Heel blij met mijn hybride warmtepomp. Hij werkt nu al 3,5 jaar en verbruik bijna alleen nog gas voor warm water. Ruim 4000m3 gas bespaard! De buitenunit hoor je bijna niet. Installatie, onderhoud en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij hebben prima gesprekken gehad en een up to date offerte. Duurzaamheid staat bijzonder hoog in het vaandel bij ons maar na alles aspecten gewogen te hebben toch besloten nu niet aan de warmtepomp t... Se mere
Virksomheden har svaret
Twee weken na installatie had ik een probleem dat m'n warmtepomp in vorstmodus ging. Via de storingsdienst heb ik een monteur gesproken die mij uitlegde hoe ik tijdelijk handmatig de warmtepomp kon be... Se mere
Virksomheden har svaret
Het hele proces verliep niet zonder hobbels en misverstanden, vooral het samenspel tussen leverancier Intergas en installateur Heat Transformers zou eigenlijk beter moeten. Maar steeds weer was er cus... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zijn in 2018 begonnen om Nederland gasvrijer te maken door het installeren van warmtepompen. Inmiddels zijn we alweer duizenden installaties verder en is de urgentie van onze missie alleen maar groter geworden. In deze stroomversnelling kunnen we zeker meer hulp gebruiken en daar hebben wij jou voor nodig. Bij HeatTransformers doen we het hele proces van interesse tot installatie wel net even anders. We zetten volop in op de digitalisering van het proces en op het slim gebruik maken van data (bijvoorbeeld van eerdere installaties). Hierdoor kunnen we het proces efficiënter en beter maken. Zo helpen we sneller meer mensen om gasvrijer te verwarmen.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 86 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heat Transformers is bereid goed mee te denken
Via de Vereniging Eigen Huis ingetekend op de collectieve inkoop van een (hybride) warmtepomp.
Ik werd in contact gebracht met Heat Transformers, een vrij dicht bij mij gevestigd bedrijf. Dat is praktisch. Er werd snel contact opgenomen.
Er blijkt een standaard concept te zijn waarvoor gegevens aangeleverd dienen te worden: kenmerken van de woning, huidig gas- en elektragebruik (jaaropgave) isolatie gegevens, cv ketel, vloerverwarming, radiatoren.
Dan komt er een advies welke warmtepomp oplossing geschikt zal zijn.
Mijn ervaring was dat het gebruikte format goed past bij een eengezinswoning of twee onder een kap maar in mijn situatie (oud huis, vrijstaand, cv ketel locatie, locatie buitenunit warmtepomp, esthetische inpassing paste deze werkwijze mij niet.
Gelukkig was een medewerker van Heat Transformers bereid om, tegen de gewoonte in, een inspectie op locatie te doen. Dit was een positieve ervaring door de persoonlijke aandacht van hun medewerker Stijn.
Het contact bleek wel te resulteren in een voor mij te voortvarend aandringen op het aangaan van de overeenkomst/kopen van de installatie. Ik was niet zo ver na 1 dag.
Omdat door een artikel in het tijdschrift van de Vereniging Eigen Huis bleek dat het aanvragen van een nieuw Energielabel haken en ogen heeft en niet gegarandeerd beter wordt door het plaatsen van een Warmtepomp doordat bestaande isolatiemaatregelen die niet goed gedocumenterd kunnen worden mogelijk geheel buiten beschouwing worden gelaten.
De onzekerheid hierdoor ontstaan én de onzekerheid over voldoende stroom met de netcongestie deden mij te besluiten af te zien van aankoop. Dank voor de aandacht van Heat Transformer!

Besvarelse fra Heattransformers
Top werk afgeleverd. 👍👍👍…
Ben eigenlijk niet zo van de reviews maar wat HeatTransformers betreft maak ik een uitzondering. De monteurs hebben top werk geleverd. Erg vriendelijk en beleeft. Heel blij met de installatie. Gelijk een onderhoudscontract afgesloten. 👍👍👍

Besvarelse fra Heattransformers
Vervolg op een eerdere 1-ster review.
Vervolg op een eerdere 1-ster review.
Jaren achter elkaar aangegeven dat mijn warmtepomp niet goed functioneert en ik in de winter in de kou zit. Steeds geen werkende oplossing aangeboden gekregen. Meermaals verzocht iemand langs te sturen. Dit werd systematisch genegeerd. Na 1e slechte review hier een thermostaat aangeboden gekregen om "mijn slechte ervaring een positieve wending te geven". Deze geweigerd, tenzij een monteur zou concluderen dat dit het probleem zou oplossen. Kreeg direct een monteursafspraak onder mijn neus geduwd (eindelijk). De monteur heeft me heel vriendelijk geholpen en de nieuwe thermostaat geïnstalleerd (Uiteraard tot aan de winter geen bevestiging of dit ook daadwerkelijk het probleem oplost). Vervolgens krijg ik een dikke rekening van de thermostaat+installatie, terwijl me deze was aangeboden na 1e review. Nooit een indicatie van kosten gekregen. Vreemde uitvoering van een "positieve wending".

Besvarelse fra Heattransformers
Uitstekend geholpen na installatie van…
Uitstekend geholpen na installatie van de nieuwe cv . Deskundig en heel mooi geplaatst en daarna verder goed geholpen met lekkage.
Klantbelang boven commercie 👍🏼
Stijn heeft zo ontzettend goed met me meegedacht dat we tot de conclusie zijn gekomen dat een warmtepomp nu niet het juiste voor mij is om aan te schaffen. Daarmee zette hij het klantbelang boven het commerciële belang. Hij verdient wat mij betreft een dubbele pluim!!

Snelle vakkundige plaatsing warmtepomp
Binnen 2 dagen is er een Hybride Warmtepomp geplaatst op de plek van de oude CV.
Monteurs waren zeer kundig, vriendelijk en werkte hard.
Alles is netjes achtergelaten. Nu wachten op wat kouder weer zodat ik ook weet dat hij ook echt functioneert. Momenteel is het overdag rond de 25 graden buiten, dus geen verwarming nodig.

Top bedrijf
De installatie van de warmtepomp is bij ons net geïnstalleerd door vakmensen, vriendelijk en beleefd, met veel uitleg over o.a. de werking en het onderhoud.
De reden dat ik geen 5 sterren geeft komt omdat er helaas vertraging in de installatie is opgelopen.
Heat Transformers is aan te raden, is een specialistisch bedrijf ogv warmtepompen e.a.

Besvarelse fra Heattransformers
Duidelijke communicatie vooraf en de…
Duidelijke communicatie vooraf en de uitvoering was soepel met vriendelijke , vakkundige werknemers, prima werk!

Besvarelse fra Heattransformers
De installatie was snel en…
De installatie was snel en professioneel gedaan. De monteurs waren kundig en vriendelijk. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Gewoon een prima bedrijf! En we helpen nu mee aan een leefbare planeet.

Besvarelse fra Heattransformers
In alle opzichten een 10!
Het waren twee jonge mannen, de een half Nederlands/half Grieks, de andere Grieks. Voor zover ik het nu kan beoordelen, hebben ze fantastisch werk geleverd. Daarnaast waren ze vriendelijk, beleefd en vrolijk. In alle opzichten een 10 voor deze mannen!

Prima service en werk
Vanaf het eerste contact was de service en informatievoorziening perfect. Het proces om via whats app (beeld) bellen tot een heldere offerte te komen ging super goed en op de dag van montage werd er keurig gewerkt door de heren monteurs en heb ik door dit alles binnen no time een perfect werkende Remeha cv ketel en warmtepomp die me nu al veel geld bespaard.

Besvarelse fra Heattransformers
Dit bedrijf heeft me uitstekend…
Dit bedrijf heeft me uitstekend geadviseerd en daarna de uitvoering van de werkzaamheden goed voorbereid en het juiste lokale bedrijf ingeschakeld.

Besvarelse fra Heattransformers
HeatTransformers doet wat het belooft!
Duidelijke communicatie, deskundige en betrokken installateur, vlotte en snelle afwerking. De warmtepomp werkt zoals beloofd! Goede investering.men doet wat men beloofd.

Besvarelse fra Heattransformers
Van begin tot eind werd er meegedacht…
Van begin tot eind werd er meegedacht en evt de installatie aangepast aan de beste opstelling.
Echter, we zijn nu 3 weken verder, de warmtepomp doet het niet meer. Na melding hiervan tips gekregen met codes invoeren. Nog geen werking. Nu al 3 dagen geen antwoord op mijn mails. Geprobeerd te bellen vandaag maar wordt niet opgenomen. Ben nu niet meer blij.

Besvarelse fra Heattransformers
Persoonlijke benadering van mogelijke klanten.Het bedrijf heeft nadat we contact…
Het bedrijf heeft nadat we contact hadden opgenomen een uitgebreide en positieve offerte aangeboden. Persoonlijk contact met telkens dezelfde persoon sprak ons aan.

Besvarelse fra Heattransformers
Alles gemakkelijk en goed geregeld.

Besvarelse fra Heattransformers
The design proces and scope preparation…
The design proces and scope preparation went fine. Installation and start up were fine. Some alarms on gas heater not solved.

Besvarelse fra Heattransformers
De twee installateurs waren duidelijk .…
De twee installateurs waren duidelijk over wat mogelijk was en hadden enkele goede adviezen .

Besvarelse fra Heattransformers
Warm feeling after a cold first weekend
End of December we accepted the offer by Heattransformers to install on the roof of our garage a heatpump. For climatological and financial reasons. The Dutch Consumentenbond had recommended the heattransformers. Our pump was to be a hybrid one, as we had a relatively new gas based central heating boiler.The work started on a cold Thursday, was ‘ready’ the same day, but…pump and cv refused to “cooperate”. On Friday came the explanation: the pump of the boiler was defective. As the reason for this dysfunction was not clear, the bill for the urgent replacement of the pump, was deposited on our desk. After long and several telephone conversations, this was felt to be not right. A cold weekend followed, with only the heatpump at work and freezing temperatures outside. On Monday the defective pump was replaced and an additional gearbox (keerkoppeling), was installed. That resulted in warm feelings ever since.

Besvarelse fra Heattransformers
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.