Går inte att boka upplevelsen! Går inte få kontakt med kundtjänsten. Ironiskt nog svarar ni att det är lätt att få kontakt med er kundtjänst. Det stämmer inte. Jag har försökt i två veckor nu. Någ... Se mere
Virksomheden har svaret
Sämsta någonsin!!!!!!! Köper en upplevelse som present till en närstående. När vi sen tänker lösa in upplevelsen så går det inte då den är pausade på obestämd tid. Men vi får byta. När vi äntligen hit... Se mere
Virksomheden har svaret
Helt värdelöst bolag! Fick ett presentkort på fallskärmshoppning och har försökt boka i 2 års tid, det tog 2 månader att ens få ett svar och dessutom så var man tvungen att önska en tid och det är ju... Se mere
Virksomheden har svaret
Var på Champagneprovning i Karlstad med en mycket kunnig och trevlig sommelier. Det var kul att lära sig mer om ursprunget av drycken och även hur olika matkombinationer påverkar smaket på champag... Se mere
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fick en bubbelprovning i present via Happy Day, vilket lät som en riktigt trevlig upplevelse – “bubbelprovning i trevliga och inspirerande lokaler i Gamla Stan”. Tyvärr visade sig nästan inget av detta stämma.
Redan från början var det svårt att ens boka. Datum för provning saknades länge, kommunikationen med kundtjänst var seg och otydlig, och när datum väl dök upp var det ett i taget och endast vardagar som gällde. När man väl försökte boka blev det dessutom tekniska problem och man fick ingen riktig hjälp, utan skickades runt mellan olika mejladresser.
Det som verkligen sticker ut är att presentkortet inte täcker upplevelsen fullt ut. Trots att det är köpt specifikt för bubbelprovning behövde vi betala flera hundra kronor extra för att kunna nyttja presentkortet, eftersom priset hade höjts. Detta framgår inte tydligt någonstans, och som mottagare har man ingen aning om vilket värde presentkortet faktiskt motsvarar (det hade ju t.ex. kunnat stå på presentkortet).
När vi till slut fick till en bokning (tyvärr en tisdag-kväll, eftersom helg-alternativ saknades), blev det tyvärr inte heller i några mysiga lokaler i Gamla Stan, utan ett på ett ölhak på Söder. Trots att hemsidan fortfarande påstod något helt annat.
Själva provningen var okej, vi fick prova 1 cava och 4 champagner. Men det var nog också det enda som var enligt förväntan. I övrigt var det en ganska stor grupp, i en stökig miljö med pubmusik i bakgrunden (och andra pub-gäster och ordinarie pub-verksamhet bara några meter bort), redan upphällda (och därför även till viss del avslagna) glas när vi satte oss, och salta chips som tilltugg. Tyvärr inte vad vi hade förväntat oss från början.
Sammanfattningsvis: Otydlig prissättning, missvisande marknadsföring, dålig bokningsprocess och en upplevelse som inte lever upp till beskrivningen. Rekommenderas inte.

Besvarelse fra H-Day AB
Upplevelsen som jag gav bort i december va inte längre tillgänglig i mars. Gjorde misstaget att boka på detta vis. Finns ing aandra aktiviteter som är särskilt lockande. Kommer inte nyttja den gär mellanhanden igen utan bokar direkt hos den som har aktiviteten.

Besvarelse fra H-Day AB
Värsta företaget jag råkat ut för,de är kriminella 😡

Besvarelse fra H-Day AB
VARNING! Köp ej presentkort från happy-day!!!Kan bara instämma med tidigare recensioner. Fått 2 olika presentkort från detta företag och inte lyckats lösa in någon av dessa. Mejlat sen i höstas och fortfarande inte fått hjälp. Ca 4 veckors väntetid på ett hjärndött svar som inte leder någonvart.

Besvarelse fra H-Day AB
Really sketchy. They closed their .se Trustpilot page because it was being flooded with 1 star reviews and started clean here.
They renamed their previous trustpilot page to H-day so it doesn't show up in search results and closed it pretending their .se site is closed, and this is the new one, when both still work.
Now they started this one, which is getting equally bad reviews, but their site then uses their own 4,85 rating. This deserves a Konsumentverket report.
Clearly. They are more interested in hiding their problems than in solving them.
TLDR, avoid gifting anybody one of their experiences. Some might be ok to book, but others like the racing experience you'll most likely be unable to book it because they are oversold and aren't available of booked fast.
My wife gifted me a racing experence 3 years ago. I have constantly tried to book the experience and it's been impossible.
- Very, very few dates are added, and only during summer time
- Once dates are added, they are fully booked within days
- Activities are on weekdays during working hours
- Alternative locations are 300km away or more from Stockholm
Customer service has told me they'd let me know when dates are added, and they haven't. That more dates were coming, and they didn't, and to go to a different track, the closest being 300km away, which doesn't make sense for a 20 min activity.
This is a waste of money and a borderline scam. Vouchers expire after 3 years, they won't provide a refund nor extend the voucher date, and their suggestion is to pay an extra 395 to extend for another year or the voucher will go to waste.
Clearly, they don't put much effort in making more dates available and they hope people won't redeem their gifts. I'd not recommend to anyone or gift this to a friend. Terrible experience.

Besvarelse fra H-Day AB
What a shoddy shit store! I purchased two of their gift vouchers for me and my girl one year ago, and even though I've tried to use them for this particular day-SPA thing that I bought the vouchers for it has been practically impossible to use them!! First of all, the availability is below all reasonable expectations! Who wants to go to a SPA at 07.00 on a Thursday?? Secondly, once I almost got a time slot and thought I'd reserve it before it's too late, the vouchers didn't work? I contacted happy-day and got another voucher for some strange reason? Once that was sorted the experience was no longer available! It's just so very annoying this. And now a year later, the experience I bought the vouchers for is no longer listed (it has been removed from the store). When I contact happy-dayabout it and want a refund they just refuse and sent me legal paragraphs as reponse! It's really bad! You have been warned: don't do business with this shoddy business!!

Besvarelse fra H-Day AB
Bedrägeri. Går ej att boka eller så avbokas bokat evenemang. Priset höjs. UNDVIK SOM PESTEN!!!

Besvarelse fra H-Day AB
Helt omöjligt att lösa in presentkort eller boka något. Undvik denna scamsidan.

Besvarelse fra H-Day AB
Köp inga upplevelser här!!
Rena rama lurendrejeriföretaget!!
Grymt lätt att köpa men därefter börjar problemen, det går inte att boka och skulle du ändå komma nära en bokning så vill de ha mer pengar!!
Vill du bli lurad så köp här!
Idag slänger jag mitt värdebevis för sportbilskörning. 1200Kr i sjön!!!

Besvarelse fra H-Day AB
Aldrig varit med om en svårare bokning. Genomtänkt helt omöjligt att boka - när väl det går att boka så finns själva aktiviteten kvar. Eller så kostar den mer. Bortkastade pengar på skojare.. en scam.

Besvarelse fra H-Day AB
Vi beställde och betalade ett värdebevis men det går inte att boka upplevelsen. Antingen fungerar inte inloggningen eller också går det inte att komma vidare på sajten. Har kontaktat via mail och hoppas att de kontaktar oss. Annars får det bli Allmänna Reklamationsnämnden.

Besvarelse fra H-Day AB
Skulle boka min upplevelse men då gäller värdebeviset helt plötsligt inte längre utan ”omvandlas” till ett presentkort. Som inte räcker till den upplevelsen som är köpt. KÖP INTE för att ge bort till någon då dom kan behöva betala extra trots att värdebeviset gäller en viss upplevelse.

Besvarelse fra H-Day AB
Vi har fått presentkort på upplevelse via Happy-Day som vi har försökt att lösa in under en längre tid. Det är helt omöjligt att få till den aktiviteten som är utlovad.
Samtidigt helt omöjligt att få hjälp från supporten som bara hänvisar till andra kommunikationssätt. Allt utom per telefon.
Varnar för detta bolag! Bortkastade pengar!

Besvarelse fra H-Day AB
Köpte två värdebevis för drinkblandningskurs för att ge bort i julklapp. Nu när jag tänkte kolla efter datum för upplevelsen fick jag veta att upplevelsen har utgått. Tråkigt såklart, men det är sådant som händer. Dock förutsatte jag att jag skulle få mina pengar tillbaka i detta läge och inte tvingas att boka en upplevelse som jag inte vill ha. Jag vände mig till ARN som fällde företaget. Även om de betalade tillbaka beloppet så har denna process tagit väldigt mycket energi från mig. Kommer aldrig att köpa upplevelse av detta företag igen. Not happy, sad...

Besvarelse fra H-Day AB
Varning för happy-day! Undvik frustration och välj något annat
Jag fick ett presentkort på bio för happy day.
När jag skulle lösa in det så stod det att koden var gammal och jag måste logga in för att uppdatera koden. Jag försökte skapa ett konto men BankID vägrade gå vidare för att det var en osäker hemsida. Stor varning där såklart. Jag fick göra en work around och gå in via datorn (varning även där). Väl inne så fick jag leta runt länga för det är väldigt oklart vad man behöver göra. Efter mycket om och men fick jag en ny värdekod. Jag skulle då "köpa" aktiviteten jag fått igen men med värdekoden. Jag prövade på alla sätt men det gick helt enkelt inte. Nu har jag hållit på en vecka med kundsupport men det går inte bra... Håll er undan från Happy-day!!!!!

Besvarelse fra H-Day AB
Sjukt komplicerat. Jag fick ett presentkort av min flickvän och skulle in och boka upplevelsen men det är typ omöjligt. Jag försöker följa instruktionerna men de makes no sense. Just nu känns det som vi blivit lurade. Jag försöker vidare

Besvarelse fra H-Day AB
Jag har ett värdebevis för massage hos Happy-day som inte går att lösa in i praktiken. Det finns inga bokningsbara tider i Falun, inga i Gävle eller Uppsala, trots att dessa orter listas.
När jag försöker via Stockholm leds jag endast till ett köpflöde där det ser ut som att jag ska köpa ett nytt värdebevis, utan möjlighet att använda det jag redan har eller se faktiska tider.
Tjänsten marknadsförs som giltig men är inte tillgänglig i verkligheten. Mycket frustrerande och vilseledande. Kan inte rekommendera.

Besvarelse fra H-Day AB
Vi fick presentkort i julklapp. I september försökte vi boka Kombinera mat och vin, men det var svårt att hitta datum. Vi trodde vi hade bokat ett datum, men när vi hörde av oss några dagar innan upplevelsen för att få mer information visade det sig att vi inte var bokade. Detta var i början av december. Vi försökte boka på nytt, men fick inget svar. När sista dag för presentkortet inföll den 16 dec visade det sig att det inte längre gick att lösa in det. Sista faktiska dag var den 15 dec trots att det stod 16 dec. Happy-day förlängde giltighetstiden några dagar. Vi försökte åter igen boka och skickade bokningsförfrågan. Fick inget svar och den nya sista dagen, 22 dec, tänkte vi avbryta bokningsförfrågan och byta till biobiljetter. Då fanns inte värdebeviset kvar i systemet längre.
En seg kundtjänst endast via mail i kombination med en AI-chatt och en användarovänlig webbsida med otydlig information har höjt både puls och blodtryck och vi kommer aldrig köpa en upplevelse på Happy-Day.com någonsin och hoppas att vi aldrig får någon i present igen. Det här blev helt enkelt en allt annat än Happy julklapp. :-(

Besvarelse fra H-Day AB
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.