Vi har fået ladt ca. 300 m2 rullegræs, hvor tidligere måsbefængt plæne blev fjernet og underlag rettet. De rykkede aftalen en uge frem, på grund af arbejdspres, MEN vendte tilbage til den oprindeli... Se mere
Fik leveret 100 KVM Rullegræs af jordens mest hjælpsomme og sødeste chauffør. Der har været en service som kun de færreste firmaer praktiserer. Plænen er rullet ud og vi er simpelthen så glade for hel... Se mere
Har fået leveret græs i rigtig fin kvalitet, rullerne var fint skåret og pakket fint. Selve leveringen var også meget fin, super hjælpsom chauffør som selv lige kom med forslag til et bedre aflæsnings... Se mere
Enghavevej 9, 4100, Ringsted, Danmark
- info@leopolds-rullegraes.dk
- www.leopolds-rullegraes.dk
Super service og produkt
Fra bestilling til levering har det været den fineste service. Melanie og Terry har været suveræne til at kommunikere undervejs,
fra jeg lagde bestilling af staudemåtterne ind for ca 1 mdr siden,
til leveringen i dag.
Alt har fungeret perfekt
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fuld tilfredshed
Fik uden problemer lagt ekstra kvm til en eksisterende ordre få dage inden levering. Bestilling og ordre behandling er til min fulde tilfredshed. Levering til aftalt tid. Chaufføren var venlig og imødekommende. Tak for et godt produkt.
Rigtig god oplevelse med græslevering
Vi bestilte 330 kvm græs hos Leopold og var meget tilfredse med hele forløbet. Bestillingsprocessen var fleksibel - man kan både bestille online og over telefonen. Vi valgte telefon og oplevede en serviceorienteret tilgang, hvor vi endda fik en ekstra palle (selve pallen) uden beregning (6 i stedet for 5).
Levering og kvalitet:
- Vi havde behov for levering inden for 2 dage, og det kunne de sagtens klare uden ekstra betaling
- Græsset ankom præcist til aftalt tid
- Generelt høj kvalitet - kun 6 måtter ud af 330 kvm var dårligt rullet, men disse kunne sagtens bruges til lapning
- Løbende information gennem hele processen
Praktiske detaljer:
- Pallerne blev hentet efter kun 4 arbejdsdage
- Spild blev kun 4% (inkl. de 6 defekte måtter) - væsentligt mindre end de anbefalede 5-10%
Leopold leverede præcis det, de lovede. Kan klart anbefales for både service, kvalitet og punktlighed.
FRARÅDES
Ubehagelig, ubehøvlet og uforskammet chauffør uden respekt for andre. FRARÅDES!
Virkelig ringe kundeservice!
Virkelig ringe kundeservice! Rart kontorpersonale ved afregning og får beskeden om at jeg bare kan gå ned og få det læsset om et par minutter.
Efter læsning spørger jeg om vedkommende som har læsset kan være behjælpelig med at få stroppen sat fast - Svaret hertil var: Helst ikke! End ikke gad man hoppe ud af traktoren, da jeg svarede at det blot var hjælp til at få den sat fast - Igen var svaret: Helst ikke! Og herefter kørte man væk. Da jeg efter fem minutter vælger at køre forbi dem uden at have stroppet det ( Jeg vil køre til en nærliggende p-plads og lægge rullerne ud på traileren i stedet ) - Peger vedkommende og siger grinende til en kollega: Det der, det går galt!
Det er sidste gang vi handler der.
Meget skidt service
Meget skidt service. Påfører kunder ekstra udgifter i form af depositum for paller, som efterfølgende ikke bliver hentet på trods af adskillige henvendelser over flere måneder.
Super kvalitet og service
Rigtig god information inden køb, fleksibel med levering, chaufføren der kom med pallerne var flink og hjælpsom og græsset var i rigtig god stand. Her tre uger efter, hvor vi har fulgt vejledningen står plænen virkelig flot. Det var lidt tungt at lægge, så husk en medhjælper ;) Jeg vil helt sikkert hande hos Leopold igen, når baghaven skal lægges om.
Fantastisk service
Fantastisk service - og imødekommenhed.
Kan kun anbefale Leopold Rullegræs - har brugt det flere gange og har altid fungeret til “punkt og prikke”
Jeg skal fraråde at handle med Leopolds…
Jeg skal fraråde at handle med Leopolds Rullegræs. Jeg har fået leveret staudemåtter, der ikke levede op til beskrivelsen, idet 50 % af måtterne bestod af græs og ikke stauder. Selv om jeg straks efter leveringen har klaget om manglen både skriftligt og telefonisk, har jeg her 3 uger efter ikke modtaget noget svar fra virksomheden.
Rullegræs
Hurtig, nem og professionel behandling - lige fra bestilling af rullegræs via hjemmeside til afhentning af paller og kreditnota for det 👌🏼👌🏼
God hjælp med telefonisk kontakt 👊🏻👊🏻

HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA
Jeg bestiller 300 m2 rullegræs som jeg får leveret torsdag den 21 april 2022.
Der kommer en chauffør der ikke er særlig kundevenlig, han vil smide det hele af på fortorvet på trods af at der var god plads i gavlen af huset. Vi får ham dog til at læsse halvdelen af i gavlen.
Samme dag begynder vi at ligge græsset og fortsætter fredag. Vi har bestilt rigeligt da vi regnede med lidt spild. Der er en del ruller med huller inde midt i og flosset i kanten. Men vi har dog nok.Græsset virker friskt.
Da vi er færdige med at ligge græsset får vi ryddet pallerne op, ser der er beskadiget fortov under den ene palle.
Der er store mærker efter gaflerne fra trucken. Gaflerne har været igennem asfalten. Skaden er ca 1/2 m2 stor. Asfalten er helt ødelagt og skal repareres. Der er store huller.
Jeg tager nogle billeder og sender til Leopold.
I første omgang svare de ikke tilbage. Efter yderligere nogle dage rykker jeg for svar. Så svare de straks tilbage om jeg kan tage flere billeder. Det gør jeg og sender dem afsted.
Dagen efter skriver de at de ikke kan vedkende sig skaden , da de kan se at der gror en mælkebøtte op gennem asfalten tæt på skaden. Dette selvom enhver kan se på billederne at den intet har at gøre med skaden. Billederne viser meget tydelige spor/mærker efter gaflerne.
Endvidere tager de gebyr når man selv kommer og aflevere pallerne. Selvom man selv læsser af og stabler dem som anvist.
Magen til svindler firma skal man lede længe efter.
Jeg har stor forståelse for at hvor der er mennesker begås der fejl, men at man først ignorere mail og sidenhen fralægger sig hvert ansvar er mig en gåde.
At græsset var hullet mange steder havde jeg med i mine beregninger og bestilt ekstra men at man så skal reparere fortov bagefter var ikke med.
Ærgerligt jeg ikke tjekkede Jeres anmelder før nu, kan jo se der andre end mig der er utilfredse.
KØB JERES RULLEGRÆS ET ANDET STED
Har købt 205 m2 rullegræs
Har købt 205 m2 rullegræs, som lige er blevet lagt og er meget tilfredse. Bestilte torsdag til levering om mandagen og det kom som aftalt kl 7 om morgen. Kan klart anbefales

Besvarelse fra Leopolds Rullegraes
Præcis levering som aftalt.
Præcis levering som aftalt.
Der var Ca. 7 m2 ekstra med.

Besvarelse fra Leopolds Rullegraes
Elendig service og grimme ruller.
Grimt græs
Vi fik 100 m2 rullegræs i oktober, underlaget var bearbejdet af proff mand og der blev kørt mange tons muldjord på. Umiddelbart så græsset ud som forventet da det blev lagt, selvom det var noget mast, specielt de nederste ruller. I januar i år, efter den smule sne vi fik, var der store gule pletter over det hele. Jeg sendte derfor mail til Leopold, hørte aldrig noget fra dem. Sendte derfor mail igen her i maj, fik mail tilbage med et par spørgsmål jeg svarede på med det samme. Hørte ikke mere. Måtte ringe efter en lille uges tid og rykke for mere svar. De kunne ikke finde mine mails, så jeg måtte sende dem igen. Efter et par dage er jeg så blevet ringet op i dag med tilbud om at kunne køre til Ringsted (bor i Vordingborg) og låne en plænelufter. Det har vi ikke mulighed for, der er jo en grund til, at vi måtte betale os fra at få anlagt en ny plæne, så vi hverken kan eller skal til at totalrenovere en helt ny plæne. De gule pletter er noget groft græs/vildgræs der gror til siderne, fik jeg oplyst, og har store hule stængler. Beskeden var at de skulle stækkes, for at de ikke bredte sig mere. Og at de ikke var der, da de skar græsset. Korrekt, det var de ikke, men da vi i de 40 år vi har boet her, aldrig har haft den type "græs" før, og naboerne heller ikke har, hvor skulle det så ellers komme fra, udover fra rullegræsset? Så lad være med at købe rullegræs, hvis det er fordi du forventer at få en flot plæne. Det er meget billigere at så den selv, og med garanti kan det ikke blive grimmere end det resultat vi har fået. Desværre kan der ikke lægges billeder i en anmeldelse, men alle burde se resultatet.
Opdatering: Som du selv sagde i telefonen, var plænen gødet som den skulle, så det var ikke problemet. Det er ikke kommet den type "græs" med muldjorden, for den er også kommet på samtlige bede i vores have, og der er intet.

Besvarelse fra Leopolds Rullegraes
Super service, leveret som aftalt... bedste anbefalinger herfra

Besvarelse fra Leopolds Rullegraes
Desværre havde jeg ikke læst på…
Desværre havde jeg ikke læst på trustpilot inden.
Havde som ganske almindelig forbruger bestilt rullegræs til hele min have. Græsset bliver leveret til tiden og meget professionelt. Indtil:
Fragtmanden vurderer, at jeg har fået for mange ruller, men lader dog 4 ekstra ruller ligge, da han kan se, at nogle ruller på pallen ser ødelagt ud. At jeg havde fået ekstra ruller (udover de 4) - skulle han nok have undersøgt, inden at han blot selv valgte, at tage dem fra. Vi havde hyret en gartner en halv dag til at lægge græsset. Da vi ‘tager hul’ på pallen og kommer lidt ned, er virkelig mange ruller gået i stykker, porøse, revnede på midten, flossede i enderne osv. Det er ikke bare 4 ruller. Det er nærmere 15 ruller. Vores gartner siger at resultatet bliver grimt hvis han skal ligge det som de ser ud. Vi ringer derfor med det samme til Leoplods kundeservice. Mage til flabet og ubrugelig kundeservice skal man lede længe efter. Ikke nok med at man intet fik løst, så blev man også i rigtig dårligt humør. Deres løsningsforslag var at vores gartner måtte komme tilbage en anden dag, ugen efter når de havde mulighed for at levere de ruller som vi manglede (engang i næste uge - blev det sagt). Og ellers kunne vi køre til Ringsted og hente selv.
De sagde endda også at man sagtens kunne ligge ødelagte ruller (som at samle et puslespil). Hurra! Så går idéen med rullegræs og et flot resultat med det samme ligesom af. De var fløjtende ligeglade. Vores gartner kan ikke blot komme tilbage ub en anden dag, fordi de har leveret et ubrugeligt produkt. Ydermere får vi at vide, at de altså ikke kan kreditere mere end 10 ruller, hvis det bliver løsningen.. Øhh.... hvorfor? Man skal vel krediteres den del af produktet som er fuldstændig ubrugeligt. Vi tilbød endda at de kunne komme ud og se det, mens vores gartner var der. Så de kunne se at det var komplet ubrugeligt. Men det havde de ikke tid til. Forslog også at jeg kunne lade de ødelagte ruller ligge på pallen, som de så kunne komme tilbage og hente/se på (for måske at undgå problemet en anden gang - ville jeg da være interesseret i hvis det var min virksomhed, som havde fået tilbagevendende dårlige anmeldelser - som man kan se her), men nej.
Svarene vi fik var ‘hvad vil I have, at vi skal gøre’. Ja, hvad vil I have at vi skal gøre? Vi stod med en gartner, det kostede os penge, så er det ikke rimeligt, at vi skal finde løsningen på deres absolut ringe produkt. Eller at vi skal beskoste en gartner, at komme tilbage en anden dag, når de kan levere igen. Da jeg spurgte hvem der skulle betale den regning, blev jeg nærmest hånet.
Vi fik lagt det vi kunne bruge. Desværre var meget af det også gult og tørt og flere forskellige tykkelser, men den del magtede vi ikke at gå videre med. Længe leve at vi får nogle dage med regn. Håber at det hjælper på det. Ville ønske at jeg kunne vedhæfte billeder!Virkelig virkelig skidt og flabet kundeservice. Som er fuldstændig ligeglade.
Dog ingen problemer med at få krediteret de 10 ruller (som af uransagelige grunde også var deres max at kreditere). Så den får de en stjerne for.
YDERST DÅRLIG KUNDESERVICE!!!!
Vi har forsøgt at kontakte Leopolds kundeservice og derefter ejeren Leopold. Begge med ubehøvlet adfærd, hvor vi blev anklaget for at lyve for at ikke havde lagt græsset samme dag, som det blev leveret. Efterfølgende sendte vi mail, med dokumentation fra vores overvågningskamera, at græsset BLEV lagt samme dag, som levering.
Læs venligst nedenstående mails vi har sendt til Leopold...De har ikke engang styr på deres egne reklamationsbetingelser! Nu har vi taget sagen videre og klaget.
Hej Leopold Rullegræs
Det jeg klager over er: Græsset har nogle områder med råd på. På billedet er dette at se som de mørke områder. Billedet er taget om søndagen – dagen efter jeres levering.
Du forholder dig ikke til, hvad de mørke rådpletter er, men gemmer dig bag jeres leveringsbetingelser. Som producent af rullegræsset tror jeg at du udmærket ved at de mørke rådpletter unægtelig også eksisterede ved levering. Vi lagde rullegræsset samme dag, som vi fik det leveret. Spørgsmålet er herefter er, hvordan I vil udbedre denne fejl. Er det noget, som bliver normalt igen eller dør græsset simpelthen på de områder, således at der skal noget nyt græs til? Jeg synes at du skal komme på banen med nogle løsninger her!
Mht. salgs- og leveringsbetingelserne: Uden at være jurist, kan du ikke skrive dig ud af købelovens reklamationsrettigheder. Vi kan ikke se råd, førend at det bliver rullet ud, derfor kunne vi ikke kvalitetssikre det ved levering. I bliver kontaktet 2 hverdage efter levering – søndag tæller ikke med. Vi kan ikke kontakte jer om søndagen. Derfor er det min bedste overbevisning, at vi har kontaktet jer rettidigt og i henhold til jeres salgsbetingelser. Jeres tidligere telefoniske kommunikation og denne email siger alt. I gør intet for at afhjælpe. Det er for dårligt.
Jeg har lige tjekket din hjemmeside. De handels- og leveringsbetingelser, som du har sendt, stemmer ikke overens med de handels- og leveringsbetingelser, som står på din hjemmeside. Mht. rettidig reklamation, så bedes du bemærke, at der nedenfor står at der inden for to måneder altid vil være rettidig reklamation.
Uddrag fra din hjemmeside:
Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)
Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler på leopolds-rullegraes har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Hvor hurtigt skal jeg reklamere? Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Leopolds rullegræs 6 stjerner
Leopolds rullegræs leverede mig 100 kvadratmeter rullegræs til døren heldigvis, for ved bestillingen tænkte jeg at det kunne jeg jo sagtens hente selv, og først dagen før levering ser jeg det vejer hele 2 tons, Lene Bredahl Torp fra Leopold løste mit selvskabte problem ved at tilbyde kørsel (flot!) og hun ringede flere gange for at følge op for at sikre at jeg var tilfreds, fantastisk god kundeservice. Græsset blev lagt i bagende solskin få timer efter leveringen og det var godt da det hurtigt tørrer ind. Havde en lille rest på 10 kvm tilovers som først blev lagt dagen efter et andet sted i haven, men kan kun anbefale at få det hele lagt med det samme, da resten allerede var smattet og gulnet. Nu ser jeg ud på en stor flot grøn plæne som for få dage siden var en grim bunke jord. Kan kun anbefale Leopold Rullegræs med levering til døren, og læg græsrullerne med det samme. (Ordre 85455 d. 13.juni 2019)
Hævet pris for dårligere kvalitet
Prisen er hævet for et dårligere produkt.
Som erhvervskunde er det bare ikke godt nok. Kvaliteten skal som minimum følge prisen, hvilket ikke har været aktuelt i mit tilfælde.
Fik tilbudt en ny levering dagen efter, men takkede nej. For det første er der ingen garanti for bedre rullegræs ( så havde man vel leveret det til at starte med??) For det andet var opgaven planlagt til udførelse samme dag. Kan ikke bare sende medarbejdere hjem uden løn.
Æv oplevelse og bestiller ikke rullegræs igen, nemmere at så selv.