Haekplanteronline.dk Anmeldelser 143

2,0

FUP OG FIDUS. Billige planter, ekstreme forsendelsesomkostninger. Køb aldrig her, det bliver meget dyrere end at støtte det lokale havecenter. De har også mistet deres @ handelsmærke, så der ingen ti... Se mere

Jeg modtog ikke min fulde ordre på hækplanter, og pga. dyr fragt valgte hækplanteronline at kreditere mig beløbet for de manglende planter med den begrundelse at jeg så selv kunne gå et andet sted he... Se mere

Flotte planter leveret til tiden. Bestilte 120 ædel cypres træer til hæk. Planterne blev leveret 2 dage før tid. I perfekt stand. Meget flotte tætte planter med klump i net. Planter til en virke... Se mere

2,0

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gode priser - nogenlunde kvalitet

Havde først givet en lettere negativ anmeldelse på to stjerner, men så ringede den søde Charlotte og forklarede lidt frem og tilbage. God service, fire stjerner for det. En manglende stjerne for planter leveret med tørre rødder og omkring 15% der er døde i toppen og kun skyder fra bunden. Det kan dog dog også skyldes Postnords langsommelighed (9 dage!)

15. maj 2021

Flotte planter leveret til tiden.

Flotte planter leveret til tiden.

Planter til en virkelig god pris, dog er transporen på dette site meget dyr. Her kunne der optimeres med bedre fragt aftaler.
Der var god kommunikation igennem hele orderprocessen.
En klar anbefaling fra min side.

1. april 2021

God kvalitet, og service.

Jeg bestilte 60 hækkeplanter på deres hjemmeside. Fik lovet levering ml. onsdag og fredag, og fik planterne onsdag. Fik et opkald fra en flink chauffør en halv time i forvejen. Meget flotte og robuste planter i det lovede mål. Rigtig fin kvalitet. Var også i telefonisk kontakt med en flink medarbejder, for jeg havde lidt spørgsmål om leveringstider. Firmaet her kan kun anbefales. Vh. Benjamin.

25. marts 2021

Dårlig kvalitet - dårlig service

I april 2020 købte jeg 38 store ædelcypresser med klump. De er blevet plantet og plejet helt efter firmaets anvisning. I løbet af sommeren dør 10 planter og senere minimum 5 yderligere, dvs. mindst 40% af planterne er døde. Firmaet vil ikke erstatte planterne, har tilbudt 5 gratis planter, men jeg skal selv betale fragt på 200 Euros! Så det er jo ikke nogen kompensation.

3. januar 2021

Jeg har oplevet en super god service…

Jeg har oplevet en super god service hos Haekplanteronline. Ordren kunne ikke gennemføres, og jeg blev næstkommende hverdag kontaktet pr. Telefon og blev kyndigt guidet igennem. Efterfølgende blev der af samme medarbejder fulgt op på sagen, der forløb som den skulle. Super sød og hjælpsom medarbejder. Hækplanterne blev leveret til den aftalte tid på min adresse, og planterne er super flotte, store og kraftige. Jeg bestilte 84 planter og alle 84 stk. var i orden, så flotte. Jeg handler gerne igennem haekplanteronline igen - meget positiv oplevelse.

27. december 2020

Ingen kontakt efter køb!!!!!

Har bestilt hækplanter til levering uge 44, hækplanter 125 - 150. Dem sender de med DHL til en Fakta pakkeboks? Der kan de ikke være - meget mærkeligt!

Kan ABSOLUT IKKE anbefale dem, ringer hele dagen uden de gider tage telefonen???

3. november 2020