Gugga

Efter en længere ventetid modtager jeg en helt anden bog end den jeg købte.. En totalt anden genrer som ikke har min interesse. Ved henvendelse skriver de tilbage, at jeg bare kan beholde... Se mere

Jeg bestilte 13 december 2 bøger, som begge var anført som værende på lager, men bagefter fik jeg en mail fra firmaet at levering af den ene bog blev forsinket pga. travlhed, den ville blive afsendt e... Se mere

Fandt Gugga via en søgning hvor jeg søgte efter en "baby shower" gave til min veninde. Der fandt jeg gode tilbud og lækre aktuelle varer til den kvalitetsbevidste kommende mor eller veninde til en... Se mere

Hvis man laver en større ordre, skal man altid lige dobbelttjekke sin varekurv, inden man betaler, da priserne bare ændrer sig, selvom de er i ens varekurv. Det har jeg oplevet 2 gange nu, og lavede e... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

Om Gugga

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En børnetøjsbutik med skønne mærker - hvert enkelt nøje udvalgt. Hver sæson, finder vi altid de fineste, smukkeste og spændende designs. Vores udvalg spænder fra fantastiske mærker, såsom Joha, Hust&Claire, Kay Bojesen, Hevea, Cam Cam, GoBabyGo, Franck & Fischer til små, up-and-coming mærker. Hos Gugga.dk har vi altid dig som kunde i fokus og vi gør vores bedste for at skabe den gode købsoplevelse. Du kan finde nogle af vores kategorier her:

Super service og hurtig levering!

Varerne bliver afsendt hurtigt, og man får beskeder hele vejen igennem afsendelsen af varen. Jeg skulle have byttet en vare pga. fejl, og jeg fik uden problemer tilsendt en ny, og gugga var hele vejen igennem meget hurtig til at svare på mine henvendelser og yderst hjælpsom og serviceminded. Jeg kan derfor kun anbefale af benytte gugga.dk.

6. oktober 2015

Nemt og hurtigt

Fin hjemmeside med lidt af hvert. Jeg kan godt lide at stemningen på hjemmesiden er meget som en fysisk butik, det er tydeligt hvem der står bag salget, og handelsbetingelserne er formuleret meget ligetil. Hurtig levering også.

1. september 2015

Hurtig

Jeg kan kun anbefale dette firma 👍
Det tog kun en dag så hade jeg mine vare. Det sku go stil. Venter tit flere dage på mine vare jeg køber over nettet.

29. august 2015

Super god og personlig service

Jeg handler ofte på nettet og har en del erfaring med at handle børnetøj m.m. - som mor til en gut på 9 mdr. har jeg sjældent tid til at tage i butikkerne. Gugga.dk skiller sig ud fra andre netsider, bla. med deres produktudvalg som efter min mening er lækkert kvalitet og design. Derudover er servicen i top, hurtig og billig levering, samt var der et meget fint, personligt og håndskrevet postkort som lå sammen med varen. Kan anbefale at handle her. :)

28. august 2015

Vanvittig god og hurtig service!

Simpelthen så flot service!! Bestilte i desperation en snotty grotty til min syge søn en nat kl. 02. Fik mail retur med det samme med svar om at den ville blive afsendt næste dag. Så jeg havde den i løbet af ingen tid, plus vedlagt ekstra lille gave. Kan klart anbefales!!! :)

27. august 2015

Det blir ikke bedre!

Jeg har handlet flere gange på gugga.dk og jeg kan give mine varmeste anbefalinger.
- De har en flot og overskuelig hjemmeside
- hurtig levering
- god information / service ifm sommerferie
- mange størrelser
- flot indpakning når man modtager varen
- godt og interessant nyhedsbrev.

Igen 5* fordi man ikke kan give flere fra en super tilfreds kunde!! Jeg kommer helt sikkert igen!

27. august 2015

Levering til tiden og upåklagelig service

Jeg købte nyt tøj til mine børn, to barselsgaver og en dåbsgave. Priser var fuldt ud konkurrencedygtige og gaveindpakningen udført yderst smagfuldt. Fin service hvor Jasmin hurtig vendte tilbage med svar på mine spørgsmål om størrelse og kvalitet. Kan varmt anbefale Gugga!!!

27. juni 2015

Rigtig god og hurtig service!

Fik pakken om mandagen, hvor jeg bestilte den fredagen inden. Tror at PostDanmark var "skyld" i at den ikke kom hurtigere, idet jeg fik en mail hurtigt efter at den var bestilt, om at varerne var pakket. Tillige var der en imponerende håndskrevet besked med pakken og jeg følte mig som en særlig kunde. Tak for det.

16. juni 2015

Perfekt

Fik varerne dagen efter jeg bestilte og med en personlig hilsen. Her handler jeg gerne igen :-)

16. juni 2015

Super personlig og effektiv service

Jeg havde den allerbedste serviceoplevelse, da jeg handlede hos Gugga. Havde en del forespørgsler omkring nogle varer inden mit køb, og der fik jeg lynhurtig, effektiv og brugbar information. Varerne kom hurtigt og jeg er fuldt ud og yderst tilfreds med min oplevelse ved Gugga.

8. juni 2015

Sjældent har jeg oplevet en så personlig super service på en web shop. Jeg kunne følge ordren fra den blev modtaget og lynhurtigt afsendt. Desuden fik jeg ekstra gode tips til hvordan jeg selv kunne gøre gaven mere personlig. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Gugga :-)

2. juni 2015