Smukkeste klinker fik vi købt! Hurtig levering. Fin service på telefonen. Meget tilfreds Obs.Butikken ligger i Sverige. Så medtænk dette hvis varen evt skal retur..du skal selv returnere...
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
- nr. 37 af de 52 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
- nr. 16 af de 27 bedste virksomheder i Badeværelsesrenovering
- nr. 22 af de 36 bedste virksomheder i Indretningsarkitekt
- nr. 10 af de 28 bedste virksomheder i Dagligstuemøbelbutik
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi er en af nordens største forhandlere inden for gulve, fliser og badeværelser. Vi tilbyder dig altid et bredt sortiment til de bedste priser. Gulv og fliseeksperten er den danske afdeling af Golvpoolen AB. Golvpoolen har eksisteret i Sverige siden 1990 og er en af Nordens største i sit segment.
Gulv og Fliseeksperten

- Kundeservice er åben
- Mandag - Fredag: kl. 10.00 - 16.00
- Altid fri fragt!
- Du har altid fri fragt når du bestiller hos Gulvogfliseeksperten.dk. Vi tilbyder gratis vareprøver på vores gulve og fliser i lager. En gratis vareprøve hjælper dig i dit valg. Bestil op til 5 vareprøver. Når du har truffet dit valg, sender vi dig dine varer fragtfrit.
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Hurtig og præcis levering
Super fin service
Nemt at finde og bestille det jeg…
Nemt at finde og bestille det jeg skulle bruge. Hurtig levering og god pris.
Betaling og overholdelse af tid ikke ok - produkter ok
Produktet Dårligt at man ikke kan betale via faktura - det gør det svært at være lejer da jeg så skulle lægge penge ud. Produkterne var ikke fremme på lovet tidspunkt af flere omgange - ret besværligt
Varene kom hurtigt.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Fint med fri fragt.
Fint med fri fragt.. men desværre kunne 300 kg vinylfliser ikke leveres til kantsten (pga lastbil der var for stor til vejen).
Kostede en del 100m ture frem og tilbage fra pallen med sækkevogn..

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Lang leveringstid men super kommunikation
Leveringstiden var meget lang, men det der betød noget var, at Fliseeksperten hele tiden har været super gode til selv at oplyse om status på leveringen og at fragtmanden alligevel ikke kunne nå det til datoen. Prisen var god og vores nye håndklædetørrer ser godt ud. God kommunikation og spændende hjemmeside ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Defekt håndklædetørre og dårlig kundeservice
Vi havde i februar 2025 to håndklædetørre af mærket Bathlife med 4 rør i sort. Tanken var, at de skulle op hjemme i huset, men en renovering af badeværelset lod vente på sig.
Da vi så købte sommerhus i mellemtiden, blev den ene monteret deroppe på badeværelset.
Den fungerede perfekt i starten, men da vi kom op i sommerhuset lidt tid efter, kunne vi se, at der fra propperne i bunden var løbet noget fedtet væske ud, og ned på gulvet. Efter nogle dage, gik betjeningspanelet løs, det var knækket i de plastikskrueholder, skruerne til panelet sidder monteret i.
Vi kontakter Gulv og Fliseeksperten og fremsender billeder. De vil tage det med videre til producenten.
Efter kort tid får vi det svar, at de ikke agter at gøre noget, da der ikke er væske i håndklædetørren, at vi må have fugtproblemer i badeværelset og at en håndklædetørre ikke må være eneste varmekilde.
Det sidste er ret håbløst, da der på billedet ses en elradiator, og der samtidig der gulvvarme i badeværelset.
Ift. væsken er vi godt klar over, at der ikke er flydende væske i rørerne, men på billedet ses tydeligt, at det nederste af håndklædetørren er fugtigt/fedtet.
Efter en ny dialog får vi at vide, at vi må tage det dem med elektrikeren der har monteret håndklædetørren.
Men da håndklædetørren leveres med et almindeligt 230v hanstik, er det slet ikke nødvendigt, at have en elektriker på.
Men Gulv og fliseeksperten er ikke sindet at gøre mere, og vi har måtte kassere en håndklædetørre til 1240.-
Det er mere serviceoplevelsen hos Gulv og Fliser jeg er ret så skuffet over, og den gør i hvert fald, at det ikke er her vi bestiller en anden gang.
For øv er det, og træls at bevisbyrden fra start, skubbes over på kunden.

Problematisk levering
Varen var ok. Fragtmanden ringede aldrig som lovet inden levering og missede derfor første levering. Anden gang ringede fragtmanden heller ikke, men vi var hjemme. Chaufføren snakkede åbenbart ikke dansk så nok derfor han ikke ringede. Men firmaet var meget hjælpsomme

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Hurtig levering, hurtig svar hos kundeservice, nem at bytte forkert sendt vare retur. Ingen utilfredshed her fra:-) Har handlet nogle gange hos dem nu og har ikke oplevet forsinkelser eller problemer med varer eller andet.

Besvarelse fra Gulvogfliseeksperten
Meget tilfreds med deres service og levering
Er meget tilfreds med deres levering og service. Har haft korrespondance med kundeservice i forholdt til levering/modtagelse af varerne, og de blev løst til Ug+, så de får lige ledes min bedste anbefaling for god kunderservice.