Stor fornøjelse at handle lys med Hagro Lighting. Jeg var i tvivl om nogle få detaljer ved en loftslampe til stuen, men kundeservice var venlige og super hurtige til at hjælpe. Derudover hurtig fragt... Se mere
Vildt tilfreds med min shoppingoplevelse her!! Super lækkert udvalg af flotte lamper til enhver situation. Kundeservice svarede hurtigt, da jeg havde et spørgsmål til min bestilling 🤗
Super tilfreds med de 6 Lamper jeg fik hjem, godt produkt, hurtig levering og skarpe priser, 5 stjerner herfra.
Jeg er super tilfreds med min lampe og kan klart anbefale den til andre. Det er dejligt at støtte en dansk virksomhed med hurtig levering. Derudover har de også en rigtig god kundeservice
Om Hagro Lighting – Kvalitetsbelysning til ethvert behov Velkommen til Hagro Lighting. Vi er din dedikerede specialist i moderne og energieffektive belysningsløsninger. Med mange års erfaring i branchen har vi opbygget en dybdegående ekspertise, der gør os i stand til at levere lysdesign, som forener funktionalitet, æstetik og holdbarhed. Hos Hagro Lighting tror vi på, at den rette belysning kan transformere ethvert rum. Uanset om du leder efter teknisk belysning til erhverv, stemningsfuld arkitektonisk belysning eller robuste løsninger til udendørs arealer, står vi klar til at hjælpe. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på den nyeste LED-teknologi, hvilket sikrer dig en løsning, der ikke blot er smuk at se på, men som også er optimeret til at reducere energiforbruget. Vi henvender os til både private boligejere, der ønsker at opgradere hjemmet, og professionelle aktører, der har brug for pålidelige belysningssystemer til større projekter. For os er kunden altid i centrum, og vi sætter en ære i at yde en personlig og faglig rådgivning. Vi ved, at valg af belysning kan være komplekst, og derfor guider vi dig trygt gennem hele processen – fra de indledende overvejelser til det færdige resultat. Når du vælger Hagro Lighting, vælger du kvalitet og driftssikkerhed. Vi samarbejder med anerkendte producenter for at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder på markedet. Vores mål er altid at overgå dine forventninger og skabe lysløsninger, der holder i mange år frem. Vi sætter stor pris på din feedback her på Trustpilot, da jeres oplevelser hjælper os med hele tiden at forbedre vores service og sortiment. Besøg vores webshop på hagro-lighting.dk for at se vores fulde udvalg og læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste belysningsprojekt.
Ved Lunden 4, 8230, Åbyhøj, Danmark

Besvarelse fra Hagro Lighting
Modtog for få dage siden min lampe, var sol det skulle være. Super nemt at sætte op.

Besvarelse fra Hagro Lighting
Fedt udvalg, og super hurtig levering! 5 stjerner herfra.

Besvarelse fra Hagro Lighting
Virkelig god oplevelse hos Hagro. Købte to pendel lamper. De ankom dagen efter, og overgik alle forventninger ift kvalitet.