Ben blij met de aankoop van de Citroën c5 Aircross .bij de firma Hedin Automotive in meppel zeer goed geholpen door Geert Emmers .heel vriendelijk goede uitleg en heeft alle tijd voor ons genomen.👍
Se, hvad kunderne siger
Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....
Virksomheden har svaret
We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Citroën-dealer Hedin Automotive
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Kontaktoplysninger
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
De reparatie is goed gedaan echter de…
De reparatie is goed gedaan echter de bereikbaarheid via de telefoon is slecht. Je krijgt een dame voor de telefoon die domweg naar haar schermpje kijkt en verder van toeten of blazen weet en die ook niet de bereidheid heeft de juist en adequate informatie te verstrekken. Deze dame is in mijn ogen dan ook volstrekt overbodig. Wanneer ik de garage in dit geval Groningen telefonisch wil bereiken dan verwacht direct contact met de desbetreffende garage en niet met een dame die van niets weet.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Willen volgens ons geen auto verkopen.
Vanmiddag bij de Citroën dealer Hedin geweest. Toen het Stern was een Citroën C4 gekocht en die wilde we eventueel inruilen voor een nieuwe C4 of een C5 aircross maar het is met de overgang naar Hedin een stuk minder geworden.
Half uur auto’s gekeken en rondgelopen met mijn vrouw. Maar geen enkele verkoper die achter het bureau vandaan komt of je zelfs maar goedemiddag zegt. We weten 1 ding al zeker de nieuwe auto zal niet hier gekocht worden. Wij zijn weer weg gegaan. Dat was bij Citroën Stern niet gebeurd.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Een duidelijke uitkomst van de diagnose.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Prima geholpen,duidelijk over de kosten

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
De man bij de receptie heeft goede…
De man bij de receptie heeft goede economy banden van Vredenstein bij ons aanbevolen, die dezelfde dag nog leverbaar waren. Verder was een medewerker nog een half uur na zijn werktijd nog in de zaak om ons te helpen de zaken af te handelen.

Motorrevisie
Vooraf kreeg ik te horen wanneer er tijd en ruimte was om de benodigde reparatie (motor revisie) te verrichten. Tot die tijd kon ik naar behoefte middelen (motorolie) krijgen om de tijd te overbruggen.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Onderhoudsbeurt en APK aan mijn Citroen…
Onderhoudsbeurt en APK aan mijn Citroen C1 prima uitgevoerd.
Vervanging van mijn derde remlicht kon direct plaatsvinden.
Prima service!

Lamp vervangen
Om 16.15 uur kwam ik binnen aan de balie met de vraag of ze een voorlamp in mijn auto wilde vervangen.Binnen 20 minuten is de lamp vervangen en stond ik weer buiten.

Vriendelijk en netjes
Netjes ontvangen, vlot geholpen volgens afspraak. Ook een aangename wachtruimte met goede koffie en thee.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Er is gedaan wat afgesproken en beloofd…
Er is gedaan wat afgesproken en beloofd is. Bovendien is de auto schoongemaakt en gewassen afgeleverd.

Super service…
De achterklep van onze C5 Aircross zat wat scheef en sloot niet goed. We konden meteen komen. Zeer snel geholpen en ook nog kostenloos. Super service

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.