Renault-dealer Hedin Automotive Anmeldelser

3.516
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb al meerdere goede ervaringen met Hedin Den Bosch.Na proefrit overtuigt dat de Twingo de juiste auto is. Nemen de tijd voor je bij aankoop met het gereedmaken van bestelling van nieuwe Twingo.... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik vond het eindbedrag redelijk hoog. Volgens vrienden had het euvel van de gordel eenvoudig opgelost kunnen worden en wel door de draad door te met de verbinding naar het dashbord. Ik ken er niets... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mijn auto had een lekke band. Uitgangspunt is dan dat de auto diezelfde dag nog kan worden gebracht en gerepareerd, verliep dat aanvankelijk wat lastiger. Daarom heb ik nogmaals contact opgenomen met... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik had autopech en mijn auto was naar de garage weg gesleept. Ondanks de vakantie periode hebben ze mijn auto toch best snel gerepareerd (binnen 1 week)

Virksomhedsoplysninger

1. Bilforhandler

Om Renault-dealer Hedin Automotive

Skrevet af virksomheden

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.516)

796 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wil je wel verkopen?!?!

Best wel teleurgesteld in de wil om daadwerkelijk een auto te willen verkopen. Had een toch wel bijzondere auto op het oog, maar klaarblijkelijk waren mijn vragen toch wat te veel want gewoon geen antwoord op gekregen (tot 2 maal toe).
Deze Hedin vestiging heeft mij teleurgesteld en dat is toch wel een soort van unicum.

Beste Michiel,

Dank voor de review. Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. We zouden graag in contact met je willen komen, zou je je klacht en contactgegevens kunnen mailen naar info.renault@hedinautomotive.nl?

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij komen nu zo'n 1,5 jaar bij Renault…

Wij komen nu zo'n 1,5 jaar bij Renault Hedin in Tilburg.
Vandaag moest de renault grote beurt en apk die is nu 4 jaar.
Goed en prima geholpen !!

Beste Anja,

Fijn om te horen dat je goed en prima bent geholpen. Dank voor de review en de mooie woorden.

correcte afspraken.

Goede service en vriendelijk personeel.

Beste Frans,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Heel erg klantvriendelijk

Heel erg klantvriendelijk, en een perfecte oplossing voor mijn probleem, en dat alles na een heel goed gesprek met de manager.

Beste meneer/mevrouw Spierts,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen. En vriendelijk.

Beste Dick,

Fijn om te horen dat je goed werd geholpen en dat je ons personeel vriendelijk vindt. Dank voor de review.

Alles snel opgelost

Beste meneer/mevrouw Gotzen,

Wat fijn dat alles snel was opgelost. Dank voor de review.

Prima bezoek

Beste meneer/mevrouw van Kesteren,

Wat fijn dat je tevreden bent over ons. dank voor de review.

Zeer goed

Zeer goed. Je voelt je daar echt een gewaardeerde klant. Ik kom daar al jaren met heel veel plezier. Extra complimenten voor de receptionisten, die heel hard werken in soms tropische temperaturen. Hier moet, omwille van klant en werknemer, iets aan gedaan worden

Beste Peter,

Fijn om te horen dat je je voelt als gewaardeerde klant en dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb een auto van een half jaar oud

Ik heb een nieuwe auto van een half jaar oud. De centrale vergrendeling doet het niet en de airco doet het niet. Ik ben al 2 x naar de garage geweest, maar het werkt nog steeds niet. Als je belt, word je niet terug gebeld. Als ze kunnen verkopen zijn ze vriendelijk. Maar de service is waardeloos.

Schrijven hier zo mooi onder mijn review dat ze graag met me in contact komen. Ik heb een mail gestuurd met alles wat er niet werkt. Inmiddels 3 weken verder. Denk je dat ik iets hoor. Nee dus!!!!!

Beste,

Dank voor de review. We zouden graag in contact met je willen komen, zou je je klacht en contactgegevens kunnen mailen naar info.renault@hedinautomotive.nl?

Altijd adequaat en vakkundig

Altijd adequaat en vakkundig

Beste meneer/mevrouw Baars,

Fijn om te horen dat je ons altijd adequaat en vakkundig vindt. Dank voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Auto is opgehaald en teruggebracht.

Auto is opgehaald en teruggebracht.
Was dus niet in de werkplaats.
Alles naar tevredenheid

20. juli 2026

Beste Kees,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel geholpen zonder afspraak en…

Snel geholpen zonder afspraak en probleem is ook snel verholpen!

9. juli 2026

Beste Dick,

Wat fijn dat je zo snel bent geholpen zonder afspraak en dat het probleem is verholpen. Dank voor de review.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Onderhoud is goed verlopen met goede…

Onderhoud is goed verlopen met goede uitleg

26. marts 2026

Beste Benny,

Fijn om te horen dat het onderhoud goed is verlopen. Dank voor de review.

Hedin automotive Oss

Ik ben ontzettend tevreden over de service van Hedin Automotive Oss, en in het bijzonder over John.

John wist al een tijd dat ik op zoek was naar een andere auto. Zodra hij een auto zag waarvan hij dacht: dit is hem, nam hij direct contact met mij op. Hij is zelfs met mij naar Eindhoven gegaan om de auto te bekijken. Het bleek mijn droomauto te zijn: een splinternieuwe auto!

Binnen een week was alles geregeld en stond de auto rijklaar. Bij het ophalen stond hij in de showroom onder een doek. Dat maakte het uitpakken van mijn nieuwe auto echt een bijzonder en feestelijk moment.

John heeft vervolgens alle tijd genomen om de auto tot in de puntjes uit te leggen, zodat ik met een goed gevoel de weg op kon.

Ik kan John én Hedin Automotive Oss van harte aanbevelen. Bedankt voor de geweldige service en de persoonlijke aandacht!

16. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je prachtige review en je aanbeveling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de persoonlijke begeleiding van John en dat de aflevering van je nieuwe auto een bijzonder moment was. We wensen je veel veilige en plezierige kilometers toe en zien je graag weer terug.

Wij zijn geholpen door Rik Brouwers

Wij zijn geholpen door Rik Brouwers, goede en rustige verkoper en zijn dan ook zeer tevreden. Duidelijke uitleg over over de benzine en hybride Renault en een Kia.
Uiteindelijk een mooie groene Clio VI geleasd. Het Lange wachten is uiteindelijk op 10 juli beloond.

Beste Josine,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke ontvangst en hoed meegedacht

Vriendelijke ontvangst en er werd goed mee gedacht met mijn planning door de onderhoudsbeurt iets naar voren te plannen op de dag zodat ik de auto eerder dan eind van de dag kon ophalen

3. juli 2026

Beste Eric,

Wat fijn dat je vriendelijk bent ontvangen en dat je de auto eerder kon ophalen. Dank voor de review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We zijn al jaren heel tevreden klanten…

We zijn al jaren heel tevreden klanten bij Hedin-Oss.
Nu hebben we een andere auto bij hun gekocht en we zijn zeer tevreden over informatie en service door de kundige en vriendelijke medewerkers.
Dank jullie wel !

Beste helma,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel en dat jullie al jaren een tevreden klant zijn. Daar doen wij het voor. Wij wensen je veel veilige kilometers. Dank voor de review en de mooie woorden.

Goed geschoold personeel altijd

Goed geschoold personeel altijd
Hulpvaardige

Beste Ed,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.