Gucci Anmeldelser 1.711

1,9

Jeg købte et halstørklæde på deres webshop. Sent fra Italien. God tracking på hele vejen. 2 dagens leveringstid. Lækker kvalitet af tørklæde - smukt pakket ind. Kan kun anbefales.

KØB IKKE HOS GUCCI Jeg har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med Gucci. Tilbage i 2009 købte jeg en skjorte i Gucci på Strøget, som jeg aldrig bruger. Derfor forsøger jeg at sælge den på db... Se mere

1,9

Under middel

2 t anmeldelser

Yderst inkompetent kundeservice der…

Yderst inkompetent kundeservice der lyver og ser bort fra beviser blot for at undgå returnering. Konktakter dem via watchapp hører ikke fra dem vender så tilbage på livechatten hvor de så mener de aldrig har fået beskeden selvom jeg sender flere billeder som dokumentation for at jeg har kontaktet dem. Meget arrogante og nægter at give mig lov til at returnerer selvom jeg har kontaktet dem i rette tid. Desuden lukkede de samtalen flere gange da de ikke havde nogle modargumenter. Værste oplevelse jeg har prøvet med en virksomhed til dags dato

20. maj 2026

Det er fuldstændig uacceptabelt

Det er fuldstændig uacceptabelt, at man ikke kan returnere en vare og få pengene tilbage på den oprindelige konto. I stedet ryger beløbet ind som en slags saldo, hvilket er dybt frustrerende. Mine forældre købte en forkert taske til mig, og nu hænger vi på et gavekort/saldo, vi ikke har brug for.
Når man handler hos et brand som Gucci, forventer man professionel kundeservice og fleksibilitet – ikke regler, der låser kunderne fast. Det her opleves ærligt talt som dårlig stil og meget langt fra den service, man burde kunne forvente i den prisklasse.
Jeg kan ikke anbefale at handle her, hvis man vil være sikker på en ordentlig returpolitik.

1. august 2025

KØB IKKE HOS GUCCI

KØB IKKE HOS GUCCI

Jeg har lige haft en meget ubehagelig oplevelse med Gucci. Tilbage i 2009 købte jeg en skjorte i Gucci på Strøget, som jeg aldrig bruger. Derfor forsøger jeg at sælge den på dba.dk. Her bliver jeg kontaktet af en fra Gucci-butikken, der aggressivt skriver, at han er sikker på, at det er en “falsk” skjorte, og at han talt med hans chef om at politianmelde mig for bedrageri. Jeg svarer tilbage, at den er ægte - og de beder mig om at skrive en kode i skjorten, så den kan slå den op, hvilket jeg så gør (og samtidigt beder jeg om en undskyldning). Herefter hører jeg ikke mere fra dem. Jeg kontakter herefter dba.dk, der fortæller, at de også har skrevet til andre med lignende anklager.

Det er selvfølgelig OK at ville beskytte sit brand - men at true tilfældige mennesker med at ville politianmelde er på ingen måde i orden.

15. december 2022

Gucci stilletter kunne ikke returneres

Jeg har købt et par Gucci stilletter, som var for små. Da jeg returnerer dem siger Gucci at de ikke er i original stand, selvom jeg blot har prøvet stilletterne på for at konstatere at de ikke passer. Jeg er så skuffet over Gucci, og hvordan de behandler kunder.

Forinden havde jeg kontaktet kundeservice for at bytte til en størrelse større, men denne var ikke tilgængelig og de kunne ikke hjælpe med at tjekke lager i den fysiske butik i København.

5. juli 2021

Jeg har købt et gucci bælte for et par…

Jeg har købt et gucci bælte for et par uger siden, og da det kommer hjem prøver jeg det på KUN to gange. Jeg vurderer at det er for stort, og i bund og grund ikke det jeg havde forestillet mig. Jeg vil derefter gerne sende det retur, og få mine penge tilbage. Dette er dog ikke muligt, da de mener bæltet ikke lever op til den originale stand. Dette betyder de sender bæltet tilbage til mig, fordi hullerne i bæltet er for store. Jeg er dybt skuffet over at et mærke som gucci, ikke vil tage deres egen vare retur efter kun at have prøvet det på. Denne sag siger måske også noget om kvaliteten af deres varer, men i den grad også deres service niveau.

11. juni 2021

Er dette din virksomhed?