Hairlust Anmeldelser

10.744

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 164 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange kunder roser virksomhedens produkter for at være yderst effektive og forbedre hårets sundhed og udseende markant. Forbrugere fremhæver ofte, hvordan produkterne gør håret blødere, fyldigere og mere medgørligt, og mange oplever en reel forskel på problemer som hårtab og kruset hår. Derudover er der bred tilfredshed med den hurtige og problemfri levering, hvor pakker ofte ankommer inden for få dage. Dog har nogle kunder oplevet, at visse produkter, såsom Split Fix eller Curly-serien, gjorde håret fedtet, ineffektivt eller endda forværrede hårtab. Nogle forbrugere fandt også produkterne dyre eller bemærkede, at prisen faldt kort efter deres køb.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med produkter, hvor mange roser dem som værende "virkelig gode" og... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten, hvor mange roser produkternes effektivitet og hvordan de har... Se mere

Delivery service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med leveringsservicen, hvor mange fremhæver hurtig og effektiv... Se mere

Price

Mennesker rapporterer negative oplevelser med prisen, da mange føler, at produkterne er for dyre i forhold... Se mere

Order

Forbrugere har tvetydige oplevelser med ordrer, hvor nogle rapporterer hurtig levering og tilfredshed med... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er imponeret over dybden af nørderi på hår generelt og er vild med den guidance, som findes på sitet. Som forretningskvinde "kipper jeg på hatten" for forretningskonceptet, som er udtænkt på... Se mere

Har brugt Hairloss serien og har været rigtig glad for den. Jeg synes den gør håret blødt og føler mere fylde efter brug af shampoo og conditioner. Jeg har oplevet super god service og hurtig eksped... Se mere

Har nu brugt volume serien i lidt tid og wauw siger jeg bare⭐⭐🩷 Elsker virkelig jeres produkter! Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner er fordi efter 2 dage jeg havde bestilt var det jeg havde bestil... Se mere

Jeg bestilte varer for 5 dage siden. Har intet modtaget. Pengene er trukket og fragtfirmaet har annulleret forsendelsen da de aldrig har modtaget noget!! Kundeservice er helt umulig at få fat i, det... Se mere

1. nr. 29 af de 33 bedste virksomheder i Hårproduktbutik

Hair care beyond the look; clean, conscious, and seriously effective hair care. With its colorful and playful branding, Copenhagen-based Hairlust offers a wide range of innovative, high-quality, clean and certified organic hair products.

God

11 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 48 timer

(10.744)

592 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God betjening

God kundeoplevelse, hurtig levering. Og fik en sød personlig hilsen bagefter, meget fornem oplevelse endnu en gang :-)

2. december 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse med både levering og den lille hilsen. Vi glæder os til at hjælpe dig igen næste gang.

Meget hurtig levering af ordren

Meget hurtig levering af ordren. Venter optimistisk nu på virkningen af hår produkterne.

22. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din anmeldelse! Vi håber, du bliver glad for resultaterne, når du får prøvet produkterne, og vi glæder os til at høre, hvordan det går med dit hår.

Lækre produkter

Lækre produkter, især bambus sengetøj og hurtig ekspedition.

24. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at du især er glad for vores bambus sengetøj, og at leveringen var hurtig. Det betyder meget for os. Rigtig god dag til dig.

Dårlig shampoo og balsam

Jeg købte shampoo og balsam Split Fix ( lyserød flasker). Virkelig dårlige produkter. Mit hår bliver fedtet og meget trist at se på. Jeg kan ikke anbefale Split Fix.

3. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tak for din feedback – vi er kede af at høre, at Split Fix ikke passede til dit hår. Split Fix er udviklet til at reparere og styrke skadet hår ved at tilføre protein og næring til hårstråene. Det betyder, at det er ret koncentreret i sin formel, så hår, der er fint, hurtigt fedter, eller som ikke har brug for så meget protein, kan opleve, at håret føles tungt, fedtet eller trist.

Det betyder ikke, at produktet er “dårligt” – det er blot ikke den ideelle match til alle hårtyper. Mange oplever fantastiske resultater med tørt, skadet eller kemisk behandlet hår, mens fint eller hurtigt fedtet hår ofte har bedst af lettere produkter.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den shampoo og balsam, der passer bedst til netop dit hår, så du får en følelse af friskhed og glans igen. Du er velkommen til at kontakte os på info@hairlust.dk og så vil vi meget gerne vejlede dig i at finde de rigtige produkter til dig.
God dag!

Jeg bestilte både shampoo og balsam…

Jeg bestilte både shampoo og balsam crus til mine krøller og det er rigtig godt for mine krøller de bliver dejlige bløde og puffet op uden at det kruser så godt tilfreds kan varmt anbefales god dag 👍🏻

28. oktober 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at både shampoo og balsam fungerer så godt for dine krøller, og at de efterlades bløde og fyldige uden frizz. Det glæder os, at du er tilfreds og kan anbefale produkterne. Rigtig god dag.

Meget tilfreds med produktet

Meget tilfreds med produktet. Dejligt duft og giver udmærket krøl.

21. oktober 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både duften og krølleffekten. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.

Serien til krøllet hår er frygtelig

Serien til krøllet hår er frygtelig! Jeg havde lige fået klippet mit hår, og jeg gik fra salonen med helt friskt og lækkert hår. Jeg tænkte at jeg ville forkæle det med produkter fra HairLust, men det har simpelthen fuldstændig ødelagt mit hår. Shampooen er fuldkommen umulig at arbejde med, og den mattere mit hår fuldstændig - den kan ikke arbejdes ind i hovedbunden, da håret nærmest filtrer sammen til dreadlocks. Når håret tørre ligner det egentlig bare en omgang hø, og mit hår ser nærmest gråt ud og fordi der absolut ingen fugt eller glans er i det. Det er nok de dårligste produkter jeg nogensinde har prøvet. Jeg vil anbefale “neutral shampoo 2-1” til 12 kr i Netto, for der er absolut INGEN pleje i disse monster dyre produkter alligevel. Dette er dog svært at vide når HairLust udelukkende viser gode anmeldelser på deres hjemmeside. Også hvis man vælger “alle anmeldelser”.
Derudover lugter produkterne forfærdeligt.

26. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din ærlige feedback – vi er virkelig kede af at høre, at oplevelsen med vores produkter til krøllet hår ikke levede op til dine forventninger. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når håret føles tørt eller svært at arbejde med.

Vores produkter er lavet med naturlige ingredienser uden silikone, parabener eller sulfater. Det betyder, at de arbejder på en mere skånsom og langsigtet måde med håret og hovedbunden. For hår, der tidligere er vant til silikoneholdige produkter, kan overgangen til naturlig pleje nogle gange føles uvant – håret kan i starten virke mere “mat” eller kruset, fordi silikonen ikke længere dækker hårstråene. Men på sigt vil håret typisk blive sundere, stærkere og mere naturligt glansfuldt.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rette rutine, der passer til dit hår, så du kan få en blødere, mere glansfuld krøloplevelse. Du kan skrive til vores kundeservice på info@hairlust.dk, så guider vi dig personligt.

Vi håber, at vi kan hjælpe dig med at få den oplevelse, du havde håbet på.

20. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig. Vi håber, du bliver lige så glad for produkterne.

Hurtig levering og super lækker…

Hurtig levering og super lækker krøllecreme. Den køber jeg igen.

19. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os, at leveringen gik hurtigt, og at du er så glad for vores krøllecreme. Dejligt at høre, at du vil købe den igen.

Hairlust har nogle fantastiske produkter

Hairlust har nogle fantastiske produkter, som jeg er virkelig glad for at have fundet. :-) Rigtig god kvalitet og effekt.

14. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Mange tak for din feedback! Det er skønt at høre, at du er glad for vores produkter og oplever god effekt. Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

ALLE PENGENE VÆRD 💯

Konen har i lang tid haft problemer med tyndt hår og hår tab siden fødslen, jeg så HairLust Grow Perfect kittet havde vundet noget bedst i test på en kvinde side og gav det en chance og det er det bedste produkt nogensinde, konen er over lykkelig for det. Det virkede så godt at jeg blev nødt til at købe noget til min mor også, hun har krøllet hår og bestilte curl shampoo og conditioner til hende og normalt får hun fuldstændig kruset heste hår af de fleste shampooer men hun er også lykkelig for hendes shampoo og conditioner så nu har jeg 4 abonnementer hos HairLust.
1 stort grow Perfect kit hver 3 måned
1 Grow Perfect shampoo og conditioner hver måned.
1 biotin vingummier hver måned
1 curl shampoo og conditioner hver måned
Og det er ALLE PENGENE VÆRD
Kan ikke andet end at anbefale det på det kraftigste. Jeg har selv fået produkter der fra hele 7 gange indtil videre.

Det er et dansk firma og tingene er af aller beste kvalitet.
normalt når konen gik til frisøren kom hun næsten tilbage med skulder kort hår fordi det var så ødelagt, nu får hun kun lige taget spidserne. Frisøren var chokeret over hvor stor en forskel det havde gjort.
Igen jeg kan kun anbefale HairLust på det kraftigste.

Og en sidste ting de pakker tingene og sender dem lyn hurtigt jeg får mange gange mine pakker dagen efter pengene bliver trukket 💪🏻

22. oktober 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din fantastiske og detaljerede anmeldelse! Hvor er det dejligt at høre, at både din kone og mor har fået så gode resultater med vores produkter – og at du nu endda har flere abonnementer hos os. Det betyder virkelig meget for os at vide, at vores produkter gør en forskel for hele familien. Vi sætter også stor pris på dine ord om vores kvalitet og hurtige levering. Tak for din tillid og for at dele jeres oplevelse – det varmer virkelig at læse!

Det virker

Mit tynde hår har igen fået fylde👌

7. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Hvor dejligt at høre, at dit hår har fået mere fylde igen! Tak fordi du delte din oplevelse – det betyder meget for os.

FANTASTISKE ❤️

FANTASTISKE ❤️.. ikke mindre 🥳🥰

3. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er så glad for dine produkter.

Hurtig levering, vitaminerne smager godt og mit hår føles allerede efter kort tid, blødere og mere medgørligt. Glæder mig til at se længere i processen.

6. november 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at du allerede kan mærke en forskel, og at du er glad for smagen af vitaminerne. Vi håber, du fortsat får endnu bedre resultater med tiden!

Mit hår har aldrig været sundere

Mit hår har aldrig været sundere. Shine og ingen spaltede spidser. Hurtig levering og god kundeservice.

16. oktober 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tusind tak for din fantastiske feedback! Det glæder os virkelig at høre, at dit hår trives, og at du er tilfreds med både levering og kundeservice.

Meget godt

Rigtig godt, andet er der ikke og sige

24. oktober 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tak for din korte og klare feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds.

Fin service

Fin service, har modtaget produkterne som jeg er glad for

9. oktober 2025

Besvarelse fra Hairlust

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med produkterne.