Hardloop Anmeldelser 464

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Okazalo sie, ze w dostawie bylo kilkudniowe opoznienie, o ktorym zostalam natychmiast powiadomiona z opcja rezygancji z zamowienia. Na dostawe nie czekalam dluzej niz zostalo to okreslone w wiadomosci... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo jestem zadowolony z obsługi i zamowienia produktu który w Polsce był już niedostępny w potrzebnym rozmiarze. Na szczęście sklep francuski Hardloop okazał się tak samo sprawny i solidny jak nas... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kask narciarski POC dotarł do mniedo Polski bardzo szybko, wszystko zgodnie z opisem, jestem mega zadowolony z przebiegu transakcji. Sam kask poprostu rewelacja w genialnej cenie. Jestem bardzo zadowo... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jaką mam teraz pewność, że otrzymam towar taki jak na zamówieniu A nie taki jak chce mi przesłać wasz nieodpowiedzialny pracownik. A tak na marginesie to wam współczuję. Po takiej jednej akcji taki pr... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til udendørssport
  2. Adventuresport
  3. Butik med cykeltilbehør
  4. Sportsbutik
  5. Vintersportsbutik

Skrevet af virksomheden

W Hardloop jesteśmy przekonani, że ruch i natura powinny stanowić centrum życia. Niezależnie od tego, czy jesteś początkującym turystą, czy sportowcem na najwyższym poziomie od 2015 roku dzielimy się naszym gorącym zamiłowaniem do dobrego sprzętu i radosną pasją do wypraw po bezdrożach.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ogromny wybór produktów i bardzo…

Ogromny wybór produktów i bardzo konkurencyjne ceny. Bezproblemowa dostawa, paczka przyszła nawet szybciej niż miała przyjść. Polecam serdecznie!

6. februar 2026

Dzień dobry,

Ogromnie dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 🏔️ Bardzo nas cieszy, że doceniasz nasz asortyment i konkurencyjne ceny. Szybka dostawa to dla nas priorytet, więc świetnie, że wszystko dotarło przed czasem!

Louis - HardGuide

Bogaty asortyment

Bogaty asortyment. Solidny sklep. Trochę długo czekałem na przesyłkę. 6 dni spóźnienia po deklarowanym terminie.

6. februar 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę i miłe słowa! 🏔️ Cieszymy się, że doceniasz nasz asortyment. Przepraszamy za opóźnienie w dostawie - pracujemy nad usprawnieniem tego aspektu naszych usług. Mamy nadzieję, że kolejne zamówienia będą dostarczane punktualnie! 🌲

All as expected :)

4. februar 2026

Hi Piotr,

Thank you so much for your positive feedback! 🏔️ We're thrilled to hear that everything met your expectations. Your satisfaction fuels our passion for outdoor adventures! Looking forward to accompanying you on your next wilderness journey. 🌲

Sporty regards,
Théo - HardGuide

Cześć Adam,

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę i miłe słowa! Bardzo cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Kurtka Mountain Equipment Frontier Jacket to świetny wybór na górskie wyprawy! Mamy nadzieję, że będzie Ci dobrze służyć podczas wszystkich przygód na szlaku. 🌲

Guillaume – HardGuide

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybka i punktualna dostawa.

Szybka i punktualna dostawa. Bardzo dobry kontakt mailowy (Emilie - HardGuide) . Towar zgodny z opisem.

Dzień dobry,

Ogromnie dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! Cieszymy się, że dostawa była szybka i punktualna, a kontakt mailowy satysfakcjonujący. Twoje rękawice Leki Pegas Lite 3d Gants to świetny wybór na górskie wyprawy! Zawsze staramy się, aby każdy zakup był zgodny z opisem i spełniał oczekiwania. 🏔️

Bardzo dobra cena

Bardzo dobra cena. Szybki kontakt z obsługą klienta. Małe zastrzeżenie co do szybkości dostawy.

26. januar 2026

Cześć,

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! 🌄 Cieszymy się, że cena i obsługa klienta spełniły Twoje oczekiwania. Przyjmujemy do wiadomości uwagę dotyczącą czasu dostawy - pracujemy nad tym, aby przyspieszyć ten proces. Mamy nadzieję, że Twój sprzęt będzie Ci służył na wielu górskich szlakach! 🏔️

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Podoba mi się ogromny wybór…

Podoba mi się ogromny wybór specjalistycznych produktów. Bardzo dobrze działający sklep. Polecam!

26. januar 2026

Dzień dobry,

Ogromnie dziękujemy za Twoją pozytywną opinię! 🌲 Cieszymy się, że doceniasz nasz szeroki wybór produktów specjalistycznych. Twoje zadowolenie jest dla nas najważniejsze i motywuje nas do dalszego rozwoju. Mamy nadzieję zobaczyć Cię wkrótce na górskich szlakach! 🏔️

Bardzo duży wybór sprzętu

Bardzo duży wybór sprzętu. Zamawiałem buty La Sportiva i wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu :-)

30. januar 2026

Cześć Marcin!
Jesteśmy zachwyceni Twoją pozytywną opinią! 🏔️ Cieszymy się, że zakupy przebiegły bez problemów i doceniasz nasz szeroki asortyment. To dla nas ogromna motywacja! Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy na górskich szlakach. 🌲
Mathilde - HardGuide

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Zamówienie dotarło dwa tygodnie później…

Zamówienie dotarło dwa tygodnie później niż było planowane. Dość ciężki kontakt ze sklepem, ale możliwy. Ogólnie polecam, choć trzeba swoje odczekać :)

29. januar 2026

Dzień dobry,

Dziękujemy za Pańską opinię i doceniamy szczerą informację zwrotną. 🌄 Przepraszamy za opóźnienie w dostawie oraz trudności w komunikacji. Cieszymy się jednak, że ogólnie poleca Pan nasz sklep. Stale pracujemy nad usprawnieniem naszych usług, aby zapewnić lepsze doświadczenia zakupowe. 🏔️

Camille - HardGuide

All was good

All was good. Got the shoes and they were unused. I'm Happy.

Hi Łukasz,
Thank you so much for your wonderful feedback! 🌄 We're thrilled to hear that everything went well with your order and that you're happy with your purchase. Your satisfaction truly makes our day! Looking forward to accompanying you on your next outdoor adventures! 🏔️
Sporty regards,
Romain - HardGuide

słaba logistyka

jestem zadowolona z zakupionego produktu i chciałabym kupować więcej. Tym niemniej długa i przedłużająca się dostawa budzi nieufność i nie zachęca do kolejnego zakupu

Dzień dobry Elżbieta,

Dziękujemy za szczerą opinię! 🌲 Cieszymy się, że produkt przypadł Wam do gustu, jednak bardzo nam przykro z powodu opóźnień w dostawie. Pracujemy nad usprawnieniem naszej logistyki, aby zapewnić szybsze dostawy w przyszłości. Wasze zaufanie jest dla nas priorytetem! 🏔️

Mathilde - HardGuide

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Potencjalne oszustwo

Zamówiłem towar 20 stycznia 2026 r.(nr zamówienia VWFRZJIHL) , miał przyjść do 5 lutego 2026 r. Nie otrzymałem towaru. Sklep nie odpowiada na maile, strona śledzenia przesyłki nie działa, status mojego zamówienia się nie zmienił od dnia składania zamówienia - całkowity brak komunikacji.
Wygląda to wszystko jak próba wyłudzenia pieniędzy przez nieistniejącą firmę.

Uopfordret anmeldelse

Dzień dobry,
Dziękujemy za opinię. 🙏 Szczerze przepraszamy za brak kontaktu i opóźnienie w realizacji zamówienia nr VWFRZJIHL. Przechodzimy obecnie przez bardzo intensywny okres, przez co nie jesteśmy w stanie odpowiadać na wiadomości tak szybko, jak byśmy chcieli. 🏔️ Zapewniamy, że Pana zamówienie jest w systemie – sprawdzamy właśnie, co dzieje się z przesyłką i statusem na stronie, aby jak najszybciej rozwiązać ten problem. Robimy co w naszej mocy, aby odblokować sytuację. 🌲
Antonin – HardGuide

Towar zgodny z zamówieniem

Towar zgodny z zamówieniem, dostawa w przybliżeniu również zgodnie z obiecanym terminem. Wszystko w najlepszym porządku!

28. januar 2026

Cześć Michał! 🏔️
Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę i miłe słowa! Cieszymy się, że dostawa przebiegła zgodnie z obietnicą i wszystko było w najlepszym porządku. Twoje zadowolenie to dla nas największa nagroda! Z przyjemnością będziemy Ci towarzyszyć w kolejnych górskich przygodach! 🌲
Arnaud - HardGuide

Oprócz dostawy

Oprócz dostawy, wszystko idealnie, obsługa, formalności. Złożyłam zamówienie ( miał być to prezent dla mojego męża) ponieważ z informacji wynikało, że przesyła dotrze idealnie w terminie. No nie, przesyłka dotarła półtora tygodnia po czasie :(

Dzień dobry,

Dziękuję za Twoją opinię. Bardzo mi przykro z powodu opóźnionej dostawy, szczególnie że miał to być prezent dla Twojego męża 🏔️. Cieszę się, że pozostałe aspekty zamówienia (obsługa, formalności) oceniasz pozytywnie. Pracujemy nad usprawnieniem naszych procesów dostawy, aby takie sytuacje nie powtarzały się w przyszłości 🌲.

Romain - HardGuide

Zamówienie zgodne z opisem

Zamówienie zgodne z opisem. Cena bardzo konkurencyjna. Dostawa jak z końca świata. Jedna gwiazdka mniej ze względu właśnie na jakiś kosmicznie długi czas oczekiwania. W dzisiejszych czasach czekania ponad 3 tygodnie na paczkę z Francji to trochę irracjonalnie długo.

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i doceniamy informację zwrotną! 🌄 Cieszymy się, że zamówienie było zgodne z opisem i że cena okazała się atrakcyjna. Rozumiemy Twoje uwagi dotyczące czasu dostawy - pracujemy nad usprawnieniem tego aspektu. Mamy nadzieję, że będziemy mogli powitać Cię ponownie na naszych górskich szlakach! 🏔️

świetny sklep

zaskakująco szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, konkurencyjne ceny, wszystko w porządku, mimo odległości, klient ma bieżący kontakt ze sprzedawcą

Dzień dobry,

Dziękujemy za Twoją wspaniałą opinię! 🏔️ Cieszymy się, że doceniasz szybkość dostawy i konkurencyjne ceny. To dla nas bardzo ważne, aby klienci byli zadowoleni z każdego aspektu zakupów, nawet pomimo odległości. Zawsze staramy się utrzymywać dobry kontakt z naszymi klientami. ⛺ Zapraszamy na kolejne górskie przygody z nami!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dostępność produktów przed konkurencją…

Dostępność produktów przed konkurencją :) zniechęca mnie długi czas przesyłki i zwrotu. Poza tym wszystko w porządku, produkt jak w opisie

Dzień dobry!
Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! 🏔️ Cieszymy się, że doceniasz naszą dostępność produktów. Rozumiemy Twoje uwagi dotyczące czasu przesyłki i zwrotu - pracujemy nad usprawnieniem tych procesów. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna i pomoże nam stać się jeszcze lepszym partnerem w Twoich outdoorowych przygodach! 🌲
Z górskimi pozdrowieniami,
David - HardGuide

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Nie dostałem zamówionego towaru.

Nie dostałem zamówionego towaru.

I did indeed receive my refund, and everything is fine.

It's just a shame I didn't receive the products I ordered. They never arrived.

Best regards.
I hope things will be better next time.

Thank you very much.

Hello

Thank you very much for updating your review. I completely understand your frustration — it’s always disappointing when a parcel doesn’t arrive, especially when you were really looking forward to your order.

As mentioned in my previous message, your refund has indeed been issued, and I’m glad to hear you have now received it.
I also want to clarify one important point:
Unfortunately, we are not the carrier, and we do not manage the delivery process ourselves. When Chronopost is unable to deliver a parcel, the package is automatically returned to us, and we only discover the issue once the return is scanned at our warehouse. We fully understand how frustrating this is.

That said, I’m truly sorry for the inconvenience caused. We always want our customers to receive their orders without any trouble, and I sincerely hope your next experience with us will be much smoother.
If you ever need help choosing a product or tracking a future order, I’ll be happy to assist you.

Best regards,
Emilie – HardGuide

Bardzo polecam

Wszystkie informacje dotyczące dostawy były bardzo rzetelne.

Dzień dobry Alicja,
Ogromnie dziękujemy za Twoją pozytywną opinię i pięć gwiazdek! 🌲 Cieszymy się, że informacje dotyczące dostawy były rzetelne. Zawsze staramy się, aby każdy etap zakupów był przejrzysty i profesjonalny. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się spotkamy na górskich szlakach! 🏔️
Z sportowymi pozdrowieniami,

Sklep godny polecenia

Zamówiłam kurtkę super przyszła taka jak chciałam polecam jedyny minus to czas oczekiwania ja na swoją czekałam prawie miesiąc

21. januar 2026

Dzień dobry,

Bardzo dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę i miłe słowa! 🏔️ Cieszymy się, że kurtka spełniła Twoje oczekiwania. Przepraszamy za długi czas oczekiwania - pracujemy nad usprawnieniem naszej logistyki. Mamy nadzieję, że Twoja nowa kurtka będzie Ci służyć podczas wielu przygód na szlaku! 🌲

Camille - HardGuide

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.