Bestilte et sæt ørestikker, som var til en gave, lørdag eftermiddag. Allerede tirsdag morgen kunne jeg afhente pakken🤩 Æsken var SÅ smukt pakket ind, og ørestikkerne var nypudsede og flotte, da fødse... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 28 af de 89 bedste virksomheder i Smykkeforretning
- nr. 10 af de 15 bedste virksomheder i Guldsmed
- nr. 3 af de 6 bedste virksomheder i Smykkegravør
Stiftet af Johan Hartmann i 1885. Guldsmed Hartmann drives nu i fælleskab af hans 4. generations efterkommer Ulla Hartmann Smedemark og Henrik Hartmann Smedemark. I Guldsmed Hartmann sættes der fortsat fokus på service og faglighed, når vi tilbyder alt fra smykker, vielsesringe, ure, bestik og dåbsartikler.
Adelgade 14, 7800, Skive, Danmark
- 97 52 04 32
- kontakt@hartmann-skive.dk
- hartmann-skive.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 måned
Dejligt at jeg kunne få de fingerure
Dejligt at jeg kunne få de fingerure, jeg andre steder havde fået oplyst at man ikke længere kunne skaffe. De kom hurtigt og præcist med god information.
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Mega fin og hurtig service via E-mail og ydermere hurtig levering. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Guldsmed Hartmann i Skive.
Rigtig fint køb
Rigtig fint køb - hurtig ekspedition og varen var som forventet. Og så var prisen tilmed helt rigtig!
Service ud over det forventede.
Service ud over det forventede.
Den vare jeg bestilte ville først kunne leveres fra fabrikken til 2026. Jeg skulle bruge den til gave. Hartmann screenede tilsvarende butikker og fandt varen til mig. Leveret 18. Juli 2025 indenfor 4 dage, som lovet.
Ovenikøbet meget smukt gaveindpakket.
Tak Hartmann.
Smukt indpakket og god information
Smukt indpakket og god information
Hurtig levering. God oplysning undervejs. Fin indpakning.
Har købt hos Hartmann en del gange…
Har købt hos Hartmann en del gange efterhånden og har aldrig oplevet nogle store problemer. Jeg løb ind i et enkelt problem engang jeg skulle betale, så jeg skrev en e-mail til dem. Det var i weekenden, men alligevel blev der svaret samme dag jeg skrev og problemet blev fikset. Jeg bor i København og får mine vare indenfor et par dage til knap en uge, så man skal ikke vente længe. 😊
Fuldstændigt problem frit 👍
God og hurtig levering
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Guldsmed Hartman. Bestillingen gik nemt, og varen blev leveret hurtigt og uden problemer. Alt var som beskrevet, og jeg handler gerne her igen!
De er simpelthen bare så flinke.
Fine smykker der kom hurtigt
Fine smykker der kom hurtigt. Jeg fortrød dog mit køb og sendte smykkerne retur og jeg fik med det samme mine penge retur. En god og tryg handel.
Leveret dagen efter bestilling
Leveret dagen efter bestilling.
Meget stort udvalg. Emballeret super godt. En personlig hilsen fra Hartmann. Og uret var bare alletiders. Jeg kan varmt anbefale Guldsmed Hartmann
- Produktet var perfekt
- Produktet var perfekt
- Prisen var god
- Leveringstiden var hurtig
- En god overraskelse var, at varen var pakket flot ind
- Der fulgte et personligt, håndsrevet kort med. Et fint touch!
Super tilfreds
Virkelig fint pakket ind. Rigtig godt produkt. Rigtig sød besked vedlagt:-) Det har jeg aldrig fået fra andre sælger. Det blev jeg ringet glad for.
Stort udvalg, gode priser, hurtig levering
Ønskede bestemt halskæde, den var let at finde på hjemmesiden, prisen var helt ok, hurtig levering....modtog fin kæde, som svarede til billedet og beskrivelsen på hjemmesiden
What's not to like :-)
Super service - flot indpakning
Super service og den flotteste indpakning.
Jeg fik hurtigt besked om, at den ene vare ville blive forsinket.
Og alligevel kom pakkerne meget hurtigt.
De var så fint indpakket, så det blev bemærket.
Fin service og pris
Fin service i fb. med levering - og prisen var også god.