Hakihol Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamówiony hak bardzo szybko dotarł. Super wykonanie, dużo lepsze niż u Polskich producentów. Bardzo jestem zadowolony. Jedyny minus całej transakcji to że nie bylo informacji (bądź jej nie znalazłem)... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilreservedelsbutik

Skrevet af virksomheden

Firma Rameder Anhängerkupplungen und Autoteile GmbH to średniej wielkości przedsiębiorstwo założone w 1996 roku, specjalizujące się w sprzedaży Sprzęgów, bagażników rowerowych, boxów dachowych, bagażników dachowych i montażu tych elementów. Oferta obejmuje niemal wszystkie pojazdy, zarówno samochody osobowe, dostawcze, jak i SUV-y czy też vany. W przeszłości firma osiągała wzrost obrotów o 20-40% rocznie. Serwis Rameder: - pełne prawo do zwrotu w ciągu 4 tygodni - wsparcie ze strony wykształconych techników pojazdowych - szybka i tania przesyłka - wsparcie klientów po zakupie Numer 1 - numer 1 w zakresie haków holowniczych - 320 000 produktów sprzedawanych rocznie - gwarancja najlepszej ceny haków holowniczych i zestawów elektrycznych - NAJLEPSZE marki, takie jak Thule, Westfalia itp.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

9 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Szybka przesyłka

Szybka przesyłka, dobrze zabezpieczony na czas transportu produkt. Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Produkt kompletny, bardzo dobrej jakości, w bardzo dobrej cenie.

30. april 2026

Hapro

Sprzedawcę oceniam wysoko-dobra cena, szybka dostawa. Produktem, bagażnikiem Hapro, jestem rozczarowany. Sądziłem, że jeśli jest na 1 rower to będzie bardziej kompaktowy, tymczasem jest cięższy i większy od posiadanego na dwa rowery marki Uebler.

16. marts 2026

Hallo Maciej,

Dziękujemy za Państwa opinię i pozytywne słowa dotyczące ceny i dostawy – bardzo to doceniamy.
Tym bardziej żałujemy, że w związku z rowerowym uchwytem zdecydowali się Państwo przyznać jedynie 3 gwiazdki. Rozumiemy, że produkt nie spełnił Państwa oczekiwań pod względem rozmiaru i wagi.
Chętnie pomożemy znaleźć bardziej odpowiednią alternatywę.

Z pozdrowieniami
Zespół Rameder

Profesionalna obsługa

Profesionalna obsługa, to co najbardziej cenię. Dla pewności zadzwoniłem i upewniłem się czy przekaźnik którego szukam jest dostępny ponieważ w innych sklepach były nieaktualne dane magazynowe. Tu kupiłem produkt był dostępny i kosztował 3 x mniej a dostawa z Niemczech trwała tyle co z Polski. Jedynie sposób komunikacji może niektórym klientom sprawić kłopot. Nr tel. jest do firmy w Niemczech, jednak nie wiem w jakich językach prócz Niemieckiego można się komunikować.

24. november 2025

Szanowny Kliencie,

dziękujemy za Państwa pozytywną opinię! Tak, nasza siedziba znajduje się w Niemczech. Dzięki nowoczesnym technologiom tłumaczeniowym mogą Państwo komunikować się z nami w zasadzie w każdym języku, jednak najszybciej i najbardziej niezawodnie działa komunikacja w języku angielskim.

Bardzo cieszy nas, że doceniają Państwo naszą obsługę oraz szybką dostępność przekaźnika. Państwa uwagi dotyczące komunikacji traktujemy poważnie i nieustannie pracujemy nad tym, aby było to jeszcze łatwiejsze dla wszystkich klientów.

Z poważaniem,
Zespół Rameder

Kłopoty z dostawą

Dzień dobry, zamówiłem u PAŃSTWA BAGAŻNIK 04.11.2025 Dachowy niestety przesyła nie dotarła. Pisałem o tym i złożyłem reklamacje. Państwa sprzedawca doradził mi bym kupił ponownie a jak się wyjaśni pierwsza przesyłka to Państwo zwrócą mi pieniądze. Druga przesyłka przyszła normalnie i wszystko jest ok. natomiast nie mam żadnej informacji o pierwszej przesyłce reklamacje złożyłem 13.11.2025. dziś mamy 24.11.2025 i nie mam żadnej informacji. To dziwne żeby w dzisiejszych czasach nie wiedzieć gdzie jest zaginiona przesyłka? Może warto zmienić firmę kurierską ?

24. november 2025

Wszystko na 5!!!

Tak naprawdę wszystko co wiązało się z zakupem bagażnika rowerowego na hak było na 5! Cena konkurencyjna prawie o 900 zł niższa niż najniższa w Polsce, jasne komunikaty po dokonaniu płatności odnośnie przesyłki, sama przesyłka bardzo tania jak na tą z zagranicy i wręcz błyskawiczne dostarczenie, a sam zakupiony produkt świetny.

31. oktober 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Omoda 9 roof rack

According to the description on the website, the roof rack I purchased was supposed to fit my Omoda 9. Unfortunately, it doesn't fit. You can force it on, but you don't buy a dedicated one just to have it misaligned. I decided to return the item. After a week, the courier collected the return, leaving about 2-3 weeks to get my money back. Unfortunately, the company doesn't refund the purchase price for the cheapest shipping option, as is standard practice in Poland, so I have to pay the shipping costs both ways, even though I wasn't at fault for this order. I don't recommend it; the descriptions are highly inaccurate.

23. august 2025

Dear Customer,
Thank you for your feedback. We're sorry to hear that the roof rack did not fit and that this caused inconvenience.
Please send us your order number and a short description of the issue by email to info@rameder.eu. We will review the case and would like to offer you a suitable solution.
Kind regards, Your rameder.Team

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Zamówiony towar do mnie dotarł ale…

Zamówiony towar do mnie dotarł. Zgodny z zamówieniem. Przed zakupem pytać o dostępność danego przedmiotu ja nie zapytałem i po zapłacie okazało się że nie ma go na magazynie czekałem około 2 tygodnie

5. maj 2025

Bagażnik Eufab Premium 2

Bagażnik Eufab Premium 2 jest rewelacyjny. Perfekcyjnie wykonany oraz bardzo ładny. Ładnie się zapina na haku. Wyposażony w gałki antykradzieżowe oraz zamek dźwigni montażu na hak z systemem 1 kluczyka. Szkoda, że nie zastosowano lamp LED ale to jest drobiazg. Sklep też dość szybko wywiązał się z realizacji zamówienia. Co innego jakikolwiek kontakt ze Sprzedającym… w zasadzie takie coś nie istnieje. Adres e-mail polski nie odpowiada ani w ojczystym języku ani angielskim ani tym bardziej niemieckim. Jeśli więc chcecie znać szczegóły przed zakupem to zapomnijcie, że ktoś coś Wam odpowie. Taki drobny minusik w ocenie.

Jestem po pierwszych jazdach i transporcie rowerów (1 elektryk + 1 analog). Bagażnik trzyma się mocno na haku, nie buja rowerami. Jest bardzo stabilny. Po dłuższej jeździe zapomniałem że mam balast na haku. Polecam ten bagażnik.

8. maj 2025

Towar ok

Towar ok. Przesyłka również. Tylko cena trochę wysoka, ale niestety nikt inny tego nie miał. Ogólnie to polecam.

11. februar 2025

Besvarelse fra Hakihol

Szanowny Kliencie, dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pan/Pani zadowolony/a z naszego produktu i dostawy. Dokładamy wszelkich starań, aby oferować wysoką jakość i dostępność naszych produktów, co czasami wpływa na cenę. Miło nam słyszeć, że mimo to poleca Pan/Pani naszą firmę. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.
Z poważaniem, Zespół rameder

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bagażnik Eufab Poker montowany na Hak…

Bagażnik Eufab Poker montowany na Hak holowniczy , istotnie tak jak opisał producent szybko i sprawnie montuje się na haku auta, rowery za pierwszym razem należy dokładnie zamontować aby stabilnie trzymały się wszystkich ramion przystosowanych do tego celu , w mojej wersji bagażnika dwa rowery wspomagane elektrycznie dość ciężkie.

28. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.