Haarlemsemode Anmeldelser

1,3

Heel slecht. Materiaal val erg tegen. Producten zijn echter niet te retourneren. Haarlemse Mode beantwoordt e-mailtjes in een mengelmoes van Duits, Engels en Nederlands. Ze doen alsof ze je niet begri... Se mere

Oplichterij. Flut jurkje, ipv wat foto liet zien. Afgeprijsd?.... nou, voor deze kwaliteit en model wat totaal niet lijkt, is elke cent teveel geweest. Winkel ( online) NIET uit Haarlem, NEDERLAND.... Se mere

Slechte kwaliteit kleding!! Kosten voor retourneren voor eigen kosten, maar moet dan naar China. Denk aan prijzen van boven de 60 euro om te retourneren. Bieden gelijk een korting. Begin makkelijk... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Helaas opgelicht .

Helaas opgelicht .
Inderdaad nooit bestellen daar!
Ze sturen gewoon willekeurig een gelijkend ander artikel op dat wel op voorraad is.
Emailcontact is quasi vriendelijk maar zoals verwacht niet oplossend.
Krijgt aankoopbedrag niet retour bij fout artikel

31. maj 2025

Heel slecht

Heel slecht. Bestelling niet ontvangen en geen enkele reactie op mails. Telefoon wordt niet opgenomen. Pure fraude. Bestel hier niets want je bent zoals ik je geld kwijt 🤬🤬🤬

22. maj 2025

Chinees product dat je niet kunt retourneren

Mooie site met mooie beloftes. Echter er staat nergens vermeld dat ze in China bestellen. Dus de maten kloppen niet. Wanneer je het product wil retourneren, krijg je de opdracht het pakket te sturen naar China. Terugsturen van het pakket kost dus meer dan het hele product dat ik gekocht heb.
WAARDELOOS!!!!!
NIKS BESTELLEN!!!!

14. marts 2025

BE CAREFUL FOR THESE SCAMMERS

BE CAREFUL FOR THESE SCAMMERS! they use our Instagram and Facebook photos of our handmade cardigans and sweaters to sell their own junk on their websites. It's made in China, junk that has absolutely nothing to do with our knits. We have been contacted several times about this problem by affected customers!
The authentic brand is E WITH LOVE
Knitwear handmade in Belgium

21. januar 2025

Bestelling niet gekregen

Yep, ben er ook ingetrapt 🫣, ik heb mijn schoenen nooit gekregen..en ze zeggen dat ze niet op voorraad zijn en dat ik in de plaats een voucher kan kregen blablabla ..

22. december 2024

Oplichters!!!

Oplichters!!!! Ze bestellen iets van temu/ aliexpress.
Ruilen niet mogelijk en geen geld terug ook al staat het onder de advertentie.

Koop er niet!!!!

15. november 2024

Waardeloze webwinkel

Waardeloze webwinkel, klantenservice is niet te bereiken, als je iets terug wilt sturen moet dat tegen betaling van 30 euro naar China en daar weigeren ze het gewoon. De klantenservice doet continue alsof haar neus bloed, oplichterij ten top.

2. juli 2024

Aangifte politie

Geld verdienen over de rug van anderen. Waardeloos. Laten we massaal melden en aangifte doen. Kijk op politie.nl, klik op informatie, klik op ik-ben-opgelicht-via-een-webwinkel.-wat-kan-ik-doen
En meld het bij de ACM

2. september 2024