Hav Torvehallerne A/S Anmeldelser 31

3,1

Købte XL skaldyrsfad søndag til 595 kr. Kasserede en stor del søndag. Da jeg mandag havde lidt rester, bl.a. hummer, stank det decideret rådent. Kontaktede virksomhed, som sagde de ville foretrække je... Se mere

Jeg havde den bedste oplevelse hos Hav i weekenden. Jeg skulle købe østers for første gang og var mildest talt clueless. Jeg modtog den mest tålmodige og venlige betjening - lærte både at åbne østers,... Se mere

3 Fisk og 4 salat ...der burde stå "klam fed mayonaise og udebleven fisk ". Torskesalat uden torsk - laks med microskopiske stk. laks ( vi havde selv noget i køleskabet så dermed kunne vi da supple... Se mere

1. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi arbejder 24 timer i døgnet på at skaffe dig de bedste råvarer fra havet. Vores indkøbere er dagligt tilstede på alle Danske fiskeauktioner for at skaffe de bedste varer til de bedste priser. Vort speciale er kræsne kunder. Vi gør os umage!

3,1

Middel

Den klassiske nytårsmenu skulle igen i…

Den klassiske nytårsmenu skulle igen i år bestå af østers til forret fra Hav.

I år skulle vi have et lidt større selskab til nytår, hvilket betød, at vi havde fordoblet antallet af østers. Jeg havde forudbestilt 20 østers og var inde at hente i det aftalte tidsrum. Af gode grunde tjekkede jeg selvfølgelig ikke indholdet af posen, hvilket man jo sjældent gør med fisk.

Til min store ærgrelse, da jeg kom hjem, lå der kun 10 østers i stedet for 20 og derfor alt for få til mit selskab.

En katastrofe, som desuden her 4 dage efter endnu ikke er blevet behandlet af deres kundeservice, som ikke er til at få fat i.

Skræmmende ringe service og inkompetent arbejde på så stor en dag.

3. januar 2020

93 kammuslinger i stedet for 110

Vi havde bestilt 110 kammuslinger til en forret til et større selskab for at konstatere et par timer før servering, at vi blot havde fået 93. Det i sig selv er helt absurd, når man laver en antalsbestilling til over 1000 kr. Heldigvis havde vi mulighed for at skynde os ned i Torvehallerne og få de resterende udlveret af en medarbejder, der virkede enormt ligeglad. Men hvis vi ikke havde været nærmest ved siden af, havde en del af selskabet ikke fået forret...
Jeg sendte derefter en mail til HAV, som jeg aldrig har fået svar på, helt ærligt! Vi plejede at købe fisk dernede et par gange om året til vores fester med 50-60 personer, men det var absolut sidste gang. Når priserne er tårnhøje og servicen er i bund gang på gang, så hænger det simpelthen ikke sammen.

13. august 2019

Hav har elendig service og handelsbetingelser

Har netop forsøgt at handle hos Hav, hvilket jeg måtte opgive.
Jeg bad om at få laksetatar fra den friskrørte men ekspedienten insisterede på, at jeg skulle have af sen fra i går.
Derefter forsøgte jeg mig - stadig med tålmodighed - at købe 3 gange fisk og bad og 3 gange hvidløgsrejer, hvorefter jeg fik oplyst at der max måtte være 2. Det sås ikke annonceret og jeg opgav derfor at handle hos Hav og finder en anden leverandør.

20. juli 2019

Blæksprutte lugtede af gammel fisk trods indmad og rens af fiskehandler

Købte bl.a. en blæksprutte d. 1. marts 2019, hvor jeg på vej hjem på cykel begyndte, at tænke hvad er det for en lugt. Posen med blæksprutten lå i cykelkurven på vej hjem, hvor jeg så fandt ud af den lugtede af gammel fisk. Ikke af frisk hav. Indmad og rensning af fiskehandler, hvorfor denne jo burde have "luftet lunten" og fundet en anden blæksprutte medmindre alle var gamle?!

Det er derfor mit sidste køb hos Hav Torvehallerne A/S, som jo i betragtning af deres priser burde være endnu en garant for frisk fisk. Men det er det altså ikke.

5. marts 2019

Nedadgående kvalitet, opadgående pris

Det startede udmærket i sin tid med Hav i Torvehallerne, men må desværre konstatere at kvaliteten på den friske fisk er for nedadgående, mens prisen konstant sættes i vejret. Har nu flere gange købt laksebøffer, som har et kedeligt mat skær, og i dag 10 rødspættefileter, som praktisk talt er 10 stykker fiskeskind. Sørgeligt.

23. februar 2017

Super service.

Vi skulle have noget forskelligt fisk/salater til aftensmad, og blev anbefalet forskellige slagt tun, vi kunne da lige smage om vi synes om det, forskellige smags varianter. Skulle også have noget laks, og der blev forlagt forskellige slags efter hvad vi ønskede til. ;-) Med den service og viden, har vi da kun lyst til at komme igen og handle der, ville ønske der var sådanne en service flere steder. Tak.

28. april 2016

Ikke mindre end en fantastisk oplevelse ;-)

Vi mand og jeg var inde og bestille en fiske/salat platte i går - ialt 7 forskellige ting. Alle 7 ting smagte himmelsk. Der var både noget for øjet og smagsløgene. Kan kun give dem vores allerbedste anmeldelse. Vi kommer bestemt igen og glæder os til at kunne få disse lækkerier i Staderne i Tåstrup, så vi ikke behøver køre så langt ;-)

24. april 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)