Banner for Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast! Anmeldelser 323

TrustScore 4.5 ud af 5

4,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf de aanmelding tot en met de levering is er goed gecommuniceerd en was men snel beschikbaar voor vragen. De levering en plaatsing wsren conform belofte. Er was een item vergeten bij oplevering... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zelf opgemeten en later via een videocall nog met medewerker alles extra gecontroleerd. Na 4 weken werd de kast al geleverd en 15 min. later stond deze al op z’n plek. Vriendelijke medewerker gaf n... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede kast, erg blij mee maakt je trappenkast een stuk overzichterlijker. Qua communicatie kunnen ze nog wel stappen maken. Afdelingen praten langs elkaar heen en bij het tweede bezoek lieten ze... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beloofd wat ze leveren. Alles prima verlopen, goede communicatie, wijziging doorgeven geen probleem en tijd afgesproken is gerespecteerd. Maar vooral heel blij met de kast in kast oplossing...

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelsnedker
  2. Møbelproducent
  3. Møbelfabrikant
  4. Indretningsentreprenør
  5. Invendig dør

Om Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Skrevet af virksomheden

Handigekasten is dé uitvinder van de draaibare inzetkast – een slimme, ruimtebesparende oplossing die al meer dan 40 jaar in duizenden Nederlandse woningen staat. Onze inzetkast verandert jouw trapkast in één handomdraai van een rommelhok in een stijlvolle, praktische opbergruimte.

Het concept is eenvoudig maar geniaal: wanneer je de deur van je trapkast opent, zie je geen losse spullen meer, maar een prachtig afgewerkte kast met legplanken. Draai je de kast weg, dan blijft de volledige ruimte achter de kast toegankelijk. Zo combineert Handigekasten het mooiste van twee werelden: mooie afwerking én maximale opbergruimte.

Onze kasten worden in het kozijn van de trapkast gemonteerd en passen daardoor in vrijwel elk huis. We werken met standaard kozijnbreedtes, maar bieden ook maatwerkoplossingen voor bijzondere situaties, zoals meterkasten of schuine wanden. De kasten worden volledig in Nederland geproduceerd en zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en indelingen.

Handigekasten staat bekend om kwaliteit, duurzaamheid en een doordacht ontwerp. Met meer dan 40.000 geplaatste kasten door heel Nederland, en duizenden tevreden klanten, zijn we trots op onze lange geschiedenis als het originele merk dat sinds 1985 slimme kastruimte creëert onder de trap.

Of je nu kiest voor zelf inmeten of een afspraak met onze monteurs – wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe kast perfect past en jarenlang meegaat. Ontdek waarom Handigekasten al vier decennia hét synoniem is voor slimme opbergruimte in huis.

Info over Handigekasten.nl

Skrevet af virksomheden

Verdubbel je opergruimte
Welkom bij HandigeKasten.nl, de specialist in de unieke draaiende inzetkast. Onze missie is simpel: iedereen voorzien van meer slimme opbergruimte, zonder dat dit ten koste gaat van de bewegingsvrijheid in huis. Wij geloven dat elke centimeter in een woning telt. Daarom hebben wij een product ontwikkeld dat van een ongebruikt deurkozijn een volwaardige opbergplek maakt. Of het nu gaat om een overzichtelijke voorraadkast, een georganiseerde spelletjeskast of een praktische kapstokoplossing; wij helpen onze klanten om rust en orde te creëren in hun interieur. Onze kasten zijn niet alleen ruimtebesparend, maar ook van hoogwaardige kwaliteit. Met een frame van gepoedercoat staal en planken van het beste spaanplaat bouwen wij aan oplossingen die decennialang meegaan. Wij ontzorgen de klant van begin tot eind: van hulp bij het inmeten tot de gratis montage bij u thuis. Samen maken we van elk huis een slim georganiseerd thuis.

Onze garantie

10 jaar garantie

De prijs van de handige inzetkast is niet alleen altijd inclusief montagekosten, maar ook inclusief 10 jaar garantie op de werking van de kast!

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Top!

Top! Aardige monteur, netjes gedaan.
Super oplossing. Handig voor mensen met een warmtepomp in een kast

4. april 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Arnoud. Fijn om te horen dat de monteur prettig was en dat alles netjes is uitgevoerd. Mooi ook dat de kast een goede oplossing blijkt in combinatie met een warmtepomp, dat zien we steeds vaker en daar houden we rekening mee in het ontwerp. Veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – slimme oplossingen, ook met techniek in de kast sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanaf bestelling tot levering top.

Vanaf bestelling tot levering top.
En wat een geweldige oplossing is deze kast voor een ruimte die anders alleen maar vol staat met troep.

4. april 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, An. Fijn om te horen dat het hele traject van bestelling tot levering zo goed is verlopen. Mooi dat de kast echt het verschil maakt in een ruimte die anders lastig te benutten is en snel vol raakt. Dat is precies waar onze oplossing voor bedoeld is. Veel plezier met de extra en overzichtelijke opbergruimte.

Team Handigekasten – van rommelhoek naar slimme opbergruimte sinds 1985

Heel blij mee

Heel blij mee. Snelle montage en schappelijke prijzen!

3. april 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Steff. Fijn om te horen dat je zo blij bent met de kast en dat de snelle montage goed is bevallen. Mooi ook dat je de prijs als scherp en passend ervaart, daar sturen we bewust op. Veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – snel geplaatst voor een eerlijke prijs sinds 1985

Snel en handig.

Monteur was op tijd, aardig en netjes. Kast is perfect.

1. april 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Conny. Fijn om te horen dat de monteur op tijd was en alles netjes heeft geplaatst. Mooi dat de kast precies naar wens is en direct goed functioneert. Daar doen we het voor. Veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – op tijd, netjes en perfect passend sinds 1985

Wat een uitvinding!

Wat handig deze kast! In een oogwenk meer ruimte in onze voorraadkast onder de trap. Binnen een uur waren ze klaar. Echt een aanrader dit!

31. oktober 2025

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Bjorn. Fijn om te horen dat je direct meer ruimte hebt in de voorraadkast onder de trap, dat is precies waar deze oplossing voor bedoeld is. Mooi ook dat de montage zo snel is verlopen, vaak staan we binnen korte tijd weer buiten. Bedankt voor je aanbeveling en veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – in een oogwenk meer ruimte sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed geholpen en je wordt goed op de…

Goed geholpen en je wordt goed op de hoogte gehouden .
En ze reageren ook op vragen via mail .
Ben heel blij met de handige kast .

30. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Wil. Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en dat je tussendoor goed op de hoogte werd gehouden. Ook prettig dat je via mail snel reactie kreeg op je vragen, daar besteden we veel aandacht aan. Mooi dat je zo blij bent met de handigekast, daar doen we het voor. Veel plezier met de extra ruimte.

Team Handigekasten – duidelijk en bereikbaar van begin tot eind sinds 1985

Topproduct.

Van begin tot het eind, alles is perfect gelopen. Het inmeten en het plaatsen van de kast is zeer zorgvuldig gedaan. Ook het inplannen van beide afspraken is zeer goed gegaan. Wij zijn erg blij met de kast en is echt prachtig geworden...wij raden Handige Kasten zeer zeker aan !!

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je mooie review, Herman. Fijn om te horen dat het hele traject van inmeten tot plaatsing zo zorgvuldig en soepel is verlopen. Ook goed om te lezen dat het inplannen duidelijk en prettig ging, daar besteden we veel aandacht aan. Mooi dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat en de kast. Bedankt voor de aanbeveling en veel plezier ermee.

Team Handigekasten – van inmeten tot montage strak geregeld sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snel gemonteerd en netjes ik ben…

Super snel gemonteerd en netjes ik ben er erg blij mee.

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Debby. Fijn om te horen dat de kast zo snel is gemonteerd en netjes is afgewerkt. Dat is precies waar we met onze ervaring op sturen. Mooi dat je er zo blij mee bent. Veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – snel gemonteerd en netjes afgewerkt sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een zee aan bergruimte en netjes om te…

Een zee aan bergruimte en netjes om te zien

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Eric. Fijn om te horen dat je zo blij bent met de hoeveelheid bergruimte en dat de kast er netjes uitziet. Dat is precies de combinatie waar we op sturen: praktisch en strak in één oplossing. Veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – een zee aan bergruimte, netjes weggewerkt sinds 1985

Een superhandige kast

Fijne communicatie, een kundige monteur en bovenal: een superhandige kast! Ik ben er heel blij mee.

30. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Eva. Fijn om te horen dat de communicatie prettig verliep en dat je de monteur als kundig hebt ervaren. En mooi dat de kast precies doet wat hij moet doen, daar draait het om. Veel plezier met je kast.

Team Handigekasten – kundig geplaatst en elke dag handig in gebruik sinds 1985

Handige opslagruimte, prima kwaliteit

Dit is de 2e kast die we hebben besteld. Bevalt goed!

25. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Jeffrie.

Wat leuk om te lezen dat dit al je tweede Handigekast is! Wij zijn ook fan van jou 😉! Dat je opnieuw voor ons kiest en weer tevreden bent met de kwaliteit en extra opbergruimte, is voor ons het mooiste compliment.

Veel plezier weer met jullie kast!

Team Handigekasten – favoriet bij terugkerende klanten sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prima kast en voldoet aan verwachting

Prima kast en voldoet aan verwachting.

Montage zo gebeurd.

27. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Ulla.

Fijn om te lezen dat de kast aan je verwachtingen voldoet en dat de montage zo snel geregeld was. We zorgen ervoor dat alles vlot en netjes wordt geplaatst, zodat je er direct plezier van hebt.

Team Handigekasten – snel gemonteerd en precies zoals verwacht sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

slim idee ,ziet er goed uit .

slim idee ,ziet er goed uit .

zijn er blij mee

aanrader voor iedereen die er plek voor heeft .

27. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Gabrielle.

Fijn om te lezen dat je het een slim idee vindt en dat de kast er goed uitziet. Mooi dat jullie er zo blij mee zijn en dat je het zelfs aanbeveelt aan anderen, dat waarderen we enorm.

Team Handigekasten – slim bedacht en strak uitgevoerd sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel blij met mijn nieuwe kast

Heel blij met mijn nieuwe kast! Alles is strak geplaatst en mooi afgewerkt. Je ziet dat er met aandacht is gewerkt. Bedankt voor de goede service!

24. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je mooie review, Diana.

Fijn om te lezen dat je zo blij bent met je nieuwe kast en dat alles strak is geplaatst en netjes is afgewerkt. We besteden veel aandacht aan de montage, dus mooi dat je dat ook zo hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen en je complimenten over de service.

Team Handigekasten – strak geplaatst en met aandacht afgewerkt sinds 1985

Gewoon goed

21. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review.

Fijn om te lezen dat alles gewoon goed is verlopen en dat je tevreden bent met het resultaat. Daar doen we het voor: een soepele plaatsing en direct een kast waar je blij van wordt.

Team Handigekasten – gewoon goed geregeld en direct klaar voor gebruik sinds 1985

Heel erg tevreden

De levertijd was bij ons 7 weken en 3 dagen.
Was snel geïnstalleerd en fijn dat je ook kan overmaken of contant kan betalen tijdens levering i.pv. vooraf. Monteur werkt netjes en snel. Wij zijn er echt heel tevreden over.

19. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je mooie review, Danielle.

Fijn om te lezen dat de plaatsing snel en netjes is verlopen en dat je tevreden bent over de flexibiliteit in betalen bij levering. We zorgen ervoor dat het hele traject, van levering tot montage, soepel verloopt en dat je direct kunt genieten van extra opbergruimte. Mooi dat alles helemaal naar wens is gegaan.

Team Handigekasten – netjes geplaatst en flexibel geregeld bij levering sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super handige kast, ook voor oude/ scheve woning

Wij wonen in een oud em scheef huis, dus voor de zekerheid maar gezorgd dat ze van handigekasten bij ons de kast voor de kelder kwamen inmeten. Nou, dit paste dus makkelijk en ging in productie. De kast is inmiddels vandaag geplaatst door Dennis en ziet er super mooi uit. Past precies en heeft een mooie roede voor de jassen :-)

21. marts 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je mooie review, Rianne.

Fijn om te lezen dat het inmeten in jullie oude en scheve woning goed is verlopen en dat de kast uiteindelijk perfect past. Daar zit juist onze kracht, ook in lastige ruimtes zorgen we dat het netjes aansluit. Mooi dat de plaatsing door Dennis naar wens is gegaan en dat je tevreden bent met het eindresultaat, inclusief de roede.

Team Handigekasten – passend maatwerk, ook in lastige ruimtes sinds 1985

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goed systeem om je bestelling te…

Goed systeem om je bestelling te volgen. Wel jammer dat de eerste leverdatum alleen niet werd ingepland. Vervolgens wel direct geschakeld en nieuwe afleverdatum ingepland.

17. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Jeroen.

Fijn om te lezen dat je het volgen van je bestelling als prettig hebt ervaren. Jammer dat de eerste leverdatum niet goed is ingepland. Dat hoort natuurlijk gewoon goed te gaan.

Goed dat we daarna direct hebben kunnen schakelen en snel een nieuwe afspraak hebben ingepland. Foutjes kunnen helaas voorkomen, maar we zorgen er altijd voor dat het zo snel mogelijk netjes wordt opgelost.

Team Handigekasten – snel schakelen en problemen direct opgelost sinds 1985

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

snel ingebouwd en een zee van ruimte

snel ingebouwd en een zee van ruimte.
staat helemaal vol met voorraad en functioneerd goed. product zoals belooft.

17. juli 2025

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Tim.
Fijn om te lezen dat de kast snel is ingebouwd en direct zorgt voor een zee aan extra opbergruimte. Mooi dat hij goed functioneert en helemaal voldoet aan wat je ervan verwachtte.

Team Handigekasten – snel geplaatst en maximaal benut voor je voorraad sinds 1985

Mooie kast

Mooie kast, vlug gehangen. Ziet er keurig uit allemaal.

13. marts 2026

Besvarelse fra Handigekasten: bestel hier uw Inzetkast!

Dank je wel voor je review, Sus.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de kast en dat alles netjes en vlot is gemonteerd. We zorgen ervoor dat iedere Handigekast strak wordt geplaatst zodat hij er keurig uitziet en direct goed te gebruiken is.

Team Handigekasten – snel geplaatst en netjes afgewerkt sinds 1985

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.