De gav min jakke til en fremmede uden nummer, de burde sagsøge men orker ikke det lÅrt. 0/10 du bliver 100% scammet hvis du kommer der.
I FORTJENER INGEN STJERNE I CPH. Har i dag deltaget i et arrangement hvor 3 timers fri bar (som er meget begrænset) forret, hovedret og dessert indgik. Dette koncept er helt fint men ikke når en af f... Se mere
Skide god bar, forfærdelig dj. Når dansegulvet er i fuld gang på første sal, skal han stoppe med at lave kommentare hver 30 sekund. Selve baren er skide god, fantastisk stemning, dansegulvet blev do... Se mere
Stort arrangement
Vi havde et arrangement på 40 mennesker hos guldhornene i Vestergade i København i lørdags. Fra bestilte til vi ankom til stedet var der god service, imødekommende personale og kanon godt tilbud af drikkelse. Det er ikke sidste gang vi låner deres 1 sal ⭐️
Vi var på Guldhornene 10 drenge en …
Vi var på Guldhornene 10 drenge en fredag eftermidag, for at fejre at weekenden endelig var over os. Vi blev mødt af den tørreste bartender i Århus. Arrogant, kedeligt og uoplagt. Hendes navn var Pernille, og hun ville ikke lade os drikke vores øl ud. Hendes begrundelse var, at vi drak dem for hurtigt. Vi havde betalt. Elendig oplevelse - kommer aldrig igen
Fodbold..
Dejlig billig,hyggelig bar... Men slet ikke styr på bestillinger.. Har 3 gange reserveret bord flere måneder i forvejen til at se bold... 2 gange har der ikke været bord da man kom. Igår (4/9-15) havde jeg bestilt til 11 mand, da man kommer er der et bord med plads til Max 6 mand.. På trods af jeg var dernede en uge i forvejen og personligt forhøre mig om der var styr på det. .
arrogante opsynsmand og aggresiv dørmand
Den 27.06.2015 fejrer vi en hyggelig aften på guldhornene. Vi havde bestilt bord og ville komme efter 22.00. Vi ankommer og der er intet bord, no problem, der går ikke længe så har vi vores bord.
Vi får en del drikkevarer da vi er et større selskab.
Da stedet lukker bliver vi bedt om at smutte. På det tidspunkt har vi en del drikkevarer tilbage og normalt er det ikke et problem at få en øl med i et plastikbæger på vejen.
Vi får en blank afvisning og bliver skubbet mod udgangen.
Da vi prøver at snakke med personalet tilkaldes hjælp og en voldspsykopat af en dørmand smider os ud med vold og smadrer min ven to knytnæver i brystet. Vi bliver lovet tæv hvis vi ikke forlader gaden omgående.
Det er det værste sted at komme, personalet er kun ude efter profit og har ingen omtanke for gæsterne.
Arrogant. For arrogant
Vi var inviteret til fødselsdag. Der var plads til 40 mennesker, vi var 32. Hun satte 29 drinks frem. Der var ikke nok til 3 af os, selv om vi var berretiget tim 11 drinks mere end vi fik. Hun var mega kold og sagde "nej", selv om vi var berretiget til det. Derfor giver jeg stjerner efter hvad de fortjener.
Sjovt, festligt sted med god stemning!
Har nu været på Café Guldhornene et sted mellem 20-30 gange og har oplevet både kliantellet, musikken, baren, dansegulvet, personalet, toiletterne og dørmændene på tæt hold. Og jeg må sige, at jeg er MEGET tilfreds.
På Guldhornene er der altid en god chance for en hyggelig aften, uanset om man er til en enkelt øl, eller 4.000.
Kommer der GERNE igen & igen, også fordi det ligger ved siden af min yndlingsbar, Heidi's Bier Bar :-P
Fantastisk stambar!
Er kommet på guldhornene de sidste mange år sammen med mine venner. Guldhornene er en af de fedeste barer i KBH med et fair prisniveau og god blandet musik. Der er en positiv stemning hvor bartenderne er med til at sætte gang i festen, og yder en god service. Kommer efterhånden ikke andre steder!
Særdeles hyggeligt sted!
Rigtig god og hurtig service i baren! - Det gør det kun bedre at deres kvindelige bartendere er nogen godter - høhø. Jeg vil helt klart komme igen! Tak for en fed aften!
Dejligste aften
Det er svært at have råd til en fed aften i indre by når man er studerende. men Guldhornenes priser passer perfekt ind i mit smalle budget!! Og dejligt personale som har styr på tingene - også når der er mega proppet.
Havde en vild aften :D :D :D
Fed bytur!
Vil gerne sige tak til guldhornene og deres bartendere for nogle fede byture, og glæder mig meget til at komme der igen :)
Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen!!!!
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget ligende!!!!!!
Der var engang, hvor man gik i byen og ALTID kunne gå til en dørmand eller en tjener, og bede om hjælp hvis man var evt. utryg. Men dette er ikke tilfældet mere og da slet ikke på guldhornene.
Mine to bedste veninder og jeg vælger at tage på guldhornene, efter vi har været til Nephew koncert i store Vega, for et par lørdage siden...
Vi er alle 3 i højt humør og hygger os gevaldigt ovenpå på, på guldhornene..
Da vi bestemmer os for at vi skal til at videre og er på vej ned af trappen, sker der det uheldige at min vendinde vælter ned af trappen- som i helt oppe fra og ned- og kommer stor tudende hen til mig for at få hjælp. Vi sætter os på trappen, da hun har slået sig så meget at hun ikke kan stå, og jeg er ved at finde ud af om vi skal ringe efter en ambulance eller kører selv. Imens vi sidder pænt ind til siden på trappen kommer der en tjener og smider os væk. Jeg forklare ham da situationen, i håb om at han vil hjælpe. Han bliver i stedet endnu mere uhøflig og beder os igen om at ''Skride af helvedes til''- Jeg fortæller ham igen (mens han kigger på min stor tudende veninde) at hun ikke selv kan gå ud, hvor efter han flår en ''høj'' bar stol ud- skubber den hårdt ind i hende og råber mig ind i hovedet, at hun må sidde på den... Og efter at han fortsætter med at råbe mig HELT oppe i hovedet, vil jeg da, gerne indrømme at jeg blev lidt sur og nu nok talte med en meget bestemt tone..!!
Denne tjener vælger så at banke hånden ind i mit bryst og rive mig hen til døren (mine fødder ramte ikke jorden) hvorpå en stører dørmand kom og hjalp med at få mig revet op af trappen (ved udgangen) og kyle mig (i nærmest strakt arm) ud på asfalten, for efter at ruske i mig når jeg ligger ned, råbe og skrige af mig og love mig tæsk. Dette bliver stoppet at nogle hjælpsomme unge fyrer der ser det hele og og for mig revet væk. (de for så også lovet tæsk)
jeg råber at det er flot at de (to mænd) kan ''ordne'' en pige på 165 høj og dette gør ham bare endnu mere vred.
Såå kommer bestyren ud derfra og jeg for lov at tale med ham, efter vi er gået lidt til side... Jeg for lov til at forklare mig i ca. 30 sek. hvor på han griner af mig og fortæller at han jo så at jeg sparkede tjeneren to gange i skridtet (det havde jeg ikke gjort) jeg svarede at vi så kunne ringe efter politiet, også kunne vi jo vise dem overvågningskameraet sammen, som jo så ville bevise deres behandling af både min veninde og jeg og at jeg ikke havde sparket nogen dørmand. igen grinede han bare af mig- bare endnu højere hvor på han sagde, når de kommer er der intet at vise på overvågningen...
JEG ER SÅ VRED OVER DENNE BEHANDLING!!!! ikke nok med at JEG bliver behandlet sådan - men at de ikke vil hjælpe min veninde som virkelig har slået sig er jo grotesk.
Jeg mener bare at hvis man arbejder på en bar, bliver man jo også nødt til at vide at der kan forekomme beruset mennersker, som skal have en hjælpende hånd i ny og næ.
Jeg sætter selvfølgelig ALDRIG mine ben på guldhornene igen og jeg skal personligt nok sørge for at alle mine venner og bekendte heller aldrig gør det mere!!!
Fortsat god dag