Van het eerste tot het laatste contact ben ik aangenaam verrast. Dat begon letterlijk met het telefoontje om een afspraak te maken tot de betaling. Ik rijd een Citroën C6 en dat is geen alledaagse, ga... Se mere
Virksomheden har svaret
Ben blij met de aankoop van de Citroën c5 Aircross .bij de firma Hedin Automotive in meppel zeer goed geholpen door Geert Emmers .heel vriendelijk goede uitleg en heeft alle tijd voor ons genomen.👍
Virksomheden har svaret
Beurt goed uitgevoerd. Alleen vreemd om op de rekenng ruitenvloeistof vulling te zien op de rekening terwijl de ruitenvloeistofreservoir helemaal vol was. Zal wel geautomatiseerd zijn....
Virksomheden har svaret
We hadden een afspraak gemaakt voor een terugroepactie. Echter bij de garage bleek dat die al was afgehandeld een paar weken eerder bij een andere werkzaamheid. Maar aangezien de auto bijna een de ee... Se mere
Skrevet af virksomheden
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijk advies, vriendelijke mensen,
Zijn vaste klanten en komen graag terug bij Hans.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Er werd goed uitgelegd wat de onderhoudsbeurt inhield en wat ze gingen doen. Tijdens het onderhoud werd telefonisch afgestemd over iets waar ze tijdens het onderhoud tegenaan liepen. Heel correct.
Ik kon de auto weer op tijd ophalen.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Super geholpen! Kon erop wachten onder het genot van een kopje koffie. Jammer dat deze garage uit Emmen verdwijnt. Had er goede ervaringen mee.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
aardige mensen, naar huis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was. Gebeld over de reparatie en wat het ging kosten en mijn auto keurig gewassen mee terug gekregen

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
De grote beurt neem ik aan is goed uitgevoerd, kreeg de auto netjes gewassen terug.
Ik had de afspraak gemaakt met Hedin centraal en er was mij een fiets beloofd. Echter de fietsen waren uitgeleend op een kinderfietsen na met ook nog kapotte snelbinders, achteruittrapremmen en breed stuur. Ik heb de man aan wie ik de nota moest betalen gevraagd: zou jij je oma op deze fiets laten rijden? Nee zei hij. Er kwamen ook mensen terug op mooie nieuwe fietsen. Ik vind het niet kunnen, dat mij een fiets beloofd is en wordt afgescheept met zo’n fiets.
Ik wil er wel bij zeggen hoe iemand die niet op de locatie is, je kan beloven een fiets mee te krijgen, zonder dit te checken.

Weer topservice:
Duidelijk en correcte afspraken.
Duidelijke uitleg en heldere prijzen.
Zeer vriendelijke mensen.
Een bedrijf wat je ook langs om gewoon een kopje koffie te drinken en even door de showroom te wandelen.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Het van te voren afgesproken bedrag berekend, vriendelijk ontvangen ende auto was op de afgesproken tijd klaar. En reed weer heerlijk.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Wij zijn tevreden over de vriendelijkheid en service.
Echter zeer teleurgesteld dat garage gaat sluiten en wij aangewezen worden op Hoogeveen. Wij hadden het plan om nieuwe Citroën te kopen maar dat gaat nu niet door.

Besvarelse fra Citroën-dealer Hedin Automotive
Afspraken werden prima nagekomen. Een onverwachte storing werd snel gevonden en bleek heel klein te zijn, maar moest wel hersteld worden.
De auto werd weer keurig afgeleverd.
Een pluim waard.
Pretiige ontvangst.