Bedrijf packs is een no go. Artikel naar verkeerde regio vervoerd en 9 dagen op pakket moeten wachten. Vijf dagen op rij moeten wachten en thuis gebleven omdat er elke dag een tijd stond aangegeven... Se mere

Aflevering niet gebeurd en is daarna stil vanuit transportbedrijf. Mailen lukt niet met verzender omdat die niet de verzender blijkt te zijn maar is Griffoen een tussenpersoon. Inmiddels gelukkig v... Se mere

Duidelijk geïnformeerd over de verzendwijze. Netjes verpakt binnen gekregen. DPD heeft in de verzending wat steekjes laten vallen maar dat is Griffin Retail niet aan te rekenen. Bestelde nog niet uitg... Se mere

1. Turistbureau

At Holidaroo, we believe that travel should be effortless, inspiring, and unforgettable. We created Holidaroo to help you discover the world in a smarter way — with carefully curated travel guides designed to save you time and elevate your experience. Whether you're dreaming of a tropical escape, a luxury getaway, or a hidden gem off the beaten path, we’ve done the research so you don’t have to. Our digital guides combine insider tips, handpicked accommodations, and unique experiences to help you plan your perfect trip with confidence. No endless searching, no overwhelm — just clear, high-quality recommendations tailored to modern travelers. Holidaroo is for those who value their time, love discovering beautiful destinations, and want to make every trip truly special.

4,4

1 t anmeldelser

Het monteren lukt niet laden vallen uit het frame

Het monteren lukt niet. Onderdelenvallen uit elkaar

1. oktober 2023

Beste Harry Groothuis,

Dank voor uw review! Jammer om te lezen dat u onze service als slecht hebt ervaren. Wat ik terug vind is dat wij u binnen 24 uur een retourlabel hebben toegestuurd en nogmaals binnen 24 uur hebben terugbetaald.

Ons inzien is deze service snel en goed verleent, maar mogelijk bent u nog niet helemaal tevreden. Wij zullen u derhalve nog even contacteren.

Demo modelletje?

Demo modelletje? De boel was letterlijk in een doos 'gekwakt' met een plakbandje erom.
Materiaal was beschadigd/gekrast en de steunen waar de glasplaat op komt te liggen waren krom en verbogen...
Ergste was wel dat de bijgeleverde bouten te kort! waren, zelf bouten moeten aanschaffen om de boel in elkaar te kunnen zetten...

12. oktober 2023

Beste Mark Visser,

Wat vervelend om te lezen! Dit soort informatie horen wij graag direct na ontvangst van het pakket. Zo kunnen wij direct de leverancier confronteren met het feit hoe zij het pakket aanleveren bij u. Vooral ook als er schade is, vervangen wij dit geheel gratis voor u. U betaald tenslotte voor een nieuw product.

Tevens geeft u aan dat u extra kosten hebt gemaakt, wat natuurlijk onacceptabel is. Ook deze kosten vergoeden wij ten alle tijden.

U heeft er geen melding van gemaakt dus vermoedelijk accepteert u dit. Wij zijn echter van mening dat dit opgelost moet worden, dus ook al is onze hulp wellicht ongewenst zullen wij u desalniettemin toch even benaderen hierover.

Team Griffin

Ik heb twee x besteld en maar 1 doos…

Ik heb twee x besteld en maar 1 doos ontvangen

3. oktober 2023

Besvarelse fra Holidaroo

Update: Uw pakket blijkt niet correct geleverd te zijn / kwijt geraakt door de transporteur. Op uw verzoek is de terugbetaling voor het pakket in gang gezet voor u en kunt u uw aankoopsom terug verwachten op de rekening waarmee u betaald hebt.

Goedemiddag Eca Otten,

Dank voor uw review! Wat bijzonder dat u aangeeft een deel van uw bestelling te missen, maar dit niet aan ons laat weten. De tracking geeft aan dat beide pakketten geleverd zijn.

Wij zijn van mening dat een bestelling compleet geleverd moet worden en, indien dit niet het geval is, dit opgelost moet worden. U heeft er tenslotte voor betaald.

Wij zullen u derhalve contacteren om dit op te lossen.

met vriendelijke groet,
Team Griffin

Ophang rail gaat snel stuk.

Het bedrijf is vast een goed bedrijf.
Ik heb een badkamerrekje gekocht voor aan de deur.
Mijn vriend bleef er op een of andere manier achter hangen en hij viel van de deur en de ophang bevestiging is gebroken. Je kan er wel nieuwe ophang bevestiging aanhangen dat is niet stuk gegaan.

Nee het is nog niet gelukt om het zelf op te lossen.

27. september 2023

Beste V. Lubberts,

Wat vervelend om te lezen dat uw vriend achter het product is blijven hangen. Ik begrijp dat u het wel zelf hebt kunnen oplossen? Anders horen wij het graag!

Team Griffin

Medewerkers van Griffinshop hebben hun…

Medewerkers van Griffinshop hebben hun uiterste best gedaan om mij aan de benodigde vlonderclips te helpen. Na de bstelling binnen gekregen te hebben, bleken ze niet te passen. Retour-gezonden en binnen één dag het volledige bedrag weer op mijn rekening.
Gewéldig, ik kan deze webshop van harte aanbevelen!

J.W. D. te Santpoort

29. september 2023

Een mooie spiegel kast besteld

Een mooie spiegel kast besteld. Na eerst pilot trust gelezen te hebben, alleen maar lovende kritieken. Dus vol vertrouwen besteld. Echter bij DP D ging van alles mis. Moeizaam te bereiken, pakket niet gevonden, pakket wel gevonden, ja wordt 2 oktober geleverd, hele dag thuisgebleven, niet op 2 oktober geleverd. Helpdesk van Griffin jammer genoeg niet telefonisch te bereiken, maar inderdaad zoals ze zeggen razendsnel wel met WhatsApp. Door hun toe doen wordt uiteindelijk de spiegelkast op een datum die mij zeer goed uitkomt geleverd, tenminste dat hoop ik. Maar ik vertrouw er voor de volle 100% op dat Griffin retail het anders helemaal in orde gaat maken.

27. september 2023

Beste de Wit,

Dank voor uw review!

Helaas hebben wij geen invloed op het handelen van een ander bedrijf, maar zoals u zegt zullen wij ons best doen om te ondersteunen waar nodig.

Wij vinden het ook jammer dat wij telefonisch niet bereikbaar kunnen zijn, het is echter even niet anders. Gelukkig zijn wij gemakkelijk via andere kanalen te bereiken :-).