Ondertussen bijna een maand geleden bloed laten afnemen op locatie. Ik had het pakket krachtsport en ook sport en prestatie uitgebreid. Omdat er best veel waardes gemeten worden in deze twee pakketen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Op voorhand had ik erg goede vertrouwen in het bedrijf. Later speelden er toch een paar dingen die niet netjes zijn opgelost. Testafname duurde meer dan een uur omdat ik niet gevonden werd in h... Se mere
Een schandalige gang van zaken! Onze afspraak op 22/12/21 moeten annuleren, maar geld terugbetalen ho maar. Contact opnemen levert niks op. Mailen komt geen reactie op, daarop maar gebeld naar:... Se mere
2 maanden geleden in Vught pcr test gedaan. Perfect gegaan en zelfde dag alle bescheiden ontvangen. Vandaag 1 juli om 8 uur test gedaan na hoop onzekerheid en geklungel bij overheid. Vlucht naar Faro... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Maak werk van je gezondheid! Wij zijn er voor jou en je gezondheid. Om het makkelijker te maken en snel zekerheid te geven. Vragen te beantwoorden. Wijzer te maken. En dat allemaal op betaalbare wijze en in begrijpelijke taal. Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten. Om inzicht te krijgen. En elk vergezicht begint met inzicht!
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wij hebben ons in Eindhoven laten…
Wij hebben ons in Eindhoven laten testen. Daar aangekomen kreeg ik zo mijn twijfels omdat de locatie een garagebox betrof. Na alle recensies was ik erg gespannen.Vriendelijk geholpen. Om half 6 in de avond getest en de volgende ochtend om 07:30 de uitslag al, gevolgd door de reiscertificaten een half uur later. Een hoop gestresst voor niets!
Niet bereikbaar bij contact
Wij hebben een slechte ervaring met Healthcheckcenter. Niet met het aanmelden en afnemen van de test maar met het (niet) ontvangen van de uitslag en de bereikbaarheid. Wij waren met een groep van 6. Van 5 personen waren de uitslagen snel binnen maar de 6e persoon heeft na 48 uur nog niet de uitslag ontvangen. Dan zoek je contact maar dat is niet mogelijk. Dus gaat het goed dan is het oke maar gaat het fout dan heb je een groot probleem. Je moet dan een hele dure test ergens anders doen omdat de tijd steeds krapper wordt voor het reis certificaat.
Communicatie na vraag startte moeizaam
Het ging soepel met het plannen van de afspraak in eerste instantie maar bij de vragen die ik daarna had over het verzetten van de afspraak kreeg ik eerst geen goed gevoel, mijn vraag werd tot twee keer toe niet goed afgehandeld. Kreeg er best stress van. Had ook nog een andere vraag over wat ik had ingevuld die voor mij belangrijk was okay ik bang was dat het de juistheid van het certificaat in de weg stond. Nou ja, uiteindelijk na ongeveer twee dagen heb ik gelukkig de antwoorden die ik nodig heb, is alles duidelijk en hebben ze mijn vergissing hersteld in het formulier. Donderdag ga ik voor de test en volgt de rest.
Keurig op tijd
Vandaag 27/5 om half 2 getest en avond al de uitslag met certificaat om te reizen.
Netjes geregeld.
Bij van der valk in Vught de test afgenomen.
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Uitslag nog niet binnen vlak voor vertrek. Telefonisch krijg je niemand te pakken ook op de mail is nog niet gereageerd.
Slechte service geen contact mogelijk…
Slechte service geen contact mogelijk per telefoon. Wanneer je op tijd je test resultaat nodig hebt kunnen ze niks voor je doen.
Van begin tot einde prima!
Nou, ik kan je vertellen dat ik behoorlijk gestrest was naar aanleiding van alle negatieve recensies.
Gisteren om 14:00 laten testen, vrijwel direct aan de beurt. Kinderen waren doodsbang en super opgelucht dat het onwijs meeviel. De medewerkster nam uitgebreid de tijd en was ontzettend vriendelijk.
Ik had zelf nog een fout gemaakt in de administratie, dat heeft de medewerkster nog opgelost.
Het is nu 07.36 op moment van schrijven en een half uur geleden de uitslag al mogen ontvangen!!! Reis certificaten 20 minuten later.
Voor dit alles heb ik nog meerdere keren contact gehad via de chat, dat ging ook allemaal prima.
We waren in Meppel, dit was een drive trough maar ik en mn kinderen zijn even uit de auto gestapt en op een stoel de test laten afnemen, ook dit was allemaal geen probleem (zo kon ik mn kinderen op schoot houden tijdens de test).
Al met al weer een hoop gestress om niets, en een positieve ervaring met negatieve uitslag :-)
Na 12 uur mijn reis verklaring ontvangen
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Onbereikbaar (wordt automatisch opgehangen of uit de chat-bot gegooid). Als groep getest (mijn vrouw en ik). Mijn vrouw kreeg twee keer een uitslag (twaalf uur ertussen), met verschillende uitslag datumtijd.
Ook is de sampletijd aangegeven op beide reis-documenten totaal anders dan wat er via de QR-code op de covid-19.u-diagnostics.com geregistreerd is. Als je dus ge-checked wordt, zou het document wel eens als vervalst aangemerkt kunnen worden?
Ik wacht nog steeds op antwoord.....
(Update 10 minuten later - net mijn uitslag gekregen)
Zeer slechte service betreft het…
Zeer slechte service betreft het krijgen van contact, er zat een fout in het systeem hierdoor test uitslag niet optijd ontvangen en hierdoor genoodzaakt om elders nogmaals een test uit te laten voeren.
PCR groepstest gedaan, uitslag van mijn vriend wel binnen gekregen maar mijn uitslag liet te lang op zich wachten.
Telefonisch onbereikbaar en via de chat of mail ook geen contact. Ik zou je laten testen bij een centrum die goed bereikbaar zijn.
Doen! Heel betrouwbaar en snel.
Veel stress voor niks want we hebben de uitslag binnen 20 uren :-) In het vervolg gaan we echt 72 uren op voorhand voor de zekerheid. Nu was het iets te spannend (46 uren voor vertrek) ;-) Testen zelf was prima geregeld; op 5 minuten waren we weer buiten met een leuk mondmasker als kado. Bedankt Healthcheckcenter Susteren!
Zeer tevreden !
Zeer goede ervaring bij Health Check Center!.
Heb een corona test ( groep 4 personen) gedaan op woensdag 21 April om 17.00 uur in Amsterdam West. Zeer vriendelijk geholpen! De uitslag van de corona test was er ook heel snel, woensdag 22 April rond 9 uur s’ochtends al de uitslag. Kortom een aanrader!
Prima geregeld!
Na het lezen van sommige ervaringen heb ik echt wel even zitten duimen dat alles vlekkeloos zou verlopen.
Dat duimen heeft geholpen, want van A tot Z is het goed georganiseerd.
21/4 om 11.50 getest in Groningen, 22/4 om 09.00u uitslag.
De medewerker op de locatie nam ruimschoots de tijd voor ons, en werkte zorgvuldig.
We vertrokken met stoffen mondkapjes van Healthcheckcenter en een diploma voor onze zoon.
Ook voorafgaand aan de afspraak zeer vriendelijk via de chat op de website geholpen toen ik nog wat vragen had.
Kortom, voor ons een absolute aanrader!
Snel resultaat!
Ik ben dit jaar een aantal keren getest bij en mijn uitslagen waren altijd binnen 24 uur beschikbaar. Mijn laatste test was afgelopen maandag rond 13uur afgenomen en om 21:35uur had ik al resultaat! De negatieve reviews maken het erg spannend, maar mijn ervaring met hen is altijd goed geweest.
Erg tevreden
Als pool met drie personen laten testen om 1700 uur. De ochtend erna om 5 uur al de uitslag inclusief de reisverklaringen!
Slordig
Testen werkt vlot, maar een behoorlijke app kunnen ze niet maken. Je zou de QR code van de test moeten kunnen scannen met de app, alleen ontbreekt de scan functie in de app, dus dat werkt helemaal niet. Dan krijg je ook nog eens vijf emails waarvan vier met exact dezelfde inhoud. Erg onduidelijk allemaal. Ook de email werkt niet behoorlijk in yahoo mail. Tamelijk slordig allemaal.
Het is 36 uur later, nog steeds geen uitslag…
Het is 36 uur na onze test bij HealthCheckCenter, en nog geen uitslag binnen. We vliegen morgen, en dan is dit wel heel erg vervelend. Er staat op de openingspagina dat je de uitslag krijgt binnen 24-36* uur. Pas nu, na veel verder lezen op de site, staat vermeld tot 72 uur. Aangezien de uitslag bij aankomst niet ouder mag zijn dan 72 uur , heb je hier dus niets aan. Echt slecht. Niet doen dus, als je niet de zenuwen wilt hebben..Hopelijk komt de uitslag gauw. Wordt vervolgd
Achteraf voor niets zo zenuwachtig geweest
Tweede kerstdag op locatie Meppel een PCR-test laten afnemen voor een reisdocument. HetHuisartsLab (tegenwoordig HealthCheckCenter) was voor mij de enige keus.
Door de vele negatieve reviews was ik gespannen of ik de uitslag en het reisdocument op tijd zou ontvangen. De medewerker vertelde mij dat ik het de volgende dag voor 00.00 uur zou ontvangen. Op zaterdag 10.45 uur laten testen en de volgende dag om 12.30 uur het reisdocument binnen.
Het enige minpuntje vind ik de bereikbaarheid en communicatie. Vooraf heb ik 3 berichten gestuurd met wat vragen, maar geen van allen zijn beantwoord. Ook het gebruik van verschillende namen (HetHuisartsLab en HealthCheckCenter) vond ik verwarrend.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.