NyborgMedia Anmeldelser 16

4,5

Vores mission er at hjælpe virksomheder med at vokse og opnå deres fulde potentiale gennem målrettet, kreativ og datadrevet marketing. Vi stræber efter at skabe løsninger, der ikke kun tiltrækker kunder, men også bygger stærke brands og skaber varige resultater. Vi tror på partnerskaber baseret på tillid, transparens og en fælles ambition om succes, og vi arbejder dedikeret forat levere værdi i alt, hvad vi gør.

4,5

Altid tilgængelig og hårdtarbejdende

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Andreas fra Nyborgmedia i en periode, hvor jeg skulle have hjælp til annoncering på Meta - og det var en rigtig god oplevelse.

Andreas var hurtig til at sætte sig ind i vores værdier og tanker, og han arbejdede både effektivt og målrettet fra start. Han er idérig, hårdtarbejdende og en virkelig god sparringspartner, som hele tiden bidrager med nye vinkler og input.

Samtidig var han utrolig tilgængelig og altid klar til en snak, hvilket gjorde samarbejdet meget fleksibelt.

Jeg har været meget glad for samarbejdet og kan varmt anbefale Andreas og Nyborgmedia til andre.

3. november 2025

Andreas er så dygtig

Andreas er så dygtig. Ligegyldig om det er fredag aften, søndag eftermiddag eller mandag morgen, er Andreas altid til at få fat på. Han er Ligeså meget en del af min egen forretning som jeg selv er. Selv om det ikke engang er inden for hans arbejdsområde, fikser han det eller også kender han det der kan.

12. marts 2026

Kompetent hjælp 24/7

Andreas har skabt mere trafik og bedre resultater på vores hjemmeside end de andre bureauer, vi har brugt tidligere. Vi har følelsen af, at Andreas tænker på vores forretning 24/7. Han kommer konstant med nye ideer og indsigter. Og hvis vi oplever problemer - også udenfor hans område - så hjælper han med at løse dem. Altid og hele tiden. NyborgMedia får vores varmeste anbefalinger.
Lone, medejer, Fe226 Sportswear

10. december 2025

Andreas er super kompetent og rar ✅

Vi har fået hjælp fra Andreas til nogle af vores PMU (permanent makeup) klinikker, hvor hans inputs har været guld værd!

Andreas er utroligt kompetent, nede på jorden og når han siger, at han kan noget = så kan han faktisk noget.

Vi bruger fortsat løbende Andreas til at gå en masse gode inputs til markedsføring, og vi er så glade for samarbejdet!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

11. november 2025

Bornholms Bådfart har benyttet…

Bornholms Bådfart har benyttet NyborgMedia til vores Meta og Google kampagner. Det har været en fornøjelse at arbejde så dygtige folk. Altid kontaktbare og altid hurtige til at justere i kampagner. Jeg kan kun give dem de bedste anbefalinger.

20. september 2025

Andreas er dygtig!

Andreas er en dygtig partner for webshops. Jeg har samarbejdet med ham på flere webshops og har været meget tilfreds hver gang. Varm anbefaling!

19. september 2025

KÆMPE GOD OPLEVELSE!

KÆMPE GOD OPLEVELSE!

Jeg har haft æren af at lave lidt arbejde bagom med Andreas og NyborgMedia - kæmpe anbefaling herfra, han er skarp, man har ro i maven med ham som samarbejdspartner og det har virkelig været trygt, fordi han har styr på sine ting.

Kan hjertevarmt anbefale ham for den gode service, man er grebet fra A til Å!

Tusind tak for det samarbejde vi har indtil videre!

17. september 2025

Det er en fornøjelse at arbejde sammen…

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Andreas fra NyborgMedia. Han er super kompetent og engageret i sit arbejde, og han går meget op i at skaffe sine kunder gode resultater. Kan klart anbefale ham til dem der ønsker et marketingbureau til at skalere deres forretning 🌟

3. april 2025

Skarp, kreativ og 100% på!

Jeg har samarbejdet med Andreas i forbindelse med markedsføring, og jeg er virkelig imponeret. De er ikke bare dygtige til det tekniske – de forstår også strategien bag og kommer altid med kreative input. Der er hurtig respons, god sparring og ægte interesse i mit projekt. Kan klart anbefales hvis du vil tage din markedsføring til næste niveau!

26. marts 2025

NyborgMedia er super kompetente at…

NyborgMedia er super kompetente at samarbejde med jeg driver til daglig et shopify bureau hvor mange af mine kunder mangler et kompetent marketing bureau hvor jeg tit henviser til NyborgMedia kan varmt anbefales god service og dialog med Andreas.

27. februar 2025

Varm anbefaling herfra!

Havde en snak med Andreas omkring vores content-strategi og hvordan vi kan optimere vores setup på Meta. Han kom med konkrete tiltag og tilgange vi ikke før er blevet fortalt.

Super kompetent og professionel. Kan varmt anbefale at bruge ham til annoncering og content marketing!

10. februar 2025

Hej Oliver.

Det var så lidt! Det er vigtigt med de rigtige strategier.

Hos os er vi super kreative og tænker altid ud af boksen.

Hvilket vores kunder elsker!

Andreas er super dygtig

Andreas er super dygtig, og har hjulpet mig med flere cases, med især Meta annoncering, men også et solidt email setup.

Han har super meget erfaring og forklarer hvorfor han gør som han gør. Overholder de deadlines vi aftaler, så kan kun anbefale NyborgMedia!

26. januar 2025

Besvarelse fra NyborgMedia

Hej Tristan! Tusinde tak for de gode ord!

Vi er glade for at have hjulpet til på jeres team. Det har været en sand fornøjelse.

Jeres succes er vores succes!

Mvh Andreas.

Professionel og engageret hjælp til markedsføring

Jeg har fornøjelsen af at arbejde sammen med Andreas fra NyborgMedia, og det har været en fantastisk oplevelse. Han arbejder yderst professionelt og formår at gøre komplekse emner nemme at forstå.
Alle mine spørgsmål bliver besvaret hurtigt og grundigt, og jeg føler mig hele tiden i trygge hænder. Selv når jeg tvivler eller er skeptisk, formår han at løfte mig op og give mig ny energi og motivation.
Resultatet af samarbejdet er, at min nye hjemmeside nu når ud til langt flere kunder, end jeg havde forestillet mig. Jeg kan varmt anbefale Andreas til alle, der har brug for kompetent og engageret hjælp til markedsføring.

Tusind tak for et fantastisk samarbejde!

Med venlig hilsen,
Anette, Roboshine

14. januar 2025

Det bedste marketingbureau!

NyborgMedia har virkelig fået min virksomheds salg til at eskalere! Andreas er super god at arbejde sammen med. Han lytter til ens krav og ønsker og sørger for, at man sammen finder de bedste løsninger. Han er virkelig engageret og professionel i sit arbejde. Aldrig har vores marketing givet så gode resultatet som efter vi fik hjælp fra NyborgMedia. Kan klart anbefales til alle der ønsker vækst i virksomheden!

15. november 2024

Besvarelse fra NyborgMedia

Hej Stella! Vi er utrolig glade for at samarbejde med dig, vi elsker dit gå på mod, stemmer overens med vores.

Bedste samarbejdspartner…

Andreas er den bedste samarbejdspartner vi har haft. Han er ikke kun god til meta-ads, som er hans primære arbejdsopgave. Andreas er med til at skabe trykke rammer for vores virksomhed og hjælper med at løfte os til det næste niveau. Han hjælper aktivt med sparring og ideer til hvordan man kan vækste yderligere. Vi kan varmt anbefale Andreas til andre virksomheder.

1. november 2024

Kære Mark.

Inde hos os sætter vi meget pris på at vi i samarbejde løfter jeres virksomhed. Så det ikke kun er envejs kommunikation.

Det er ubeskriveligt fedt at arbejde med dig og din makker Jonas.

I gør et godt stykke arbejde. Tusinde tak for tilliden.

Mvh Andreas - NyborgMedia.com