Melding gemaakt via de site Verzendlabel aan gemaakt allemaal gemakkelijk Opgestuurd ik kreeg een melding van ontvangst , dat ging mooi vlot allemaal telefoon wordt beoordeeld ging ook goed , all... Se mere
Virksomheden har svaret
Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Se mere
Virksomheden har svaret
Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Se mere
Virksomheden har svaret
Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 96 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel, duidelijk en goed uitgelegd hoe het te werk gaat en wat ik moet doen.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Claim voor beschadigde applewatch snel en goed afgehandeld!

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Matige communicatie en duurt vooral erg lang. Voor een gebroken achterscherm, ben ik mijn telefoon ongeveer 2 weken kwijt geweest, terwijl dit gewoon een simpel, recht, glaasje is.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Telefonische communicatie gaat soms wat stroef, maar verder echt niks te klagen over de afhandeling van mijn MacBook. Na een val blijkbaar total loss en zonder gedoe een nieuw model gekregen.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Ik ben super blij met Harmony. Ik gebruik deze verzekering al een lange tijd bij mijn Macbook. Mijn laptop was kapot gegaan en binnen een week weer werkend, inleveren bij amac en klaar! Geen gezeur goeie website voor claims en kon hem meteen inleveren bij de Amac.
Thanks Harmony.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Alles is snel en netjes afgehandeld!

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Het aanmelden ging niet helemaal goed. Het kwam niet door en hierdoor duurde het langer voor reparatie kon plaatsvinden, uiteindelijk hebben ze het op een andere manier kunnen doorsturen. Vandaar de 4 sterren voor de rest ben ik erg tevreden. Het is betaalbaar, betrouwbaar en je hebt het pas nodig als je het nodig hebt en dan kun je alles telefonisch regelen. Dus ik ben tot nu toe erg tevreden.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Harmony heeft echt geprobeerd om claim naar tevredenheid af te handelen en waren telefonisch ook altijd bereid om je te woord te staan

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Vakkundig, snel en professioneel geholpen. Schade was makkelijk te melden, snel beoordeeld en goed afgehandeld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Aardige medewerker die ervoor zorgde dat mijn telefoon snel gemaakt kon worden door direct mijn schade direct te te melden. Super blij dat mijn telefoon gemaakt is en door de goede en snelle service van Harmony. Top bedrijf en zeker een aanrader

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Na de reparatie van mijn mobiel, of omdat mijn mobiele telefoon was vervangen, kreeg ik constant berichten dat iemand probeerde in te loggen op mijn accounts. Gelukkig had ik tweestapsverificatie ingeschakeld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Zeer goede ervaring, snel en duidelijk afgehandeld!

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Fijne ervaringen mee! Laptop weer tip top teruggekregen na een val.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Op verzoek een reparatie aangevraagd bij samsung en na goed contact met de jongeman van de klantenservice (sorry ben de naam vergeten) en het backoffice team te hebben gehad is het allemaal snel en professioneel afgehandeld.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Snelle afhandeling en gewenste oplossing.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Wij hebben een goede service gehad voor de telefoon die kapot was. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en het was snel afgewerkt. De telefoon is weer helemaal in orde.

Besvarelse fra Harmony verzekeringen
Alles keurig en snel afgehandeld! Bijzonder vriendelijke mensen aan de telefoon. Wat een verademing in deze tijd!