1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Are you ready to make a new career move? Find all relevant headhunters here and take your career to the next level.

2,6

Under middel

Ikke-eksisterende support

Efter at have fået deaktiveret min profil i juli 2019, grundet en teknisk fejl, har jeg forgæves forsøgt at ringe til support nummeret som ikke eksisterede og efterfølgende kontaktet supporten via Email. Der kom en bekræftelse på modtagelse, men aldrig noget svar. nu hvor jeg igen prøvede at kontakte supporten, fik jeg besked om at mailen ikke eksisterer.

Det virker næsten som om portalen ikke vedligeholdes, men kun er tænkt til at skrabe penge ind

8. oktober 2019

Support svarer ikke

Eneste måde at komme i kontakt med dem er via mail (intet tlf nummer er opgivet), og mailen svarer de ikke på. Har skrevet for snart 2 uger siden og stadig ikke fået noget svar. Mail adressen jeg har skrevet til er korrekt (har tjekket), og opfølgningsmail svares der heller ikke på.

Utjekket og useriøst...

9. august 2019

ringe tjeneste

ringe tjeneste - du får i bund og grund en liste med headhuntere som du selv kan kontakte. for der er ingen mulighed for at se om eller til hvem mit CV er sendt. om det er åbnet/blevet set på eller om der nogen form for interesse.

Jeg kontaktede en af headhunterne og fik at vide at de ikke havde samarbejde/kendte til headhunterportal.

Jeg har også kontaktet support - men mailen bouncet retur.

26. marts 2019
Headhunterportal-logo

Besvarelse fra Headhunterportal

Hej B Pedersen

Vi beklager hvis vores produkt ikke har levet op til dine forventninger.

Du skal være meget velkommen til at ringe til os på +45 71 74 11 13 så vi kan aftale en refusion og lukning af din konto.

Vores email har ikke været nede, så vidt vi kan se, så du kan også skrive til os direkte på support@headhunterportal.com.

Mvh
Headhunterportal

Ugennemskuelig portal

Ugennemskuelig portal
Har betalt for at få en headhunteliste og stå i deres database!
Jeg har skrevet, at jeg kun er interesseret i job i Danmark, men listen er fyldt med udenlandske portaler.. Og jeg har ingen jordisk chance for at tjekke om mit CV er sendt ud til headhunterne, eller om de aktivt skal ind og søge.
Produktet er TOTAL oversolgt. Ikke en henvendelse, eller tilkendegivelse af modtaget CV.
Abonnement opsagt.

21. november 2018
Headhunterportal-logo

Besvarelse fra Headhunterportal

Kære Ann Lykke,

Vi er rigtig kede af, at du har haft denne kedelige oplevelse med vores portal!

Hvis du har mulighed for at sende os en mail på support@headhunterportal.com, vil vi meget gerne refundere dine penge.
Vi tager din kritik meget seriøst, og det er bestemt vigtigt for os, at være transparente over for vores kandidater. Derfor arbejder vi i øjeblikket også på et system, der skal gøre det muligt for kandidater, at følge med i deres profilaktivitet.
I henhold til din headhunterliste, vil der typisk fremkomme udenlandske headhunterfirmaer, da mange udenlandske headhuntere også rekrutterer stillinger til Danmark.
Vi ser frem til at modtage en mail fra dig, så du naturligvis kan få dine penge tilbage. Det er selvfølgelig kun i vores interesse at have glade og tilfredse kunder.

Headhunterportal