tattoo gør mig ikke til et dårligt menneske.. jeg er så ked af at man i 2016 i lille Danmark vælger at vurdere folk på deres udseende. Her går jeg og opdrager mine børn til at man skal være sød mod alle- behandle andre som man selv vil behandles og uanset race/ udseende er man et godt menneske...jeg er måske en smule bekymret for hvordan mine piger bliver vurderet når den tid kommer.... ( de er dejlige mørke brune) jeg er målløs! .. Lad os dog alle være som vi vil, og netop ikke vurdere på hvordan vi ser ud. Danmark længe leve.

God dag.

20. november 2016

Deres udsmidere er yderst grove og ubehagelige!

Min kammerat og jeg besøgte Heidis Beer Bar i København lørdag nat. Vi er to meget fredelige jyder, som ikke laver ballade. Vi kom ind og fik en øl eller to der, men da vi skulle gå igen blev vi angrebet af deres udsmidere udenfor baren. Disse var yderst ubehagelige og gjorde udslaget for, hvorfor I næppe kommer til at sælge noget til os to igen en anden gang. ;-)

Så her er en advarsel til andre. Stedet er for så vidt ok, men deres udsmidere er desværre typisk muskelmænd, som har muskler, men er fuldstændigt ude af trit med virkeligheden og næppe har en normal IQ. Jeg vil fraråde andre at besøge dette sted. Heldigvis oplever man kun yderst sjældent så trælse dørmænd, nok fordi de normalt bliver sorteret fra. Dette burde også omgående ske her.

22. februar 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (58 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto