Smukkeste klinker fik vi købt! Hurtig levering. Fin service på telefonen. Meget tilfreds Obs.Butikken ligger i Sverige. Så medtænk dette hvis varen evt skal retur..du skal selv returnere...
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 37 af de 52 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
- nr. 16 af de 27 bedste virksomheder i Badeværelsesrenovering
- nr. 22 af de 36 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt
- nr. 10 af de 28 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er en af nordens største forhandlere inden for gulve, fliser og badeværelser. Vi tilbyder dig altid et bredt sortiment til de bedste priser. Gulv og fliseeksperten er den danske afdeling af Golvpoolen AB. Golvpoolen har eksisteret i Sverige siden 1990 og er en af Nordens største i sit segment.
Gulv og Fliseeksperten

- Kundeservice er åben
- Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 16.00
- Altid fri fragt!
- Du har altid fri fragt når du bestiller hos Gulvogfliseeksperten.dk. Vi tilbyder gratis vareprøver på vores gulve og fliser i lager. En gratis vareprøve hjælper dig i dit valg. Bestil op til 5 vareprøver. Når du har truffet dit valg, sender vi dig dine varer fragtfrit.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Fin webshop at handle i med fair…
Fin webshop at handle i med fair priser. Varer sendt meget hurtig

Fin glasbruseniche til prisen
Fin glasbruseniche til prisen. Levering til tiden og ingen behov for reklamation. Så kan man da ikke forvente mere👍🏼

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Leveringen var omhyggeligt pakket og…
Leveringen var omhyggeligt pakket og fuldstændig.
Produktet er pænt designet og fungerer godt

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Det produkt vi købte lignede helt…
Det produkt vi købte lignede helt rigtigt det på billedet, men det havde været godt at vide at nogle af stenene i musaiken tog farve efter den fuge der jo skal mellem. Det gør at udseendet nu er et andet.

Nem og bekvem hjemmeside
Nem og bekvem hjemmeside, super gode varer og lyn hurtig samt sikker levering 🌟🌟🌟🌟🌟

God vare til prisen
Varen var længe om at blive leveret, men det er en god vare til prisen, og det er smart med de indvendige spejle på lågerne.

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Super service. Henrik gør alt for at gå den sidste meter. Kan anbefales!

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
jeg har ikke fået min varer så det er…
jeg har ikke fået min varer så det er lidt svært at abdmælde noget

Leveringen
Leveringstidspunkt var sådan set op
Men Charfføreren ringede først da han stod på adressen så vi havde ingen reaktion tid til at komme hjem og modtage varen og se efter transport skaden

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Nem bestilling og hurtig levering
Jeg har i den senere tid købt to produkter i to separate ordrer. Begge ordrer og leveringer er forløbet fint med god information.
Meget tilfreds 😊

Pergo gulv
Hurtig og sikker levering af planker hvor 3 planker dog var skadet. Men til næsten halv pris er det ok. Ved lægning klikkede de også fint sammen hvad jeg har oplevet ikke var tilfældet ved lignende Pergo produkt.

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
God hjemmeside og levering som aftalt
God hjemmeside og levering som aftalt. god kommunikation og oplysning om leveringstid.

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Manglede en rest fliser for at kunne…
Manglede en rest fliser for at kunne færdiggøre vores kælder. Fandt dem ved Gulvogfliseeksperten, og vi fik vores projekt færdiggjort. Pakket og sendt på en kvartpalle og havde kun én flise med en fejl på. Alt i alt en behagelig oplevelse. Nemt at vælge produkt, vælge levering og man blev holdt godt informeret om leveringsdato. De kom dagen før den oprindelige dato 👍