Efter en længere ventetid modtager jeg en helt anden bog end den jeg købte.. En totalt anden genrer som ikke har min interesse. Ved henvendelse skriver de tilbage, at jeg bare kan beholde... Se mere
Gugga
Jeg bestilte 13 december 2 bøger, som begge var anført som værende på lager, men bagefter fik jeg en mail fra firmaet at levering af den ene bog blev forsinket pga. travlhed, den ville blive afsendt e... Se mere
Fandt Gugga via en søgning hvor jeg søgte efter en "baby shower" gave til min veninde. Der fandt jeg gode tilbud og lækre aktuelle varer til den kvalitetsbevidste kommende mor eller veninde til en... Se mere
Hvis man laver en større ordre, skal man altid lige dobbelttjekke sin varekurv, inden man betaler, da priserne bare ændrer sig, selvom de er i ens varekurv. Det har jeg oplevet 2 gange nu, og lavede e... Se mere
Om Gugga
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Lærkevej 25, 4300, Holbæk, Danmark
- hej@gugga.dk
- gugga.dk
Alt var lige som det som det skulle være, nemt, smukt og go en oplevelse.
God kundeservice
Havde desværre problemer med betalingen af mobilpay og levering og betaling gik derfor ikke så glat. Men meget søde og hjælpsomme personer i kundeservice.
Min bestilling kom hurtigt og indeholdte en sød personlig hilsen. Dejligt at shoppe trygt og sikkert hos Gugga og samtidig få oplevelsen af man gik ind i en rigtig butik:)
Super service og hurtig levering
Hurtigt svar, hurtig levering og super service.
Gode varer - hurtig levering
Kvalitetsvarer, der svarer til beskrivelsen. Hurtig levering.
Super service og hurtig levering kan kun anbefales :-D
Super god service
Jeg er fuldt ud tilfreds, Jasmin er super venlig og yder god service og er altid klar til at besvare ens mail hvis der er det mindste om varen eller om leveringen, her gik der et par dage og grundet det fik til sendt en ekstra ting, det kalder vi SUPER god service, vi handler helt sikkert igen. :-)
Fin hjemmeside med hurtig levering
Da jeg lige op til jul manglede de sidste julegaver, krævede det en hjemmeside med hurtig levering og denne levede fuldt op til mit behov. Dag til dag levering og fri fragt over 299kr eller 19kr under gør det til en attraktiv webshop. Kan klart anbefales og vender gerne tilbage👍
Super god og hurtig service
Modtog hurtigt min pakke, som var pakket pænt ind med en lille hilsen. Så det kan man vist kun kalde god service
Altid 100 % personlig service og varer i top kvalitet
Jeg har nu flere gange handlet babytøj hos Gugga, og at handle dér er det tætteste man kommer på at handle i en fysisk butik. Hjemmesiden er god og overskuelig, og når jeg modtager mine varer, er de altid fint pakket og med en sød personlig hilsen vedlagt. Leveringstiden er kort og har man spørgsmål bliver de lynhurtigt besvaret. Alt i alt et fantastisk sted at handle på nettet :)
Super fint og hurtig levering
Alt var i den skønnest orden. Hurtig levering :-) dejligt..
Alt som det skal være.
Alt var som det skulle være - nemt at bestille, hurtig levering osv - ingen klager herfra. :)
Hurtig levering og jeg synes, det var fantatisk, at der var en privat håndskreven besked.
Fantastisk hurtig levering og god service :-)
Der var kun et sengetøj på lager og da jeg spurgte om muligheden for at bestille to, fik jeg dagen efter svar at der var bestilt et sæt mere og tre dage efter kom pakken med to sæt sengetøj.
Fantastisk service og hurtig levering :-)
Fremragende service
Super hurtig og effektiv ekspedering af min ordre - og endda vedhæftet en personlig hilsen ☺️
Skarp pris og hurtigste levering ever
Super vare med håndskreven kort. Har min varme anbefaling.
Hurtig levering og gode produkter
Der er et rigtig godt udvalg af produkter, og pakken blev hurtigt leveret og var forsvarligt pakket ind. Kan absolut anbefale at handle her, og vil også gøre det selv i fremtiden.
Roser til denne hjemmeside 😊🌹
Jeg har kun roser til Gugga ApS
Den søde Jasmin som driver denne skønne side, er så fantastisk, hun står nærmest på hovedet for en.
Jeg bestilte en vare i fredags, som åbenbart ikke fåes i butikkerne, den skal bruges som gave på søndag, den skal garveres inden den skal gives væk, dette skrev jeg til Gugga/Jasmin.
Jasmin skrev meget kort efter jeg havde afsluttet min handel, at hun ville gøre alt for at den kom tirsdag, som i dag og den er kommet og den er afleveret til gravering, så det kan sagtens nåes - men kun takket Jasmin 😊💗
Jeg kan kun og vil anbefale alle at bruge denne side, det er nemt, hurtigt og utrolig sød betjening man får.
Jeg takker Jasmin for at hun gjorde alt for at hjælpe mig 😊🙏🏻🙏🏻💗
Mange hilsner fra en meget glad kunde😊🙏🏻