Hav Torvehallerne A/S Anmeldelser 31

3,1

Det startede udmærket i sin tid med Hav i Torvehallerne, men må desværre konstatere at kvaliteten på den friske fisk er for nedadgående, mens prisen konstant sættes i vejret. Har nu flere gange købt l... Se mere

3 Fisk og 4 salat ...der burde stå "klam fed mayonaise og udebleven fisk ". Torskesalat uden torsk - laks med microskopiske stk. laks ( vi havde selv noget i køleskabet så dermed kunne vi da supple... Se mere

1. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi arbejder 24 timer i døgnet på at skaffe dig de bedste råvarer fra havet. Vores indkøbere er dagligt tilstede på alle Danske fiskeauktioner for at skaffe de bedste varer til de bedste priser. Vort speciale er kræsne kunder. Vi gør os umage!

3,1

Middel

Købte XL skaldyrsfad søndag til 595 kr

Købte XL skaldyrsfad søndag til 595 kr. Kasserede en stor del søndag. Da jeg mandag havde lidt rester, bl.a. hummer, stank det decideret rådent. Kontaktede virksomhed, som sagde de ville foretrække jeg havde afleveret skaldyrsfadet så de kunne vurdere, uden at tænke på jeg evt. bor lidt langt væk. De tilbød mig gavekort på 50% af beløbet.

28. april 2024

Det er nok de mest “fiskefri”…

Det er nok de mest “fiskefri” fiskefrikadeller, jeg har fået i mit liv. Tror faktisk det var 50 % mel og 45 % spæk. Det eneste de ikke smagte af var fisk - og remouladen var ligeså smagløs.
Hvordan kan I få jer til at servere den slags junk ?

22. april 2024

Kunne jeg give Minus stjerne

Kunne jeg give Minus stjerne gjorde jeg det.
Var inde i hallerne for at få noget frokost. Ds jeg ikke er fra København, gik jeg rundt for at se om der stod noget om hvilke pladser der hørt til hvilket sted.
Der stod intet så tog plads ud for japanknivene og bestilte smørrebrød, som var super
Lige pludseligt kom der et ungt menneske fra Hav som på engelsk sagde det var Havs pladser og jeg og min mand skulle gå, da hun skulle bruge pladserne.
Jeg lægger aldrig mine penge hos Hav, det var så uhøfligt og følte mig irettesat som et barn.
De kunne skilte tydeligt med hvilke border høre til hvor.

11. december 2023

Betjening langt over de sædvanlige

Jeg havde den bedste oplevelse hos Hav i weekenden. Jeg skulle købe østers for første gang og var mildest talt clueless. Jeg modtog den mest tålmodige og venlige betjening - lærte både at åbne østers, historikken og vejledning omkring tilbehør :-) og jeg skulle hilse at sige, at det smagte fantastisk. Tak til den herre der hjalp bag disken/fisken. Kommer glædeligt igen!

12. november 2022

Dejlig service og fantastisk udvalg

Dejlig service og fantastisk udvalg! Jeg er en meget tilfreds kunde, der kommer hos hav flere gange om ugen, i tilfælde af der problemer med fisken/skaldyret (hvilket meget sjælendt sker) oplever jeg altid at de finder god løsning.
Kan varmt anbefales!

18. oktober 2021

Ikke ok fisk...

Købte fem laksestykker, der ved udpakning lugtede stærkt fiskede. De skal lugte af havvand...
Går tilbage til Codan Fisk, hvor udskæring foregår, mens jeg er i forretningen og hvor laksen er frisk og fast.

29. juli 2021

3 Fisk og 4 salat ...der burde stå…

3 Fisk og 4 salat ...der burde stå "klam fed mayonaise og udebleven fisk ".
Torskesalat uden torsk - laks med microskopiske stk. laks ( vi havde selv noget i køleskabet så dermed kunne vi da supplerer) og en eller anden ubestemmelig mayonaise ting som blev solgt som fisk.
Vi sidder med en kvalmende fornemmelse efter at have indtaget ½ delen af købet.
Føj det gør vi aldrig igen.

15. maj 2021

🙃 Købte hel Pighvar med orm i kødet…

🙃 Købte hel Pighvar med orm i kødet til næsten 1000kr - da jeg bad om en ny dagen efter eller pengene retur, var der intet at hente. Jeg måtte insistere på en form for kompensation, hvilket resulterede i et gavekort hos HAV for 500kr.... (hvilket de selv mente var mere end fair). Selvfølgelig kan der komme orm i fisk, dog var der ingen vejledning ved købet i fald man finder orm i fisk.

4. maj 2021

Rent snyd!

har købt kongekrabbe til næsten 700 kr men der var næsten ingen kød i men kun snask 👎🏻👎🏻👎🏻

13. februar 2021

Vask dine laksebøffer :-/

Har lige prøvet at returnere 2laksebøffer, som lugtede lidt rigeligt af fisk. Fik at vide at jeg bare skulle vaske dem inden tilberedning. De har sikkert ligget tæt på nogle fisk der lugtede mere af fisk, fik jeg at vide ????
Det har jeg godtnok aldrig hørt om !!! Ok, hvorom alt er, er i blevet en kunde fattigere.

3. december 2020