100% tilfredshed!
GROWEASY har udført et fantastisk flot arbejde med min blog, katrinekoust.dk Bloggen har fået et super lækkert design og jeg er fuldt ud tilfreds. Fantastisk god service - jeg kan varmt anbefale GROWEASY!
Store Glasvej 55C, 5000, Odense C, Danmark
Jeg brugte GROWEASY til at lave en hjemmeside til mit firma og det gik nemt, hurtigt også er det billigt. Hjemmesiden er rigtig flot og moderne. Jeg anbefaler gerne andre til at brug GROWEASY!
Har brugt GROWEASY 3-4 gange nu. Hver gang med et super godt resultat.
Til de opgaver jeg har haft har der været dag til dag levering.
Kan kun anbefale GROWEASY ;-)
- Thomas Martinsen, ekspert i mobilvideoer
videokursus.com
Vi valgte Grow Easy til at lave vore hjemmeside, det kan vi godt anbefale andre virksomheder til også at få gjort, super service, hurtige, hjælpsomme
Iderige.
Groweasy hjalp med at få fordoblet mit besøgstal fra et snit på 60 besøgende til over 120 på en time!
Via et skype møde snakkede vi om hvad GrowEasy kunne gøre for vores webshop og efter kort tid kunne jeg følge med på Analytics at besøgstallet steg stødt og peakede på 149 besøgende den ene dag og dagen efter peakede på 120 besøgende.
Det er ingen tvivl om at GrowEasy skal lave mere markedsføring for os i en nær fremtid.
PensoPay var ikke på udkig efter en ny visuel identitet - i hvert fald ikke før vi helt tilfældigt fik en dialog med Groweasy.
Groweasy præsenterede os for en fornyelse af pensopay.com der stod så skarpt at vi ikke kunne afslå at se nærmere på Groweasy’s ideer.
Vores oplevelse er at Groweasy udviser en sjælden grad af indlevelse i vores værdier og position på markedet, og formår at udmønte det i noget visuelt fremragende.
Vi er begejstret for det færdige produkt –pensopay.com- og ikke mindst overleveringen. Den har været så professionelt håndteret at alle i team PensoPay kan foretage de dagligdags rettelser som måtte være. Vi tilskriver Groweasy for at de været med til at skabe fundamentet for en rød tråd igennem vores CVI.
Groweasy kommer med de varmeste anbefalinger
Havde en rigtig god oplevelse med Groweasy. Man er med fra start til slut og de giver en den rigtige rådgivning samt en meget god og acceptable løsning på ens problemstilling.
Vil helt klart vende tilbage til dem hvis jeg står og skal bruge en programmør/grafisk designer
Rigtig godt samarbejde og god evne til at lytte til ønsker og tanker.
Har fået den flotteste hjemmeside vi kunne ønske os.
Stor tak til Sebastian for flot arbejde.
GrowEasy har altid ekstra ideer gemt i ærmet. Smider et par tanker videre til dem, og de er klar med flere forslag, som de har testet inden de sender det videre til dig - hvilket er skønt!
De er til at få fat på,, og har altid et smil med sig. De kan sit kram i flere systemer end jeg har hørt om, og de forstår at sætte produkter op ud fra de ønskede behov, som jeg som kunde har.
De er alle 5 stjerner værd :-)
Jeg har på kun 4 uger lagt 5 opgaver hos Grow Easy.
Jeg arbejder med konceptudvikling og strategisk rådgivning, så det er vigtigt jeg gør det jeg er god til, og mine partnere gør det de er gode til.
Grow Easy er en effektiv samarbejdspartner for mig, dels fordi det er en nem tilgang til tingene, de arbejder ekstremt strukturerede, og har en ydmyg indstilling til tingene.
En stor tak skal lyde til Louise som grafisk designer samt Sebastian som produktionschef.