1. Antikvitetshandel

LP Antik & Design har salg af antikviteter og dansk design. Alt fra Royal Copenhagen, Bing & Grøndahl og Georg Jensen. Vi sender vare alle hverdage. Butikken ligger i Fensmark ved Næstved

3,1

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God kundeservice

Jeg havde købt en Kgl. figur og den blev meget hurtigt afsendt. Desværre var en del af den helt knust i forsendelsen. Jeg skrev til LP Antik & Design og vedhæftede et par billeder. Jeg fik svar med det samme og man ville undersøge om der var en figur på lager, ellers ville jeg få pengene retur. Allerede næste morgen fik jeg besked om, at en ny figur var afsendt. Der var en virkelig venlig og god kundeservice.

3. december 2025

God service og hurtig levering

Jeg bestilte fra jeres webshop og allerede dagen efter blev mine ting afsendt og jeg havde dem derfor få dage efter min bestilling. Tak for jeres gode service og hurtighed:)

1. januar 2025

Besvarelse fra LP Antik & Design

Hej A Mange tak for din fine anmeldelse. Og tak for handlen på vores online shop.
Mvh
Louise

Virkelig useriøs forretning

Virkelig useriøs forretning. Kundeservice er nærmest ikke eksisterende… De siger de vil købe en genstand, for så ikke at ville overfører betalingsbeløbet. Der gøres intet for at få betaling igennem, såsom at prøve en anden overførsel, kontant afregning..etc🤷🏽‍♀️. ALLE andre steder havde gjort deres for at få betalt for en vare. Uprofessionelt.

30. november 2024

Besvarelse fra LP Antik & Design

Hej Tak for din besked... og dejligt du har tid til at skrive her. Vi har flere gange skrevt til dig uden svar.
Som sagt følger vi gælden lovgivendning omkrig køb og salg. og har flere gange prøvet at overføre til din konto. ( dokumentions fra banken sendt til dig) men din konto kan ikke modtage vores overførelse og du kunne ikke modtage mobilpay?
Jeg har sendt flere sms omkring du gerne må afhente din ting, inte svar. Som du skrev i første besked er du på vores kanter hver uge som forstår ikke du ikke har været forbi endnu ? Jeg tænker du kommer forbi fredag eller søndag når vi holder åben igen og afhenter din ting.

Oplevelse i butikken Kunde var ved at…

Oplevelse i butikken Kunde var ved at få vurderet flottere indbo just Wiinblad Holmegaard palet osv
Indehaveren talte tingene ned Til trods for at varerne i butikken er i den dyre ende i forhold til andre butikker

11. november 2023

Hej " Kunde"
Mange tak for dit besøg i vores ANTIK butik idag. Både den kunde og jeg som skulle ta stilling til at købe, kundens varen... føles os meget presset af dig, og især at du blander dig i vores handel, du ved jo ikke hvad kunden blev tilbudt.
Vi er en antik butik og følger naturligvis gælden lovgivning og moral omkring varesalg med brugtvare, og har naturligvis også brugtvarebevilling fra politiet. og vores prisniveau er meget tydeligt via vores hjemmeside og vi ligger meget ens med vores andre kollegaer i antikbranchen.
Du ønskes en god dag.
Mvh
LP Antik & Design

Hurtig ekspedition

Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg købte fra siden, men de fortjener en varm anbefaling herfra.

Varen blev afsendt samme dag, som jeg bestilte den, og kunne afhente varen den efterfølgende dag i pakkeshoppen.

Hurtigt og nemt.

21. november 2022

Besvarelse fra LP Antik & Design

Mange tak for din fine anmeldelse.

Fantastisk service

Helt igennem en god oplevelse, fantastisk service og alt blev ryddet i et dødsbo. Kan kun give LP Antik og Design mine bedste anbefalinger.
Tak for fantastisk arbejde...

30. september 2022