Haarboetiek.be Anmeldelser 583

TrustScore 4.5 ud af 5

4,3

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alleen maar lof over deze site! Eerlijke prijzen,zeer snelle levering,correcte afhandeling! “TOP” Hier bestel ik met plezier👍

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Iivraison rapide et excellent servuvele seul probleme estl leur site internet pour commander et payer. Meme si vous ne proceder paz au paiement memailbde confirlztion laisse penser ue la commande est... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hårsalon
  2. Kosmetikforretning
  3. Wellnesscenter

Skrevet af virksomheden

Haarboetiek is dé plek om professionele haarproducten te kopen. Met meer dan 140 merken en een kleine 9.000 producten, mag Haarboetiek zich een specialist op het gebied van haar en schoonheid noemen. Wij verkopen zowel professionele haarverzorgingsproducten, haarstylingsproducten als ook professionele tools, zoals bijvoorbeeld een krultang, tondeuse of trimmer. Haarboetiek is er voor iedereen die zijn of haar haren graag lekker verwend. Een heerlijk haarmasker met Argan Olie, een gel voor een stevige fixatie, een natuurlijke haarkleur, die ene professionele föhn of toch die spray voor de perfecte finish, Haarboetiek heeft het allemaal. Haarboetiek verkoopt haar producten zowel in België al Nederland. Neem snel eens een kijkje in ons unieke aanbod en shop eenvoudig, makkelijk en snel jouw favoriete haarproduct. Alle producten worden door ons GRATIS verzonden! Bovendien kunnen producten en of bestellingen ook GRATIS worden geretourneerd. Uiteraard geldt dat zowel binnen België als Nederland! Kortom: Haarboetiek is met recht de ideale webshop op het gebied van (professionele) haarproducten, Haarboetiek heeft niet alleen de producten, maar ook de kennis! Dus twijfel niet en shop jou haarproducten bij Haarboetiek.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Zeer servicegericht en klantvriendelijk

Na eerder bestellingen te hebben gedaan en deze netjes geleverd te krijgen, ging het een keer mis.
Mijn bestelling kwam niet goed door bleek achteraf vanwege IT problemen.

Ze hebben me later, persoonlijk benaderd en excuses gemaakt. Ben zelfs nog verwend met een gratis product t.w.v. € 50,- !

Eerst was ik uiteraard wat teleurgesteld dat ik niks hoorde van mijn bestelling maar met de uitleg en compensatie hebben ze laten zien dat ze de klant centraal stellen bij het leveren van hun mooie producten tegen een hele goede prijs.

Mijn COMPLIMENTEN over de wijze waarop ze deze afhandeling hebben gedaan en ik kom de volgende keer zeker terug om mijn spulletjes weer te kopen.
Want, ze hebben gewoon mooie spullen voor een hele goede prijs.

Alle bestellingen die ik voorheen had gedaan waren ook altijd keurig tijdig geleverd en goed verpakt.

Kortom: Prima betrouwbaar bedrijf die haar klanten serieus neemt en alles in het werk stelt om haar tevreden te stellen en te houden.

13. marts 2024

netjes en zorgvuldig verpakt

Alles was netjes en zorgvuldig verpakt. De laatste 2x dat ik producten online had bestelt(NIET OP JULLIE SITE) zat gwn alles los in een veel te grote of te krappe doos,waardoor er telkens wel iets kapot of uitgelopen tussen zat...Dus hiervoor alleen al een extra pluspunt! Verder alles aanwezig en snel verzonden,waarvoor dank!

28. august 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel ruime keuze aan haar en beauty…

Heel ruime keuze aan haar en beauty producten, altijd aan de beste prijs en heel keurig geleverd op tijd, we bestellen er regelmatig reeds jaren en nooit enig probleem gehad bij deze webshop. Het is een prachtige shop, ook snelle reactie bij vragen ! Een betrouwbare service waar je kan op rekenen.

13. juli 2023
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Niet te vertrouwen en erg klantonvriendelijk

De actie van olaplex besteld shampoo en conditioner. Bij afleveren is het pakketje bij de buren afgeleverd. Helaas was 1 kant van de verpakking open, dit vond ik vreemd en heb hier foto's van gemaakt. Aan de buren gevraagd of het al open was dat was het geval. Contact opgenomen met haarboetiek via de mail. Zij gaan een onderzoek doen. Na een aantal mails verder heb ik nog steeds de andere fles niet en geen antwoord op mijn vragen. Ik vind dit echt heel slecht. Wij zullen nooit meer bij dit bedrijf iets bestellen en ook zeker niet aan anderen adviseren om hier iets te bestellen.

15. juni 2023

Zeer onbetrouwbaar!

Ik had via bol.com op 19 april bij haarboetiek belgie verkeerde flacons besteld en deze direct teruggestuurd (21 april) zonder iets geopend te hebben. Nadat het retour was gestuurd kreeg ik na 8 dagen (29 april) te horen dat 1 van de flacons niet meer gesealed was zonder dat ik het open had gemaakt!!! Zeer dubieus! Alle lof aan bol.com die mij als trouwe klant geloofde en mij via een kadobon heeft gecompenseerd! Haarboetiek zou de zogenaamde geopende flacon terugsturen maar omdat Bol.com mij heeft gecompenseerd houden ze flacon toch maar zelf….Dus ja dan houdt je het bewijs achter en kan niemand controleren of de tube wel of niet gesealed was. En nee ik wilde niet 2x geld terug hebben beste Haarboetiek. Omdat jullie niet reageerde op mijn mail van zondag 30/4 ben ik hulp gaan zoeken via Bol.com. Dus beste lezers pas goed op met dit bedrijfje! Tip: maak altijd een foto als je iets terugstuurt of check gelijk of je het gesealed binnen hebt gekregen. Ik ben zo dom geweest om dit niet te doen!!! Of bestel gewoon niks bij deze winkel, zeer onbetrouwbaar!

29. april 2023

Geweldig

Geweldig, was bang dat ik niet alles en in goede orde binnen zou krijgen omdat de prijs vh product eigenlijk to good to be true was. Toch de gok genomen en voilla, alles keurig netjes in de juiste aantallen geleverd en gewoon binnen een dag. Werd netjes op de hoogte gehouden met bezorginfo. Ontzettend bedankt en zal hier vanaf nu m'n crazy colors bestellen!

27. marts 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb twee potten haarmaskers gekocht…

Ik heb twee potten haarmaskers gekocht bij hun die over datum zijn, ik had het pas gezien toen ik het gebruikt had want er zat een sticker opgeplakt, de andere had ik meegegeven aan mijn dochter, resultaat was dat mijn haar super droog en stug van werdt, we hebben via de mail gecommuniceerd, mevrouw zei dat het overdatum kan zijn maar nog 12 maanden houdbaar is, en dat klopt niet, want de houdbaarheid van 12 maanden geldt niet voor een product dat over datum is, het spul voelde als dikke snot ook!! Als een product nieuw is en je opent het, dan is het nog 12 maanden houdbaar, Ik heb eerder het product gebruikt en gekocht in het buitenland, en was op zoek ernaar en vond het bij hun, en was superblij met mijn aankoop, maar helaas was het niet naar mijn verwachting, en mevrouw zei tegen mij open gemaakte producten kunnen niet geretourneerd worden, wat ik zeer zeker begrijp, maar tegemoet komen kwam ze mij niet eens het kwam op neer hier heb je een product dat twee maanden over datum is en is al geopend, zoek het lekker maar uit!! Koop nooit meer iets bij hun, als ze het jou jammer vond voor mij, maar nee dat kon het haar niet schelen, de tweede pot ook niet terug kunnen sturen, want die was al ook geopend en gebruikt door mijn dochter met als resultaat stug droog haar, en deze haar masker maakt je haar niet stug of droog, maar puur omdat het product niet meer zijn kwaliteit had heeft het zo uitgepakt! Mensen aub als u een product koopt dan hoop je dat het nog een jaar mee kan en als je zelf het over datum laat gebeuren dan is het jouw eigen risico, maar nee deze winkel verkoopt ouwe rommel, ik geloof in karma, en karma zal zijn werk doen.

5. september 2022

Topwinkel

Ik heb al veel producten gekocht bij Haar boetiek. Zowel in de winkel als online. Het gamma is zeer uitgebreid en bevat kwaliteitsvolle producten. Zelf heb ik zeer droog en stug haar en sinds ik deze producten gebruik kan ik veel gemakkelijker omgaan met mijn haar dan voordien. De service is ook schitterend. In de winkel wordt je steeds professioneel bijgestaan. Bij vragen over je bestelling wordt je meteen verdergeholpen. Kortom ik kan enkel positieve woorden uitbrengen over Haarboetiek.

31. januar 2022

Zeer tevreden over de Haarboetiek.be

Zeer tevreden over de Haarboetiek.be
Naast een hele goede prijs voor het product ook nog een perfecte service.
Bij verkeerde levering, direct een hele goede oplossing.
Ik ga hier zeker vaker bestellen. En niet alleen voor in Belgie, maar ook voor Nederland!! Top!

20. oktober 2021
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima!

Artikelen goed verpakt, snel verzonden en snel ontvangen, wat wil je nog meer.

Voor herhaling vatbaar!

Nog gefeliciteerd met jullie 15 jarig bestaan :-)

21. juli 2021

Zeer slechte service!

Haar product besteld wat niet werkbaar was. Het leek wel kauwgom en ging kruimelen. Het product was helemaal uitgedroogd, waarschijnlijk geen goede opslag gehad. Om dit als gel te gebruiken is totaal niet mogelijk.
Als reactie kregen we de opdracht het terug te sturen naar België op eigen kosten.
Zeer slechte service! Erg teleurstellend. Een les om gewoon maar in Nederland te bestellen.

12. juli 2021
Haarboetiek.be-logo

Besvarelse fra Haarboetiek.be

Hartelijk dank voor uw review, er is u medegedeeld dat u het op uw kosten moet terug sturen naar ons, als bleek dat het een slecht product was erkend door de fabrikant kreeg u een nieuwe toegestuurd en uw verzendkosten worden teven ook terug betaald.
Waarom sturen wij niet direct een retour zegel omdat je dan veel gebruikte producten toe krijgt waar niets mee mis is. Ik weet u vind dat allemaal teveel werk voor een potje van €9,90 maar we behandelen alles identiek voor €9,90 of €990

Op ons retour beleid op onze website staat duidelijk het volgende vermeld

Indien u van mening bent dat een product slecht zou zijn word er de volgende richtlijnen gevolgd.

Terugsturen naar ons op uw eigen kosten
Na verificatie van de fabrikant over de kwaliteit is het volgende mogelijk.

Fabrikant geeft u gelijk, dit resulteert in dat u een nieuwe krijgt en uw verzendkosten worden tevens ook terug betaald

Fabrikant geeft u geen gelijk en word het product terug naar u gestuurd.

Hopend u hierbij voldoende ingelicht te hebben en alsnog zien wij graag uw potje tegemoet

Læs mere om andre typer anmeldelser.