Gymshark Anmeldelser 40.421

3,2

Meget skuffende oplevelse. Jeg bestilte varer hos Gymshark den 21. april, og pengene blev trukket fra min konto samme dag. I dag er det den 1. juni, og jeg har stadig ikke modtaget min ordre.... Se mere

Når jeg refunderer min pakke, har de to gange sagt, at de ikke har modtaget alle varer, jeg har refunderet. Heldigvis har de villet refundere alle pengene alligevel, men så sagt, at hvis det sker igen... Se mere

Utrolig kundeservice!! Havde problemer med nogle bukser, og skrev derfor med deres Ai. 1 time senere skrev jeg med en medarbejder. 2 dage senere havde jeg mine penge tilbage. Deres tøj er ogs... Se mere

Jeg har købt fra Gymshark flere gange og er generelt virkelig glad for deres kvalitet og design. Især deres tights holder længere end de fleste andre brands, jeg har prøvet. For nylig gik syningen des... Se mere

1. Sportstøjbutik

Om Gymshark

We’re Gymshark. We exist to unite the conditioning* community.

It’s not our goals that unite us, but the things we do to achieve them. Because although our training grounds and end goals might be different, sweat is our sport. And we’re a team of individuals who know that to go further, we go together.

*Conditioning is everything we do today to prepare for tomorrow.

3,2

Middel

40 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Super åndsvagt levering over 50 km forkert

Dårlig super åndsvagt at der ingen kundeservice er tilgængelig. Min pakke er sendt til Meny Nørregade 11, 3390 Hundested. Der er over 50 km over en fjord. Fra Hundested til Rørvig. og der er flere Post Nord afleveringssteder hvor jeg bor i 4581 Rørvig og i 4500 Nyk. Sj. Hvor er jeres kort over Danmark. Lisbeth tlf 60763517

6. maj 2022
Gymshark-logo

Besvarelse fra Gymshark

Hej Lisbeth,

Tak for din besked og vi beklager meget dette!

Hvis du venligts kunne kontakte os via vores hjemmeside skal vi prøve at hjælpe dig så godt vi kan🤞

Vi ser frem til at modtage din besked og rigtig god dag!

Har altid været enormt tilfreds med…

Har altid været enormt tilfreds med mine tights, men har haft købt både “Adapt camo seamless leggings” og “adapt animal seamless leggings”, som begge er med butt scrunch, og i begge disse er elastikken gået i stykker inden for få måneder.
I mine “adapt camo Seamless leggings” gik elastikken så meget i stykker at der nu er hul i dem og de derfor slet ikke kan bruges og er lige til at smide ud, tiltrods for de kun var et år gamle.
Alt for dyrt at give så mange penge for tights, når kvaliteten på ingen måder lever op til det. Stoffet er i sig selv rigtig godt, men med en så elendig “Butt scrunch” er det jo efterhånden ligegyldigt

27. februar 2022

Super tilfreds!

Super tilfreds! Jeg havde et par leggings som gik i stykker efter kort tid. Jeg sendte billeder og de svarede tilbage efter få timer

Jeg fik sendt et par nye med Express levering til min adresse eller vælge et gavekort.

Tak til Josh og Luke

20. februar 2022

Super god service

Super god service. Jeg modtog i dag min ordre. En af varerne var ødelagt da jeg åbnede pakken. Jeg skrev en besked til deres chatbot her til aften. Jeg forventede at få svar i løbet af næste uge, men 10 minutter senere fik jeg en besked om, at de sender en ny vare med ekspres levering.

20. januar 2022

Jeg har bestilt for en måned siden og…

Jeg har bestilt for en måned siden og fået trukket mine penge (ca 1000 kr). Budbee har mistet pakken. De har informeret gymshark og jeg har skrevet 5 mails til dem om at få mine penge tilbage. Jeg har INTET hørt fra dem. Min tanke er at det er et fup firma. Lad være med at købe noget fra dem. Tror ikke jeg ser mine 1000 kr igen.

21. december 2021

Den værste kundeservice!!!

Den værste kundeservice!!!
Jeg modtog min ordre som indeholdte ingen af de ting jeg havde bestillet, jeg skriver til dem over mail, men de svarer mig først efter en uge. Nu har jeg skrevet til dem 3-4 gange hvor jeg spørger dem om jeg kan retunere min ordre, de svarer mig ikke.

15. december 2021

Dårlig kundeservice

Jeg har nu skrevet med dem flere gange frem og tilbage, for at slippe for at betale fragt, blot for at bytte til en ny størrelse. Først fortæller de jeg ikke kan opnå samme rabat, som varen er købt med. Så skal man lave et nyt spørgsmål, for ikke at betale dobbelt fragt, og venter endnu 1 uge på svar, for at få af vide de pludselig kun kan besvare spørgsmålet på engelsk —> hvilket kræver et nyt spørgsmål, og endnu mere ventetid. Tror da vidst bare jeg slet ikke genbestiller varen.

Ærligt deres kundeservice halter sådan, når varerne er i god kvalitet.

14. december 2021

Hvornår kommer min vare????

Jeg har ventet siden den 3 december på min vare. Har efterspurgt dem to gange, men får intet svar. Virkelig dårlig oplevelse. Kan nogen hjælpe mig? Gerne pr mail tak.
Vh Helle Klingsholm

13. december 2021

Langsom levering og svære/langsomme at få fat på

Jeg bestilte den 18 November, det kommer i morgen den 9. December.. Oprindeligt skulle det dog være kommet i dag, men det blev på mystisk vis aflyst. Da jeg så skrev til en mail Gymshark fik jeg en automatisk besked tilbage, hvor der stod, at der ville gå et par dage før de svaret. Jeg skrev så til Budbee, som var i stand til at hjælpe relativt hurtigt. Kvaliteten kan jeg ikke fortæller jer om endnu, men jeg har tidligere bestilt et par løbebukser derfra, der var kvalitet fin. Jeg husker det også som om, at min første bestiling havde lang leverings tid, men den kom vist i løbet af 10 dage. I morgen er det 3 uger siden jeg bestilte og der gik 9 hverdage før det overhovedet blev sendt (1. dec) og nu yderliger 6 hverdage før det kommer (9. dec). Håber alle tingene er i pakken og er som det skal være, fordi jeg kan næsten ikke overskue at skrive til dem igen.

8. december 2021

Gennemsigtige

Bestilte to par shorts, de var så gennemsigtige at jeg ligeså godt kunne træne i undertøj. Har ellers været glad for gymshark normalt, men det her må være en ommer.

26. november 2021

Gymshark

Har lige modtaget min ordre og er virkelig tilfreds, helt sikkert mit bedste køb nogensinde, tøjet sidder perfekt, er virkelig rart og ser rigtig godt ud. Vil give min oplevelse 5 stjerner og mere hvis jeg kunne, vil helt sikkert købe her fra igen!!

23. november 2021

Fantastisk

Havde bestilt to par "bold" trænings bukser fra dem og da jeg modtog leveringen var der et par bukser og en "Arrival zip up" hoodie med (det er første gang det er sket for mig hos dem). ofc skriver jeg til dem og der går et par dage inden de svare. Den hjælpsomme Clara fiksede det lyn hurtigt og sagde "vi sender det manglede sæt bukser og du kan beholde det forkerte produkt". Det er fabelagtig service og gjorde mig sku glad i låget.

30. oktober 2021

Fantastisk support og produkter

Jeg har efterhånden bestilt en del tøj fra Gymshark og hver eneste gang har jeg været mere en tilfreds. Super kvalitet og lækkert.
Forleden bestilte jeg en leverance fra dem, og efter noget tid havde jeg ikke fået min pakke. Jeg kontaktede PostNord med henblik på en mistet leverance, og de skrev, at de ikke var dem der havde mistet pakken.
Jeg kontaktede Gymshark, og her svarede de lyn-hurtigt på min henvendelse. Selvom de kunne oplyse mig om, at det har været PostNord der havde lavet en fejl, lavede Gymshark en ny leverance til mig, og pakken sendte de med Express DHL. (pakken kom dagen efter)
Så super service!!!

30. september 2021

Dårlig kvalitet og service

Så dyre leggings skulle ikke gerne løbe i sygningen rundt om anklerne og op af benet, af at have trænet i dem EN enkelt gang.
Jeg skriver ind og fortæller om situationen, og får af vide, at de intet kan gøre.
Dårlig service og endnu dårligere kvalitet!

29. september 2021

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse at handle hos Gymshark.
mega behageligt og flot tøj og den hurtigste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. De kom til at sende en forkert vare afsted og på under en time havde jeg fået svar tilbage om at de nok skulle sende den rigtige vare.

29. september 2021