Vi har igen haft besøg af Have-Tornadoen som denne gang har lagt nye fliser i vores baghave. Arbejdet er også denne gang udført til top karakter. Søren er super professionel og har overholdt alle aft... Se mere

Have-Tornadoen har lagt nye fliser i vores forhave. De gamle fliser blev fjernet og nye fliser lagt som aftalt. Det er super flot lavet, og bliver rost af alle. Vi er yderst tilfredse med Sørens om... Se mere

I februar 2022 blev jeg opmærksom på Havetornadoen på Facebook. Søren har henover sommer og efterår anlagt en helt ny have for mig. Nu er arbejdet afsluttet med plantning af de sidste buske og t... Se mere

Søren var nem at have med at gøre. Vi skulle have hjælp til en pæn afslutning på gårdhavesten omkring vores varmepumpefundament, samt nedgravning af en faskine. Søren kom hurtigt ud og havde t... Se mere

1. Anlægsgartner

Din lokale anlægsgartner

4,6

Super god og hurtig service

Søren fra Havetornadoen var yderst serviceminded og jeg er meget tilfreds med resultatet af hækklipning og trimning af træer og buske i min have. Jeg fik god og hurtig service og vil bestemt kontakte Havetornadoen igen.

17. juli 2023

Hej Anja.
Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os. Fortsat god sommer. Vh Søren Have-Tornadoen

Super hurtig tilbagemelding på…

Super hurtig tilbagemelding på henvendesen samt en perfekt udført hækklipning

19. juli 2023

Hej Lone.
Mange tak for din anmeldelse. Vi er super glade for vi måtte klippe jeres hæk.
Rigtig god sommer.
Vh Søren Have-Tornadoen

Desværre en dårlig oplevelse denne…

Desværre en dårlig oplevelse denne gang. Har brugt have-tornadoen én gang før, uden problem. Denne gang havde vi en aftale om, at de skulle klippe hæk en hverdag i uge 26 el. 27. Fredag i uge 27 kontakter jeg Søren, for at høre hvornår de regner med at komme, og han svarer, at de kan komme søndag i uge 27, hvilket ikke passer mig, men at det kan være en hverdag i uge 28. Onsdag i uge 28 kontakter jeg dem igen, og han svarer at de skulle være kommet onsdag i uge 28, men det regnede for meget. Fair nok, men jeg har ikke fået noget info herom. Han skriver, at det måske først bliver i weekenden i uge 28, hvilket igen ikke passer mig. De har nu haft tre uger, dvs. 15 hverdage til at komme, og jeg er ikke blevet kontaktet med en dato en eneste gang. De har nu været her, fredag i uge 28, og resultatet er pænt. Desværre har de glemt at rydde op, hvilket jeg har betalt for. Der ligger så mange grene og blade som ikke er fejet op, både på fortov og ude på vejen, og vores granitskærver langs hækken ved vejen er spredt på hele fortorvet og endda også et stykke op ad indkørslen, og under skraldespandene, som er et stykke væk fra hvor skærverne normalt ligger.
Jeg anbefaler ikke længere have-tornanoden.

14. juli 2023

Besvarelse fra Have Tornadoen

Hej Christina. Tak for din anmeldelse. Den tager vi til efterretning.
I ønskes en god sommer.

Fantastisk service!

Udover at Søren er et utroligt behageligt og sødt menneske, så har han i dag klippet min hæk til UG. Den er blevet så flot og de har ryddet så pænt op.
Vil bestemt anbefale andre at gøre brug af Have Tornadoen :)

26. juni 2023

Besvarelse fra Have Tornadoen

Hej Anna. Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os allerede til at komme igen næste gang.
Mvh Søren

Super flot nyanlagt have

I februar 2022 blev jeg opmærksom på Havetornadoen på Facebook.
Søren har henover sommer og efterår anlagt en helt ny have for mig. Nu er arbejdet afsluttet med plantning af de sidste buske og træer.
Stor tak til Søren for et flot stykke arbejde og mange gode ideer til forbedring af min haveplan bl.a terrassefliser.
Jeg har I hele forløbet kunnet stole på de aftaler, der blev indgået. Derfor vil jeg give Havetornadoen mine varmeste anbefalinger.
Tak til Søren for et super godt samarbejde henover sommeren.
Jeg vil bruge Havetornadoen til fremtidige projekter.

28. oktober 2022

Hej Lena

Tusind tak for din anmeldelse af Have-Tornadoen.
Det har været en fornøjelse at arbejde hos dig.

Du har fået en rigtig flot have - lige som vi snakkede om den første gang i februar måned.

Du ønskes en rigtig god weekend.

Mvh Søren

Hæk har aldrig været flottere!

Vi er blevet anbefalet Have Tornadoen.
I dag har de klippet vores hæk og ryddet fint op bagefter.
De kan virkelig deres håndværk og vores hæk har bogstaveligt talt aldrig været flottere!

Vi kan bestemt anbefale Have Tornadoen.
De er super professionelle og dygtige!

18. juli 2022

Hej Tonni.

Mange tak for din flotte anmeldelse. Den værdsætter vi meget.
Vh Søren

Have-Tornadoen er et professionelt firma, der yder det de lover

Vi er meget tilfredse med Have-Tornadoen.
Vi har brugt dem 2 gange, først med en klipning af hæk, derefter beplantning af bed, samt ukrudtsdug og udlægning af flis.
Søren er meget dygtig til rådgivning og fortælle om de bedste løsninger. Der er altid rent og pænt til fyraften.
Vi vil helt sikkert bruge firmaet igen.

2. januar 2022

Hej John.
Mange tak for din anmeldelse af Have-tornadoen. Det værdsætter vi.
I er altid velkomne en anden gang hvis I har noget der skal laves.
Godt nytår. Vh Søren
Have-tornadoen

Dejlig oplevelse

Vi brugte Have-Tornadoen i forbindelse med vi skulle have lavet ny terrasse samt plantning af ny hæk. Der blev ryddet op hver dag inden de gik og vi er meget tilfredse med arbejdet.

16. december 2021

Hej Morten.
Tak for din anmeldelse af Have-tornadoen.
Vi takker for vi måtte arbejde hos dig og du velkommen en anden gang hvis du har noget der skal laves.
Glædelig jul.
Have-Tornadoen