Hakihol Anmeldelser

4,6

Profesionalna obsługa, to co najbardziej cenię. Dla pewności zadzwoniłem i upewniłem się czy przekaźnik którego szukam jest dostępny ponieważ w innych sklepach były nieaktualne dane magazynowe. Tu kup... Se mere

Tak naprawdę wszystko co wiązało się z zakupem bagażnika rowerowego na hak było na 5! Cena konkurencyjna prawie o 900 zł niższa niż najniższa w Polsce, jasne komunikaty po dokonaniu płatności odnośnie... Se mere

Bagażnik Eufab Poker montowany na Hak holowniczy , istotnie tak jak opisał producent szybko i sprawnie montuje się na haku auta, rowery za pierwszym razem należy dokładnie zamontować aby stabilnie t... Se mere

1. Bilreservedelsbutik

Firma Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH to średniej wielkości przedsiębiorstwo założone w 1996 roku, specjalizujące się w sprzedaży Sprzęgów, bagażników rowerowych, boxów dachowych, bagażników dachowych i montażu tych elementów. Oferta obejmuje niemal wszystkie pojazdy, zarówno samochody osobowe, dostawcze, jak i SUV-y czy też vany. W przeszłości firma osiągała wzrost obrotów o 20-40% rocznie. Serwis Rameder: - pełne prawo do zwrotu w ciągu 4 tygodni - wsparcie ze strony wykształconych techników pojazdowych - szybka i tania przesyłka - wsparcie klientów po zakupie Numer 1 - numer 1 w zakresie haków holowniczych - 320 000 produktów sprzedawanych rocznie - gwarancja najlepszej ceny haków holowniczych i zestawów elektrycznych - NAJLEPSZE marki, takie jak Thule, Westfalia itp.

Svarer typisk inden for 1 måned

Fantastic ‼️

Fantastic ‼️ Super service, super Staff, super product. Thank you for excellent transaction. It was pleasure to deal with you. With best wishes and regards WW

29. marts 2020

Bardzo dobry hak polski

Bardzo dobry hak polski. Podobny montowałem w poprzednim samochodzie więc nie było problemów. Najlepsza dedykowana wiązka kabli z kostkami - prosta w montażu. Przejrzyste instrukcje. Polecam.

24. august 2019

Bagażnik OK

Bagażnik OK, według opisu. Po zakupie jechałem z nim nad morze (1200km) i nie było żadnych niepokojących objawów: rowery trzymane poprawnie, bagażnik nie porusza się na kuli, zamki pracują poprawnie.
Polecam bagażnik.
Jednakże sposób informacji klienta o statusie wysyłki był słaby. Nie byłem informowany (zakup dokonałem jako gość, tj. bez rejestracji konta) i statusie i nie otrzymałem maila o numerze przesyłki bym mógł samodzielnie ją śledzić. Kontakt z hakihol.pl jej utrudniony, gdyż nie mam możliwości zadzwonić i zostaje jedynie droga mailowa. Maile z odpowiedziami natomiast były po angielsku, co dla niektórych może sprawić problem.
Pozdrawiam

29. juli 2019

Dzień dobry,

Dzień dobry,
Sposób realizacji wysyłki bez zastrzeżeń. Załączona w paczce instrukcja montażu niepełna. Dopiero kiedy od Pani Aniki Wenzel z firmy Rameder otrzymałem "wszystko co miała" mogłem przystąplć do montażu.

21. juli 2019

Bardzo praktyczne i „szybkie” łańcuchy przeciwśniegowe

Towar przybył zgodnie z planem(choć najpierw pojawił się komunikat o jakimś kompletowaniu części, może taki standardowy, ale mnie zaniepokoił), towar dostarczono do miejsca, gdzie napisałam, nawet bez telefonowania, od razu. Porządnie zapakowany. Bardzo mi się podobają łańcuchy przeciwśniegowe, natomiast na razie ich nie użyłam, to nie mogę wypowiedzieć się o ich funkcjonowaniu. Praktyczna torba z instrukcją na jej bokach po rozłożeniu, można na niej klęczeć w razie potrzeby na śniegu , zapasowe ogniwa, ok.

7. december 2018

Zamówiony hak bardzo szybko dotarł

Zamówiony hak bardzo szybko dotarł. Super wykonanie, dużo lepsze niż u Polskich producentów. Bardzo jestem zadowolony. Jedyny minus całej transakcji to że nie bylo informacji (bądź jej nie znalazłem) o tym że idzie to z zagranicy i dodatkowym kosztem był przelew zagraniczny.
Polecam jestem bardzo zadowolony

11. marts 2018