Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci... Se mere
Virksomheden har svaret
Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nas... Se mere
Virksomheden har svaret
Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowo... Se mere
Virksomheden har svaret
Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pr... Se mere
Virksomheden har svaret
W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.
Frankrig
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ogromny wybór produktów i bardzo konkurencyjne ceny. Bezproblemowa dostawa, paczka przyszła nawet szybciej niż miała przyjść. Polecam serdecznie!

Besvarelse fra Hardloop
Bogaty asortyment. Solidny sklep. Trochę długo czekałem na przesyłkę. 6 dni spóźnienia po deklarowanym terminie.

Besvarelse fra Hardloop
Szybka i punktualna dostawa. Bardzo dobry kontakt mailowy (Emilie - HardGuide) . Towar zgodny z opisem.

Besvarelse fra Hardloop
Bardzo dobra cena. Szybki kontakt z obsługą klienta. Małe zastrzeżenie co do szybkości dostawy.

Besvarelse fra Hardloop
Podoba mi się ogromny wybór specjalistycznych produktów. Bardzo dobrze działający sklep. Polecam!

Besvarelse fra Hardloop
Bardzo duży wybór sprzętu. Zamawiałem buty La Sportiva i wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu :-)

Besvarelse fra Hardloop
Zamówienie dotarło dwa tygodnie później niż było planowane. Dość ciężki kontakt ze sklepem, ale możliwy. Ogólnie polecam, choć trzeba swoje odczekać :)

Besvarelse fra Hardloop
jestem zadowolona z zakupionego produktu i chciałabym kupować więcej. Tym niemniej długa i przedłużająca się dostawa budzi nieufność i nie zachęca do kolejnego zakupu

Besvarelse fra Hardloop
Zamówiłem towar 20 stycznia 2026 r.(nr zamówienia VWFRZJIHL) , miał przyjść do 5 lutego 2026 r. Nie otrzymałem towaru. Sklep nie odpowiada na maile, strona śledzenia przesyłki nie działa, status mojego zamówienia się nie zmienił od dnia składania zamówienia - całkowity brak komunikacji.
Wygląda to wszystko jak próba wyłudzenia pieniędzy przez nieistniejącą firmę.

Besvarelse fra Hardloop
Towar zgodny z zamówieniem, dostawa w przybliżeniu również zgodnie z obiecanym terminem. Wszystko w najlepszym porządku!

Besvarelse fra Hardloop
Oprócz dostawy, wszystko idealnie, obsługa, formalności. Złożyłam zamówienie ( miał być to prezent dla mojego męża) ponieważ z informacji wynikało, że przesyła dotrze idealnie w terminie. No nie, przesyłka dotarła półtora tygodnia po czasie :(

Besvarelse fra Hardloop
Zamówienie zgodne z opisem. Cena bardzo konkurencyjna. Dostawa jak z końca świata. Jedna gwiazdka mniej ze względu właśnie na jakiś kosmicznie długi czas oczekiwania. W dzisiejszych czasach czekania ponad 3 tygodnie na paczkę z Francji to trochę irracjonalnie długo.

Besvarelse fra Hardloop
zaskakująco szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny, wszystko w porządku, mimo odległości, klient ma bieżący kontakt ze sprzedawcą

Besvarelse fra Hardloop
Dostępność produktów przed konkurencją :) zniechęca mnie długi czas przesyłki i zwrotu. Poza tym wszystko w porządku, produkt jak w opisie

Besvarelse fra Hardloop
Nie dostałem zamówionego towaru.
I did indeed receive my refund, and everything is fine.
It's just a shame I didn't receive the products I ordered. They never arrived.
Best regards.
I hope things will be better next time.
Thank you very much.

Besvarelse fra Hardloop
Zamówiłam kurtkę super przyszła taka jak chciałam polecam jedyny minus to czas oczekiwania ja na swoją czekałam prawie miesiąc

Besvarelse fra Hardloop
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.