Heatbrush

Bestilte onsdag formiddag d.9/3 - beløbet trukket fra mit kort samme dag! Har endnu ikke mandag d. 14/3 modtaget noget fra Heatbrush.dk. Læser sidenhen på Trustpilot, at andre er blevet snydt - M... Se mere

Det er forretning og en uacceptabel behandling Dårligt service, jeg er meget skuffet....Har aldrig modtaget min heatbrush Jeg har bestilt den for 3 måneder siden....Har bedt om refund men har ikke... Se mere

Da jeg efter 2 ihærdige måneder stadig ikke har modtaget hverken varer eller penge retur, vil jeg nu advarer andre mod at handle på hjemmesiden www.heatbrush.dk ! Jeg har lært, at man kan ringe t... Se mere

Rigtig godt er VIRKELIG glad for glattejernet, det giver et meget naturligt look i forhold til et almindeligt glattejern og fik det gik hurtigt med posten. Kan ikke klage 😊👍🏻

SNYD SNYD SNYD

Det er forretning og en uacceptabel behandling
Dårligt service, jeg er meget skuffet....Har aldrig modtaget min heatbrush Jeg har bestilt den for 3 måneder siden....Har bedt om refund men har ikke hørt fra nogen! Har sendt dem over 25 mail Og har hellere ikke fået penge tilbage ???
Ali alshawy

8. marts 2016

Har aldrig modtaget børsten

Vi har aldrig modtaget den børste min datter bestilte. Jeg har flere gange kontaktet dem pr mail, men ikke hørt noget. Og det på trods af at de skriver at de svarer på henvendelser hver dag.. På deres hjemmeside er der ikke er telefonnummer..

29. februar 2016

Dårligt, dårligt, dårligt

Dårligt, jeg er meget skuffet....har aldrig modtaget min heatbrush! Jeg har bestilt den for 4 uger siden....Har bedt om refund men har ikke hørt fra nogen! Og har hellere ikke fået penge tilbage! STAY AWAY!!!

24. februar 2016

KØB ALDRIG HOS DETTE FIRMA

Jeg har lært, at man kan ringe til sin bank og få pengene trukket tilbage, hvis man ikke venter for længe. Dette håber jeg, vil hjælpe andre i samme situation.

23. februar 2016

Dk1851..... Ingen vare modtaget

Min datter på 11 år har af egen lomme betalt for en heatbrush. Pengene er trukket på hendes konto, men øv, øv og atter øv varen er ALDRIG kommet. Ingen reaktion på mine sendte emails og der er intet tlf.nr. til firmaet. Varen skulle ifølge dem selv være afsendt d.7.feb. og pengene er blevet trukket d.16.feb. Hvad gør vi? Hvordan får min datter sine 331 kr tilbage? Beløbet er incl. fragt. Jeg har intet tillid til det firma ej heller deres hjemmeside. www.heatbrush.dk Jeg vil alvorligt fraråde at man køber fra deres hjemmeside :(

18. februar 2016

En utroværdig forretning og en uacceptabel behandling

Ordre nr. 1181 blev afgivet den 4. Dec. 2015 på et stk. hårbørste. Beløb for varen blev trukket på min konto den 8. Dec. 2015. Efter utallige rykkere på mails, telefonhenvendelser blev varen stadig lovet leveret inden jul. Børsten kom først den 29 dec. Da vores barnebarn, der skulle have børsten, havde glædet sig, besluttede vi at afhente børsten den 29. Dec.
Efter kortvarigt at have været tilsluttet strøm var 3 af de røde endedupper delvis smeltet.
Derfor igen henvendelse til firmaet om ophævelse af købet, da varen var defekt, samt fremsendelse af en returlabel til brug for returnering af børsten.
Vi modtog ikke nogen returlabel. Valgte derfor selv at returne varen.
Bad om at få beløbet for børsten, samt returomkostninger indsat i min bank. Børsten blev returneret 13. Januar 2016.
Beløbet er stadig ikke refunderet!
En helt ufattelig uanstændig og uærlig behandling.
På denne måde kan man simpelthen ikke drive forretning.
Jytte K. Jensen

25. januar 2016

Modtog defekt heatbrush- ordre 1186

Modtog defekt heatbrush. Sendte reklamation i mail vedlagt foto og blev bedt om at returnere børsten. Returnerede derfor børsten den 28 december og betalte 51kr i Porto. Har ikke fået tilsendt ny børste og Mails besvares ikke. Har anmodet om at gå penge retur. Agter at politi anmelde dette useriøse firma.
Mvh
Sanne W.

14. januar 2016

Okay

den er god, dog så kan man ikke rigtig få kontakt efter man har bestilt, og det kan godt bekymre lidt, med de anmeldelser man læser om siden..

ellers fremragende, jeg har fået min

8. januar 2016

SNYD

ORDRE 1212. Penge betalt, Intet modtaget. Ingen svar på mail eller telefon. Jeg ønsker mine penge retur. Hvis ikk jeg snart får pengene retur kontakter jeg eb.dk, så ikk der er andre der går i fælden. Derudover politianmelder jeg heatbrush for svindel. USMAGELIGT
OPDATERING JEG FIK MINE PENGE RETUR

5. januar 2016

Super!!

31. december 2015

Dårlig service

Har bestilt en børste den 7 december, men som mange andre ikke modtaget den, og pengene er trukket fra min konto. Efter korrespondance via mail, fik jeg lovning på, at den ville blive leveret den 21 december. Altså i dag. På nuværende tidspunkt er der intet dukket op. Kan ikke fatte at man kan leve med sig selv, ved at snyde andre mennesker. Føj en grim smag man må have i munden.

21. december 2015

Fint

Bestilte en glattebørste og modtog den også. Men den kom et par dage forsent, og kvaliteten kunne godt havde været bedre (men virkede stadig godt), så det bliver 3 stjerner. :))

19. december 2015

Dårlig stil

Ordre: 31292 - Jeg må desværre slutte mig til resten her, jeg har bestilt min børste d. 4. december. Pengene blev trukket d. 9. december. jeg har kontaktet firmaet og fik en mail d. 11. december med forsikring om at deres nye varelager kom d. 17/12 og børsten ville blive sendt denne dag. Det er idag d. 18 og jeg har ikke modtaget nogen mail med info om at min børste er på vej. Jeg har efterhånden meget lidt tiltro til at den kommer inden jul så min datter kan få den i julegave. Så må jeg jo ud og finde en anden gave. Men jeg vil have mine penge tilbage.

18. december 2015

Det er snart en måned siden...

Jeg tilslutter mig resten af koret. Jeg bestilte min heatbrush med ordrenr. 1087 allerede d. 25.11 og har ikke hørt til den siden.
Det er selvfølgeligt menneskeligt at fejle, men hvor mange gange?
Vibeke

16. december 2015