Zelf opgemeten en later via een videocall nog met medewerker alles extra gecontroleerd. Na 4 weken werd de kast al geleverd en 15 min. later stond deze al op z’n plek. Vriendelijke medewerker gaf n... Se mere

Virksomheden har svaret
Top service, kast was met 20 minuten ingebouwd. Bezorger/ monteur was zeer vriendelijk en netjes. Enige nadeel aan het hele proces was de lange wachttijd tot levering, maar voor de rest een aanrader.
Netjes opgemeten en daaruit bleek dat er geen aanpassingen nodig waren. Plaatsen was in 15 minuten gedaan. Tussendoor wordt je netjes op de hoogte gehouden over de planning. Eindresultaat is een mooie... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne kast, netjes gemonteerd. Jammer dat er geen magneet of andere vorm van bevestiging aan de achterzijde van de kast zit om deze op zijn plaats te houden. Als de kast nu open getrokken wordt, dra... Se mere
Skrevet af virksomheden
Handigekasten is dé uitvinder van de draaibare inzetkast – een slimme, ruimtebesparende oplossing die al meer dan 40 jaar in duizenden Nederlandse woningen staat. Onze inzetkast verandert jouw trapkast in één handomdraai van een rommelhok in een stijlvolle, praktische opbergruimte.
Het concept is eenvoudig maar geniaal: wanneer je de deur van je trapkast opent, zie je geen losse spullen meer, maar een prachtig afgewerkte kast met legplanken. Draai je de kast weg, dan blijft de volledige ruimte achter de kast toegankelijk. Zo combineert Handigekasten het mooiste van twee werelden: mooie afwerking én maximale opbergruimte.
Onze kasten worden in het kozijn van de trapkast gemonteerd en passen daardoor in vrijwel elk huis. We werken met standaard kozijnbreedtes, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijzondere situaties, zoals meterkasten of schuine wanden. De kasten worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en indelingen.
Handigekasten staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en een doordacht ontwerp. Met meer dan 40.000 geplaatste kasten door heel Nederland, en duizenden tevreden klanten, zijn we trots op onze lange geschiedenis als het originele merk dat sinds 1985 slimme kastruimte creëert onder de trap.
Of je nu kiest voor zelf inmeten of een afspraak met onze monteurs – wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kast perfect past en jarenlang meegaat. Ontdek waarom Handigekasten al vier decennia hét synoniem is voor slimme opbergruimte in huis.
Skrevet af virksomheden
10 jaar garantie
Rijksweg-Zuid 79, 4715TA, Rucphen, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Telefonisch netjes te woord gestaan. Door slim werken zijn ze voor inmeten en plaatsen samen een goed half uur binnen geweest dus lekker snel. Product is naar wens en echt handig!

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Rover kwam bij aankomst gelijk in actie, ik kon nog net een bakje koffie aanbieden of hij had het frame met de kast al vakkundig geïnstalleerd.
De kast voldoet aan de verwachtingen en is wat ons betreft de oplossing voor een trapkast waar veelal installaties in staan.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Mooie kast, erg blij mee. Levering duurde wel erg lang, bijna 12 weken, en het op de hoogte brengen van de levertijd op de bezorgdag was niet erg efficiënt.
De app/website die jullie gebruiken voor de bestellingen vond ik niet heel gebruiksvriendelijk of duidelijk.
Verder dik tevreden.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
we zijn netjes geholpen, eerst via de telefoon en bij het inmeten ook netjes de benodigde info mogen ontvangen.
We hebben van te voren gelijk aangegeven (tijdens eerste telefoon gesprek en tijdens inmeten) dat we de kast pas in een bepaalde week kunnen ontvangen wegens dat we bezig waren met een kleine verbouwing zoals een nieuw vloer plaatsen. Toch kregen we de melding 1 week voordat de vloer gelegd zou worden of ze de kast mochten plaatsen.
dat hebben we moeten annuleren omdat dat niet uitkwam.
Toen diverse telefoon gesprekken gevoerd om de kast toch nog in onze geplande week te kunnen ontvangen.
Anders waren er ruim 3/4 weken weer overheen gegaan.
Toch is het gelukt om hem in onze vakantie te mogen ontvangen zodat we hem netjes hebben kunnen inruimen.
we zijn er wel super blij mee.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Heel fijne kast en fijne levering. Een oplossing voor het ruimtegebrek dat we hadden.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Alles volgens afspraak gedaan,perfecte communicatie en resultaat precies zoals gehoopt en verwacht.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Fijne kast, aardige meneer die de kast kwam plaatsten, informatie over levering duidelijk en kloppend.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Super blij met de handige kast.
Super service en netjes geïnstalleerd.
Echt een aanrader.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Super blij met onze inzet kast. We hebben er zoveel extra bergruimte bij. Alles is prima verlopen, het inmeten en het plaatsen. De monteur was erg vriendelijk.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Snelle levering, goede inmeting, goed gemonteerd.
Allemaal positief over de gebroeders van Ooijen!

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Ik kan de kwaliteit van de kast nog niet beoordelen want ik heb de kast pas één dag. De kast ziet robuust uit dus ik denk dat wel goed is. De monteur heeft de kast in “no time” en zeer professioneel geplaatst. Tevens maak ik hiervan gebruik om Pepijn (monteur) te complimenteren met de service, de vriendelijkheid en de vakkundigheid tijdens de montage van geheel. 👍👍👍

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!
Læs mere om andre typer anmeldelser.