Vi har igen haft besøg af Have-Tornadoen som denne gang har lagt nye fliser i vores baghave. Arbejdet er også denne gang udført til top karakter. Søren er super professionel og har overholdt alle aft... Se mere
Have-Tornadoen har lagt nye fliser i vores forhave. De gamle fliser blev fjernet og nye fliser lagt som aftalt. Det er super flot lavet, og bliver rost af alle. Vi er yderst tilfredse med Sørens om... Se mere
I februar 2022 blev jeg opmærksom på Havetornadoen på Facebook. Søren har henover sommer og efterår anlagt en helt ny have for mig. Nu er arbejdet afsluttet med plantning af de sidste buske og t... Se mere
Søren var nem at have med at gøre. Vi skulle have hjælp til en pæn afslutning på gårdhavesten omkring vores varmepumpefundament, samt nedgravning af en faskine. Søren kom hurtigt ud og havde t... Se mere
Din lokale anlægsgartner
Bernersvej 10, 4000, Roskilde, Danmark
- Info@have-tornadoen.dk
- have-tornadoen.dk
Perfekt hækkeklipning og bortskaffelse…
Perfekt hækkeklipning og bortskaffelse af det afklippede. Prisen var også fin 👍

Flot arbejde
Flot arbejde, både klip og oprydning. Dygtigt personale og god pris
Super god og hurtig service
Søren fra Havetornadoen var yderst serviceminded og jeg er meget tilfreds med resultatet af hækklipning og trimning af træer og buske i min have. Jeg fik god og hurtig service og vil bestemt kontakte Havetornadoen igen.

Besvarelse fra Have Tornadoen
Super hurtig tilbagemelding på…
Super hurtig tilbagemelding på henvendesen samt en perfekt udført hækklipning

Besvarelse fra Have Tornadoen
Desværre en dårlig oplevelse denne…
Desværre en dårlig oplevelse denne gang. Har brugt have-tornadoen én gang før, uden problem. Denne gang havde vi en aftale om, at de skulle klippe hæk en hverdag i uge 26 el. 27. Fredag i uge 27 kontakter jeg Søren, for at høre hvornår de regner med at komme, og han svarer, at de kan komme søndag i uge 27, hvilket ikke passer mig, men at det kan være en hverdag i uge 28. Onsdag i uge 28 kontakter jeg dem igen, og han svarer at de skulle være kommet onsdag i uge 28, men det regnede for meget. Fair nok, men jeg har ikke fået noget info herom. Han skriver, at det måske først bliver i weekenden i uge 28, hvilket igen ikke passer mig. De har nu haft tre uger, dvs. 15 hverdage til at komme, og jeg er ikke blevet kontaktet med en dato en eneste gang. De har nu været her, fredag i uge 28, og resultatet er pænt. Desværre har de glemt at rydde op, hvilket jeg har betalt for. Der ligger så mange grene og blade som ikke er fejet op, både på fortov og ude på vejen, og vores granitskærver langs hækken ved vejen er spredt på hele fortorvet og endda også et stykke op ad indkørslen, og under skraldespandene, som er et stykke væk fra hvor skærverne normalt ligger.
Jeg anbefaler ikke længere have-tornanoden.

Fantastisk service!
Udover at Søren er et utroligt behageligt og sødt menneske, så har han i dag klippet min hæk til UG. Den er blevet så flot og de har ryddet så pænt op.
Vil bestemt anbefale andre at gøre brug af Have Tornadoen :)

Super flot nyanlagt have
I februar 2022 blev jeg opmærksom på Havetornadoen på Facebook.
Søren har henover sommer og efterår anlagt en helt ny have for mig. Nu er arbejdet afsluttet med plantning af de sidste buske og træer.
Stor tak til Søren for et flot stykke arbejde og mange gode ideer til forbedring af min haveplan bl.a terrassefliser.
Jeg har I hele forløbet kunnet stole på de aftaler, der blev indgået. Derfor vil jeg give Havetornadoen mine varmeste anbefalinger.
Tak til Søren for et super godt samarbejde henover sommeren.
Jeg vil bruge Havetornadoen til fremtidige projekter.

Besvarelse fra Have Tornadoen
Hæk har aldrig været flottere!
Vi er blevet anbefalet Have Tornadoen.
I dag har de klippet vores hæk og ryddet fint op bagefter.
De kan virkelig deres håndværk og vores hæk har bogstaveligt talt aldrig været flottere!
Vi kan bestemt anbefale Have Tornadoen.
De er super professionelle og dygtige!

Besvarelse fra Have Tornadoen
Have-Tornadoen er et professionelt firma, der yder det de lover
Vi er meget tilfredse med Have-Tornadoen.
Vi har brugt dem 2 gange, først med en klipning af hæk, derefter beplantning af bed, samt ukrudtsdug og udlægning af flis.
Søren er meget dygtig til rådgivning og fortælle om de bedste løsninger. Der er altid rent og pænt til fyraften.
Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen.

Dejlig oplevelse
Vi brugte Have-Tornadoen i forbindelse med vi skulle have lavet ny terrasse samt plantning af ny hæk. Der blev ryddet op hver dag inden de gik og vi er meget tilfredse med arbejdet.