Das Futter ist toll! Lieferung pünktlich, leider waren die Säcke einzeln in Kartons verpackt, beide Kartons waren incl. Säcke kaputt. Wenn die Säcke nur in einer stabilen plastikfolie eingeschlagen... Se mere

Goed product, hoge kwaliteit. Het duurde vrij lang (kleine week) voor het bezorgd werd, en ik kreeg geen track & trace of andere informatie om te laten weten wanneer ik mijn bestelling kon verwachte... Se mere

Voerbox XL besteld. Levertijd volgens de website 1 tot 3 werkdagen. Vervolgens op dag 4 zelf gebeld met Hartog omdat ik nog geen bericht had ontvangen van de vervoerder. Keurig te woord gestaan met de... Se mere

Die Lieferung erfolgte z T überraschend schnell, allerdings wie angekündigt in mehreren Teillieferungen. Die gelieferten Heuboxen sind stabil und vertrauenserweckend. Es liegt kaum Raufutter daneben.... Se mere

1. Hestetransport
  2. Dyrefoderbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Hartog is dé specialist in krachtvoer en ruwvoer voor paarden en pluimvee ✅ Meer dan 65 jaar ervaring ✅ Volledige productiebewaking ✅ Veilige en gezonde diervoeders

3,9

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Slechte service

Een bedrijf dat nog nooit gehoord heeft van consumenten koop en consumenten recht.
Laten je zonder enige aktie van hun kant in de kou staan.

31. december 2024

Moeilijk om te bestellen

Eerst lukte het niet te bestellen omdat de site niet goed werkte, vervolgens na een week niks te horen en ontvangen, zelf er achteraan gegaan, toen wel snel opgelost.
Gelukkig vind paard het erg lekker dus voortaan haal ik het zelf in de winkel

2. januar 2024

Goed product, geen communicatie over bezorging

Goed product, hoge kwaliteit.
Het duurde vrij lang (kleine week) voor het bezorgd werd, en ik kreeg geen track & trace of andere informatie om te laten weten wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Ik had graag nog even gehoord wanneer het kwam, of een mailtje met daarin binnen hoeveel dagen het bezorgd wordt. Daarom 4 sterren.

14. november 2023

Super snelle service en topkwaliteit

Ik heb via instagram een berichtje gestuurd dat ik de flexitrug graag wou bestellen, maar dat ik deze niet op de website kon vinden. Binnen een kwartier had ik een reactie en kon ik het artikel direct bestellen. Super snelle service en de paarden en ik zijn ontzettend blij met de flexitrug

4. september 2023

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling…

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling van 10 dagen geleden

9. juli 2023
Hartog-logo

Besvarelse fra Hartog

Wat vervelend! Dat is niet de bedoeling. Onze excuses voor het ongemak.
Mijn collega neemt contact met u op.

Groetjes, team Hartog

Lieferung nicht erfolgt

Die bestellte und bereits bezahlte Ware (Luzerne für Hühner) ist auch nach wiederholter NACHFRAGE nach fast 3 Monaten noch nicht eingetroffen.

4. juli 2023
Hartog-logo

Besvarelse fra Hartog

Hallo, es tut uns leid, dass Sie die Produkte nicht erhalten haben! Möchten Sie uns vielleicht eine E-Mail an info@hartog.eu schicken, damit wir Ihnen helfen können? Vielen Dank!

Meine Stute findet es sehr lecker

Meine Stute findet es sehr lecker, der Versand war sehr gut, auch auf meine Nachricht wurde schnell geantwortet. Ein Stern nur Abzug weil alles auf niederländisch ist 😅 aber das war auch mein Fehler, dass ich nicht darauf geachtet habe

31. maj 2023