Healthcheckcenters Anmeldelser

2,1

Ondertussen bijna een maand geleden bloed laten afnemen op locatie. Ik had het pakket krachtsport en ook sport en prestatie uitgebreid. Omdat er best veel waardes gemeten worden in deze twee pakketen... Se mere

Op voorhand had ik erg goede vertrouwen in het bedrijf. Later speelden er toch een paar dingen die niet netjes zijn opgelost. Testafname duurde meer dan een uur omdat ik niet gevonden werd in h... Se mere

Een schandalige gang van zaken! Onze afspraak op 22/12/21 moeten annuleren, maar geld terugbetalen ho maar. Contact opnemen levert niks op. Mailen komt geen reactie op, daarop maar gebeld naar:... Se mere

1. Medicinsk laboratorium
  2. Lægeklinik

Maak werk van je gezondheid! Wij zijn er voor jou en je gezondheid. Om het makkelijker te maken en snel zekerheid te geven. Vragen te beantwoorden. Wijzer te maken. En dat allemaal op betaalbare wijze en in begrijpelijke taal. Bij ons kun je terecht voor allerlei onderzoeken. Preventief, of naar aanleiding van klachten. Om inzicht te krijgen. En elk vergezicht begint met inzicht!

Under middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik wil het geld van mijn groepstest…

Ik wil het geld van mijn groepstest terug.. man man man.. ze zijn NIET te bereiken. Ben al een maand bezig met mails en chat om het voor elkaar te krijgen. Ben zelfs naar een teststraat gegaan voor uitleg. Ze doen gewoon alsof je een stuk stront bent en er gebeurd NIKS.

13. juli 2021

Gisteravond om 19u getest in Eindhoven

Gisteravond om 19u getest in Eindhoven. Wij waren met 4 personen, waaronder 2 kinderen.
Test verliep snel, netjes en correct.
Vanmorgen om 5u30 PCR testresultaten binnengekregen met bijhorend reisdocument.
Zeer tevreden dus.

3. juli 2021

2 maanden geleden in Vught pcr test…

2 maanden geleden in Vught pcr test gedaan. Perfect gegaan en zelfde dag alle bescheiden ontvangen. Vandaag 1 juli om 8 uur test gedaan na hoop onzekerheid en geklungel bij overheid. Vlucht naar Faro om 11 uur. Alles wederom perfect. Omdat Nederland nog Oranje is zou test toch wel moeten naast vaccinatie..

1. juli 2021

Vorig jaar niet goed, maar nu perfect! :)

Vorig jaar gebruik gemaakt van deze service, maar toen was het nog HetHuisartsLab (ze hebben de naam veranderd ivm slechte publiciteit denk ik). Dat was toen echt vreselijk geregeld, waarbij resultaten veel te laat kwamen en je geen contact kon krijgen met een medewerker. Was veel stress.

Ze hebben er van geleerd want het ging nu perfect, zelfs boven verwachting. Online alle gegevens invullen. Datum met tijdsslot gekozen. Alles geautomatiseerd. Afnemen test ging snel.
Sample afgegeven op 21-6 om 19:30 en meteen de volgende dag om 08:37 het reiscertificaat in de mail.

Ook fijn dat de locatie bij Badhoeverdorp (Corendon Hotel) dagelijks open is tot 20:00.
Daarnaast is het fijn dat je als groep kan aanmelden. Dan bundelen ze de afgenomen samples in één pakketje zodat iedereen in die groep op hetzelfde moment de uitslag krijgt!

Dank!

22. juni 2021

Goede service en snelle uitslag!

Voor mijn gezin geweest bij de locatie Rotterdam Alexandrium. Super lieve meiden! En hebben ons zeker goed geholpen.
Onze dochter van 4 jaar ook getest en dit hebben zij super aangepakt. Wat betreft de slechte recensies hebben wij de uitslag heel snel ontvangen. Gisteren om 16.00 uur getest en vannacht om 03.00 de uitslag en kort daarna ook alle certificaten mogen ontvangen.

17. juni 2021

HCC (Badhoevedorp) zaken op orde, snelle uitslag.

PCR test laten doen bij HCC Badhoevedorp op zondagavond om 19.30 uur (We hadden de afspraak tussen 19.00 en 20.00, maar uiteraard waren er meer mensen in dat afsprakenblok.). De volgende ochtend om 07.00 hadden we de uitslag en het benodigde certificaat al binnen! De reviews van vorig jaar waren ronduit slecht, maar toen waren ze niet zo goed voorbereid als nu, denk ik.

11. juni 2021

Vrijdagochtend 9 uur getest in…

Vrijdagochtend 9 uur getest in Leeuwarden, inmiddels zondagochtend half 11 nog steeds niets gehoord. Gisteren via de chat contact gehad en de melding dat het wel goed zal komen.......advies om niet te bellen, want druk en kans dat verbinding wordt verbroken.....

6. juni 2021

Ongelooflijk in de stress gezeten…

Ongelooflijk in de stress gezeten vanwege negatieve reviews.
Maar bleek nergens voor nodig.
Vrijdagochtend 8 uur getest in Groningen (1 tip, zorg dat je er op tijd bent, wij wilden graag meteen om 8 uur testen ivm werk, maar we waren niet de enige die dit bedacht hadden) en zaterdagochtend om 7 uur de uitslag.

5. juni 2021

De test laten afnemen in Nijmegen

De test laten afnemen in Nijmegen. Wat een goede service! Ik werd geholpen door een vriendelijke vrouw die alles duidelijk heeft uitgelegd. Ik ben om 3 uur getest en de volgende dag om 9 uur in de ochtend had ik de uitslag al. Een uurtje later kreeg ik het reiscertificaat. Ik was redelijk gestresst door slechte reviews, maar dat was nergens voor nodig!

4. juni 2021

Wachten op uitslag in spanning.

Partner heeft vandaag 10.50 test gedaan hoogezand,hij moest met spoed naar buitenland ivm ziekte schoonvader,dus alles snel regelen.vliegt 4juni om 12.30,houden ons hart vast of het op tijd komt uitslag,contact is moeilijk met ze. Moesten wel aangeven wanneer hij vliegt en hoe laat tijdens afspraak maken,hoop dat ze rekening daarmee houden,anders zouden ze er niet om vragen denk ik,je kon ook niet verder op de site om afspraak te maken als je dat niet aangaf. Nou mensen laat jullie weten. Duimen maaarrrr.

3. juni 2021