Das Futter ist toll! Lieferung pünktlich, leider waren die Säcke einzeln in Kartons verpackt, beide Kartons waren incl. Säcke kaputt. Wenn die Säcke nur in einer stabilen plastikfolie eingeschlagen... Se mere
Goed product, hoge kwaliteit. Het duurde vrij lang (kleine week) voor het bezorgd werd, en ik kreeg geen track & trace of andere informatie om te laten weten wanneer ik mijn bestelling kon verwachte... Se mere
Voerbox XL besteld. Levertijd volgens de website 1 tot 3 werkdagen. Vervolgens op dag 4 zelf gebeld met Hartog omdat ik nog geen bericht had ontvangen van de vervoerder. Keurig te woord gestaan met de... Se mere
Die Lieferung erfolgte z T überraschend schnell, allerdings wie angekündigt in mehreren Teillieferungen. Die gelieferten Heuboxen sind stabil und vertrauenserweckend. Es liegt kaum Raufutter daneben.... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hartog is dé specialist in krachtvoer en ruwvoer voor paarden en pluimvee ✅ Meer dan 65 jaar ervaring ✅ Volledige productiebewaking ✅ Veilige en gezonde diervoeders
Mijnsherenweg 7, 1658 CA, Lambertschaag, Holland
- +31-229-581232
- verkoop@hartog-lucerne.nl
- hartog-lucerne.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Toller Service und Futter!
Ware Top
Ware Top, Paketdienst hat leider Pakete vertauscht, abrr von Hartog super schnelle Reaktion und Zusendung der richtigen Ware.
2 balen lucerne besteld 1 geleverd,is…
2 balen lucerne besteld 1 geleverd,is wel na geleverd.Dus wel goed opgelost.
Fantastisch
Fantastisch. Ik had met een fotoactie een zak voer gewonnen incl toebehoren. Leuke actie, heel mooie prijs en alles werd snel en attent bezorgd tot in de paardenstal.
Paarden vinden het heerlijk en door het…
Paarden vinden het heerlijk en door het kauwen worden het voer beter verteerd
besteld en een uur later kon ik het al…
besteld en een uur later kon ik het al ophalen.
top service
Super Futter,.Mein Wallach wird 25…
Super Futter,.Mein Wallach wird 25 Jahre, bekommt das Futter seit 2 Jahren und es mündet ihm immer noch:-)
Na het meedoen aan de win actie via…
Na het meedoen aan de win actie via instagram bericht gekregen dat er een zak senior onze kant op kwam. Dit was binnen twee dagen binnen! Paard doet het er aller eerst super goed op, maar ook het contact met Hartog was erg fijn!
Für speditiven Lieferservice und das…
Für speditiven Lieferservice und das Produkt selbst.
Das Futter ist toll!
Das Futter ist toll!
Lieferung pünktlich, leider waren die Säcke einzeln in Kartons verpackt, beide Kartons waren incl. Säcke kaputt. Wenn die Säcke nur in einer stabilen plastikfolie eingeschlagen wären. Wäre es sicher zufriedenstellender für den Käufer!
Ich würde ich mir eine unkompliziertere Seite wünschen, die bei Deutsch bleibt! Auch die diversen Antwortmails hätte ich gern in Deutsch gehabt!
Zeer goede service
Zeer goede service, na 2 foutieve zakken Lucerne Digest te hebben gekregen werd mijn 2 nieuwe zakken toegestuurd. Vriendelijke en correcte afhandeling TOP!!
Het was een hele Nette oplossing ,
Schnelle Lieferung
Schnelle Lieferung, super Qualität! Werde weiter die Produkte benutzen.
Het bezorgen kan sneller
nog niks ontvangen en weinig aan de klantenservice
Bestelling op woensdag 6 oktober geplaatst. Op de website stond nergens vermeld dat de levering langer dan een week zou duren. Tot op heden (14 oktober) niks ontvangen. Al contact opgenomen met Hartog, kwam niet verder dan het krijgen van een track & trace. Ben benieuw of ik mijn bestelling überhaupt nog ga ontvangen.

Besvarelse fra Hartog
vriendelijk personeel dat ook deskundig…
vriendelijk personeel dat ook deskundig en zorgvuldig met een klein misverstandje over de levering ging
Luzerne digest est parfait je la donne…
Luzerne digest est parfait je la donne DEPUIS plus de 8 ans